6-7 flyvende objekter over Ølstykke
- efter denne observation blev manden i familien overbevist - UFOer er virkelige - 

  
 
UFO Observationssted: Ølstykke, Sjælland, Danmark
Observations-dato: 13. august 2014, kl. 23.00
Observationstid: 3-4 minutter
Antal øjenvidner:
2

Ølstykke


Observationssted, Ølstykke, Danmark Øjenvidnet beretter:

"
Den 13. august 2014 var min mand og jeg ude at lufte hund omkring klokken 23 i Ølstykke.

Vores opmærksomhed blev rettet mod himlen i vestlig retning, da himmelen flere gange blev oplyst, som når det tordner mellem skyerne (antagelig torden meget langt væk).

Pludselig får vi øje på et kraftigt gult lys (farve som halogen gul) på himlen i vestlig retning.
Først troede vi, det var en flyver der tændte landingslyset, men det var mere gult og kraftigere samt meget lavt nede, cirka 200 meter, og vi troede det var et fly der skulle nødlande.
UFO observations near Oelstykke in Denmark
Kortet viser området, hvor øjenvidnerne observerede UFOerne.

Objektet svævede nedad i en skrå vinkel mod jorden, pludselig tændte sig et tilsvarende lys bag ved og endnu et, og endnu et i rytmisk tempo, til der var i alt 6-7 stykker på en lige linje som perler på en snor.

Lysene var kommet så tæt på jorden, så vi kun kunne se dem gennem trækronerne indtil de forsvandt helt ned bag træer.

Det punkt vi observerede dem fra var højere oppe, end der hvor vi så lysene inden de forsvandt bag trækronerne og ned mod jorden.

Min mand fotograferede fænomenet med mobiltelefonen flere gange, men på billederne kan man kun se gadelygter og ikke de gule lys, selvom vi med det blotte øje stadig så de gule lys tydeligere end gadelygterne langt væk.

Det så ud som om at objekterne/lysene i området, havde retning ned mod/landede i en mark, eng området omkring Skenkelsø mellem Ølstykke og Oppe Sundby.

Der var ingen lyd overhovedet, og havde det været helikoptere, flyvere, eller lignende, ville vi tydeligt kunne høre motorlarmen og se flere lys fra hver genstand end et.

Da vi var kommet hjem med hunden, cyklede jeg ned til det område, hvor vi havde set lysene forsvinde ned, men der var intet at se i mørket ud over engen og søen,

Min mand har aldrig troet på UFO'er eller lignende, men efter dette syn er han overbevist om, at dette her var ikke noget vi hidtil har set, og har ingen logisk forklaring på fænomenet og er ikke utilbøjelig til at tro, det kan være UFOer . ....

Da vi fortalte vores datter om oplevelsen fortalte hun, at hun et par uger tidligere havde set et tilsvarende gulligt lys flytte sig på himlen da hun var ude og gå med hunden, ved 23-tiden (datteren bor i Stenløse), og lyset var i retning mod Ølstykke, og hun undrede sig også over dette lys, og troede først det måske var et stjerneskud, men det var meres stabilt i bevægelse og samme størrelse lys hele tiden og meget tættere på jorden en fly eller stjerneskud
".

Attesteret
Illa 

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT