Observerede UFO live
- UFO observeret midt mellem byerne Klovborg og Nørre-Snede -

UFO Observationssted: Mellem Klovborg og Nørre-Snede
Observationsdato: 12. marts 2014
Observationstid:  > 4 minutter

Antal vidner:
2
 

Nørre-Snede

Klovborg-Nørre Snede, Denmark
Vidnet beretter:

”Vi befandt os i en personvogn som passagerer, da vi midt mellem Klovborg vestpå mod Nørre-Snede, observerede vi noget ganske usædvanligt på himmelen
Et objekt bevægede sig ned gennem atmosfæren med meget høj hastighed.

I nordøstlig retning 'fader' det orange lys inde i skyen, hvilket sker meget hurtig. Ingen helikopter eller jordiske fly kan foretage sådan en manøvre. Jeg vil mene at vi befandt os 3 - 4 kilometer fra objektet på dette tidspunkt.

UFO observations instead
Kortet viser UFO observationsstedet.


Bilen bringes til standsning, og jeg stiger ud af vognen for at se nærmere på objektet / observationen. Jeg observerer at objektet laver det samme mønster igen, for til sidst at forblive inde i skyen en kort periode, hvorefter det svævede bort i nordlig retning.

Jeg er en simpel og helt normal mand, der bare skal på arbejde, passe mit liv, min familie, men pludselig sker der ting, som jeg skal tage stilling til.

Jeg forstår den udvikling der er inde for vores tv/medie verden - og at man ikke skal tro på alt det crap, der eksempelvis bliver lagt op på YouTube og andre medier. Men nu i dette tilfælde, observerede jeg dette LIVE, som intet fornuftigt menneske kan tilsidesætte eller bortforklare med alt det vi bliver proppet med i medierne - såsom det er en luftballon, forsvaret holder øvelse, eller at det var en nødraket, jeg observerede virkeligheden live.

Det vil i min verden være for naivt at tro, at vi er de eneste intelligente væsener i universet".


Attesteret,
Anonym


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT