Kæmpe UFO ved kornmark
- Gårdejeren og medhjælperen var i færd med at høste korn, da de pludselig blev forstyrret -

  
 
Observations-sted: Jordrup nær Kolding
Observations-dato: August 1992, kl. 23.56 - 00:10
Observationstid:
14 minutter

Antal øjenvidner:
2

Jordrup
Observationssted, Jordrup, Danmark Gårdejeren og medhjælperen blev skræmte


Gårdejeren var i marken sammen med sin medhjælper for at høste korn, da de begge pludselig bliver blændet af et kraftigt lys. Da de ser i retning af hvor lyset kom fra, observerer de et kæmpe objekt som hænger stille i luften, lige over træhøjden i skoven.

Marken har skov på to sider, som tegningen viser.
UFOets placering, da de to landbrugsfolk observerede UFOet, hængende lige over trætoppene. UFOet er beregnet skønsmæssigt til at være 80 meter langt. 

De standser maskinerne, men kan ikke høre nogen som helst lyd. Der er musestille. Begge står de bare og stirrer på dette frygtindgydende objekt.

Efter cirka 5 minutter svæver objektet langsomt – det kraftige lys er aftaget, men stadig uden lyd, helt lydløst – langsomt ind over marken i en højde af omkring 50 meter, og kun cirka 150 meter fra de to landbrugsfolk, hvorefter det langsomt glider ud af syne.

Tilbage står to mennesker, måbende og forundret, men også skræmte over dette ukendte objekt, men ellers er de begge uskadte.

Objektet skønnes at være omkring 80 meter langt.

De to øjenvidner fortalte at de kunne se utallige ”vinduer”, og det så ud til at lyset bag vinduerne var blåligt.

Gårdejerens medhjælper prøvede at tælle antallet af "vinduer", og han mente at kunne tælle 25 ”vinduer” lodret på midten, men han opgav at tælle vandret.
Jordrup Danmark
UFO observationssted.Såvel gårdejeren som medhjælperen ønsker at være anonyme overfor offentligheden.

Attesteret
Anonym