Kommentar til Ekstra-Bladets omtale af Area-51, Roswell og Bob Lazar.
 

Ekstra-Bladet skriver:

Groom Lake basen i Nevada, også kendt som
Area 51 eller Dreamland, er omgærdet af så meget mystik, at den nærmest kan siges at være symbolet på hele konspirationstanken om, at nogen eller noget fører os alle bag lyset.
Foregår der et lyssky samarbejde mellem den amerikanske regering og små grønne mænd på basen?
Styres hele verden derfra af en skyggeregering, som sidder og trækker i snorene til marionetregeringer rundt omkring i verden?
Eller er det bare en militær base, der udvikler og afprøver nye flytyper? Use of Deadly Force Authorized Positionen er 37°14'N 115°49'W i det sydvestlige hjørne af den udtørrede Groom Lake.
Lidt syd derfra går omkring 500 mennesker hver morgen fra en bevogtet terminal i Las Vegas’ McCarran Airport ud til et af de mange Boeing fly, der letter med kurs mod ørkenbasen hver halve time. Andre vil ikke være forundt at se herligheden fra oven.
Area 51 er nemlig omgivet af flyveforbud fra jordoverfladen og til uendelig højde. Bygningen af basen blev annonceret i lokale medier i 1955. Det anslås, at der er cirka 25 hangarer, omkring 26 beboelsesbygninger i to etager, fly terminal til arbejderne, våbenlager, armeringshangar, baseballbane og meget andet.

Vi bemærker:
Ja, Area 51 naturligvis stadig bevogtet, da det stadig er et "følsomt" område. Men aktiviteterne, såvel forskningen omkring de udenjordiske fartøjer som ufonauter, er flyttet til andre lokationer på grund af for stor interesse og nysgerrighed fra offentligheden.

Ekstra-Bladet fortsætter:
Basen kom for første gang i brug under udviklingen af spionflyet U-2, ligesom supersoniske fly i forskellige udgaver også blev afprøvet i ørkenen.
Senere projekter involverede blandt andet HAVE BLUE, der resulterede i det første stealth fly, som er næsten usynligt på radar.
Groom Lake er omgivet af en sikkerhedszone – ingen mur eller hegn men derimod skilte, der advarer om brugen af dødelig magt, hvis skiltene overses. Vagter i camouflage dragter, kaldt cammo-dudes af de lokale, patruljerer området, og der går rygter om overvågningsudstyr så avanceret, at det kan lugte forskel på dyr og mennesker.
Udvekslingsprogram med rumvæsener Opmærksomheden blev for alvor skærpet omkring Area 51 i 1989, da Bob Lazar dukkede op med hemmeligheder fra militærbasen.
Lazar hævdede, at han var atomfysiker og havde været ansat i den sagnomspundne ørkenbase. Her havde han undersøgt teknologi fra fremmede civilisationer. I starten af 70erne foregik der, ifølge Lazar, et udvekslingsprogram mellem den amerikanske regering og rumvæsener fra Zeta Reticuli stjernesystemet. USA fik foræret ni skiveformede fartøjer, som efterfølgende blev undersøgt på basen ved Groom Lake.
Hvad de små grønne mænd fik retur, vidner historien intet om. Lazar påstod, at han havde en bachelor- og kandidatgrad i både fysik og elektronik, men da skeptikere undersøgte manden, var der ingen eksamensbeviser til at bekræfte det.
Ufo-tilhængere forsvarer dog Lazar og siger, at stakkelen er blevet hjernevasket til at tro, at han er universitetsuddannet, så han ville fremstå som en svindler. Hvad manden skulle lave på den tophemmelige base uden nogen form for uddannelse, kommer de ivrige ufologer imidlertid ikke ind på. Det kan derudover bemærkes, at Lazar i 1990 blev anholdt for at drive et bordel med en prostitueret, han havde mødt, da han betalte for hendes tjenester.

Vi bemærker:
Ja, Bob Lazar's episode må naturligvis ikke bekræftes af myndighederne, hvilket ville svare til, at de måtte erkende at de har holdt hele verden for nar i adskillige år. Læs selv Bob Lazar's kommentar og se de dokumenterede sandheder omkring Bob Lazar fra NASA Nyt menuen.

Ekstra-Bladet fortsætter:
Aliens i Roswell Den 8. juli 1947 udsendte RAAF (Roswell Army Air Field) en pressemeddelelse om, at vragrester fra en flyvende tallerken var blevet fundet ved en gård i nærheden af Roswell, New Mexico. Nyheden nåede at blive publiceret i den lokale avis, kaldet Roswell Daily Record. Senere samme dag gik en højtstående amerikansk general dog ud og fortalte, at der i stedet var tale om en vejrballon. Sagen blev hurtigt glemt og lå stille hen i over 30 år. I slutningen af 1970erne begyndte ufologer dog at interessere sig for hændelsen igen, og hundredvis af vidneforklaringer blev indhentet. Mange fortalte om nedstyrtede ufoer, døde rumvæsener, der blev bragt til obduktion på Area 51 og sågar en overlevende fremmed, som også blev fragtet ud til basen i ørkenen.
Det amerikanske flyvevåben offentliggjorde i 1995 en rapport, der forklarede, at de nedstyrtede vragdele var fra en tophemmelig ballonoperation, Project Mogul, som skulle bruges til spionage af Sovjetunionen. En anden rapport konkluderer, at når flere vidner har set døde rumvæsener, er det fordi, de har sammenblandet senere flystyrt, der involverede dræbte eller sårede piloter, med Roswell-hændelsen. Men hårdnakkede konspirationsteoretikere mener stadig, at der i den glohede Nevada ørken gemmer sig hemmeligheder, der involverer obduktion af døde rumvæsener og udenjordisk teknologi, hentet fra nedstyrtede flyvende tallerkener.

Vi bemærker:
For så vidt angår Roswell hændelsen, er der slet ikke nogen tvivl. Læs
Roswell Sandheden under menuen Roswell Sensationer. Her dokumenterer Jack  Schulman fra American Computer Technology sandheder, som du ikke tidligere har stiftet bekendtskab med. Ægtheden kan ikke benægtes.