Nærkontakt med fremmede, øjenvidne lammet
-  Øjenvidnet var ikke i stand til at bevæge sig, før objektet løftede sig fra jorden -

Hændelses-dato...: 15. september 1954, kl. 22:30
Observations sted.: Nord Quarouble, Frankrig
Antal vidner..........-: Øjenvidnet + indbyggere i regionen


Nord Quarouble, Frankrig, 15.09.1954, kl. 22:30. (Flere vidner)

Her viser M. Marius Dewilde hvor han observerede UFOet


Den 16. september 1954 kom tre efterforskere fra lufthavnspolitiet til Quarouble Nord, for at afhøre M. Marius Dewilde, manden, der så to 'udenjordiske' væsenert nær ved havelågen i baghaven.  

De tog fra byen med sikkerhed om, at der natten mellem fredag og lørdag, var landet et mystisk fartøj / objekt, som påstået af M. Dewilde, på jernbaneskinnerne mellem ruten Saint-Armand-Blanc-Misseron, nær baneoverskæring nr. 79.

Undersøgelse bekræftede hændelsen
Deres undersøgelser så ud til at bekræfte metal-arbejderens historie. Vidnet fortalte, at han om fredagen omkring 22:30, havde set et langstrakt objekt, der var tre meter høj, seks meter lang, sidde på skinnerne, nogle få meter fra hans hus.

Lammet af stråle fra UFOet
To væsner af menneskelig udseende, ikke særlig høje og tilsyneladende i en form for en slags dykkerdragt, kunne ses i nærheden. M. Dewilde gik hen imod dem, men på dette tidspunkt blev en grønlig stråle rettet mod ham fra fartøjet (UFOet) og han blev lammet.
Han var ikke i stand til at bevæge sig, før objektet løftede sig og de underlige væsner var forsvundet. Efterforskerne fandt ingen spor af eksistensen af disse væsner. På jorden som man undersøgte, meter for meter, fandt man ingen fodaftryk. Dog viste et mærke på en sovevogn mærker, som kunne være lavet af et objekt som landede på den.

Indbyggere i Nord Quarouble regionen observerede også UFOet

Fem steder på vognens træoverflade var der mærker på fire kvadrat centimeter. Disse mærker så alle ens ud, og de lå symmetrisk på en linie. Tre af disse, dem i midten, var separeret af et interval på 43 cm. De sidste to var 67 cm fra de andre.

"Et fartøj der lander på ben i stedet for på hjul, som vore egne fly, kan ikke have lavet andre mærker", siger en af efterforskerne fra lufthavnspolitiet. Historien fortalt af M. Dewilde er også bekræftet af flere indbyggere i regionen.  

I Onnaing, havde en ung mand ved navn M. Edmond Auverlot, samt en pensionist, M. Hublard, set et rødligt lys på himlen omkring kl. 22:30 samme aften. Det samme lys blev set fra Vicoq af tre unge mænd..dk - COPYRIGHT
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT