Roswell ulykken bekræftet
- Beviserne finder du herunder -

UFO Ulykken 100% bekræftet ! 

Lad os indlede med, hvad berømte og respekterede videnskabsmænd, politikere og astronauter siger angående UFO
og ET (Extra Terrestrial) fænomener.

Afsløringer om Roswell, via nu frigivne oplysninger fra Dr. von Braun.

"Jeg kan forsikre dig, at de flyvende tallerkener, helt sikkert eksisterer, og ikke er konstrueret hos nogen magt på denne planet, Jorden."
— President Harry S. Truman, 1950.  
Foto til højre: Præsident Harry S. Truman hilser på de tilbageholdte udenjordiske fremmede/besøgende.


"Hvis jeg bliver Præsident, vil jeg lade enhver information omkring UFO iagttagelser blive frigjorte, for offentligheden og videnskabsmænd. Jeg er overbevist om, at UFOer eksistere, fordi jeg har set en."
— President Jimmy Carter mens han kørte præsident kampagnen.
Hvad skete der efter valget? Absolut intet. Hvad stoppede ham?


"I den faste tro på, at den Amerikanske offentlighed fortjener en bedre forklaring end den, som Air Force afgiver, anbefaler jeg stærkt, at der skal nedsættes en komité til at varetage undersøgelser af UFO fænomener. Jeg tror vi skylder vore borgere, at vi får etableret troværdighed omkring UFOer, og at præsentere den størst mulige oplysning af subjektet."
— President Gerald Ford (mens Hans var US Air Force Kongresmedlem)-
Hvad hændte derefter? Absolut intet. Hvad stoppede ham?


"I vor tvangstanke med antagonismer, glemmer vi ofte hvordan meget forener alle medlemmer af menneskeheden. Jeg tænker på hvor hurtigt vor verdensomspændende forskelligheder ville forsvinde, hvis vi blev udsat for en fremmede trusel, fra de udenjordiske."
— Tidligere President Ronald Reagan, medens han delede scenen med tidl. Russiske leder, Mikhail Gorbachev, 1988.


"Det er sandt, at jeg blev nægtet adgang til en facilitet ved Wright-Patterson Luftbasen i Dayton, Ohio. Jeg kan ikke fortælle dig, hvad der var inde i hangarerne. Vi har hørt rygter omkring det (angående et indbragt UFO samt dets besætningsmedlemmer). Jeg har aldrig set hvad jeg ville kalde et ufo, men jeg har intelligente venner som har."
— US Senator, US Air Force Generelle, og kandidat for Præsident, Barry Goldwater, citeret fra et brev han skrev daterede April 11, 1979.
Pentagonen advarede ham mod hans interesser
for
UFOer.


"Well, Slim, (Mcclelland's kælenavn blandt Astronaut-venner), jeg fløj en P-51 Mustang i omkring 12.000 fods højde  over Minneapolis i 1951.
Jeg troede først at det var en ballon
jeg så. Da jeg flyet nærmere sig objektet, så jeg at det ikke var nogen ballon.  Da jeg fik mulighed for at flyve bag om det, kan jeg forsikre, at det ikke var nogen ballon, men et objekt som var skive-formet."
— NASA astronaut, Donald "Deke" Slayton.


"Mission Kontrol, venligst informeret, der er en Santa Claus."
— NASA astronaut, James Lovell (i den berømte Apollo 13), sammen med Frank Borman og William Anders, da de bevægede sig fra den mørke side af Månen, Apollo-8, i December, 1968. "Santa Claus" var missionen kode, som skulle bruges, hvis der blev iagttaget fremmede objekter, som et UFO.


"Jeg har talt med folk af militære og regeringsakkreditiver og stillinger, og hørt deres historier og ønsker om at de måtte fortælle deres historier åbent til offentligheden.
Og det fangede min opmærksomhed meget, meget hurtigt... de første troværdige erfaringer jeg fik, var de frygtelige UFO bortførelser. Vi kan ikke benægte dem, og beviser for at Roswell ulykken er et faktum, er sandt. Materialet fra det udenjordiske fartøj som styrtede der ved en ulykke, kan jeg bekræfte at genvundet..."
— Astronaut Dr. Edgar Mitchell, Apollo 14 Mission veteran.


Roswell Ulykken bekræftes ..
UFO Ulykken i Roswell, New Mexico i 1947 er en fornem sag, som delvist stadig er en gåde i offentligheden. Der er endnu en UFO ulykke, hvilket blev afsløret for mig i 1994, og den hændte i nærheden af Arkansas i oktober/november måned i 1946.

Hr. Patterson, en tidligere U.S. Air Force officer, afslørede i 1995 sine erfaringer, med bevidnede genvundne flyvende tallerkener, som lå oplagret ved bygning nummer 18 (endnu IKKE kaldt Hangar 18).
Hr. Patterson skulle levere nogle dokumenter til denne bygning, da en ven i hans enhed, som var på vagtopgave, spurgte ham om han ville se et udenjordisk objekt, som var oplagret i bygningen.
Han fulgte med ham ind i bygningen, og til hans store overraskelse, så han et skive formet objekt derinde. Det var 15 fod i diameter og omkring 7 fod i bredden.
Han sagde, at den så ud som to suppe skåle forseglet sammen. I centeret var en 18 tomme adskillelse med 10 x 15 tomme rektangulære "vinduer".
Dr. Wernher von Braun bekræftede UFO styrtet i Roswell 1947
Der findes rester fra UFO ulykken, den omstridte begivenhed i 1947 i New Mexico nær byen Roswell, som kom til at hedde "Roswell hændelsen". Ud over rumfartøjet fandt man også aliens, samt rester af aliens. ,

USAF og den amerikanske f
ederale Regering holdt offentligheden hen med, at det skulle have været en ballon. Projektet fik internt kodenavnet: Mogul.

I min mange årige tjeneste i vor nationale rumprogram, blev jeg fortørnet over denne viden, som skulle holdes skjult for offentligheden for enhver pris.
Tyske videnskabsmænd blev bragt til USA under operationen Paper Clip.
Disse mænd var eliten bag det Tyske raket program som blev kontrolleret af Adolph Hitler.
På mange måder havde jeg det distinkte privilegium at have samtaler med Dr. Wernher von Braun, lederen af elite gruppen, og adskillige andre videnskabsmænd som var overladt til AMBA (Army Ballistics Missile Agency) igangssætningsmandskabet ved Cape Canaveral.
Disse videnskabsmænd blev indkorporeret i det nye NASA (National Aeronautics and Space Administration) organisation.
De periodiske MFA (Manned Flight Awareness) møder, blev afholdt i Cocoa Beach, hvor jeg talte frit og meget med disse videnskabsmænd, specielt Dr. von Braun.

Ved et sådant tilfælde, tog han og jeg en afbrydelse, og gik ud af Cocoa Beach Ramada Kro.
Dr. von Braun og hans tyske videnskabelige hold, arbejdede i nærheden af det sted, hvor UFO ulykken skete i Roswell.
Den nat, stillede jeg Dr. von Braun et spørgsmål angående Roswell hændelsen, som fik ham til at løfte øjenbrynene.


"Er Roswell hændelsen et faktum, og var det et udenjordisk fartøj samt fandt man udenjordiske kroppe? Fik De mulighed, for at se på ulykke-stedet?" 

Dr. von Braun var cigaretryger, og han tændte en cigaret. Han tænkte på noget andet, men fortsatte dog at han godt ville tale om hans inspektion af det forulykkede UFO.

Han betroede mig disse forbavsende begivender, fordi jeg lovede ikke at rapportere det til aviser, tidsskrifter, television og så videre. Jeg misbrugte aldrig det løfte
, jeg afgav. Efter Dr. von Brauns død, og da hændelsen nu er over halvtreds år gammel, afslører jeg nu, alt hvad jeg har hørt.

Dr. von Braun forklarede, hvordan han og hans (navn
e
ikke frigivet) partnere, blev bragt til ulykkestedet, efter at militæret havde trukket sig tilbage fra stedet.
Han fortalte mig, at det udenjordiske objekt, ikke var fremstillet af metal, som findes på vor egen klode (Jorden).
Han sagde, at det synes at være skabt af et eller andet biologisk, ligesom en slags hud.
De udenjordiske væsener, som blev fundet, blev opbevaret i et nærliggende medicinsk telt.
De udenjordiske kroppe var små, skrøbelige og havde store hoveder. Deres øjne var store. Deres hud var grålige og reptilian i struktur.
Hans inspektion af resterne fra UFO styrtet, havde tilmed forbløffet ham, fordi de meget tynde aluminiums farvede dele var belagt med en form for gummiagtig omslag. Meget lyse og yderst stærk. Det indre af UFOet var næsten uden udrustning, som om væsenerne og UFOet var en del af en helhed.

Det var det. Jeg blev tabt i øjeblikket. Vi gik tilbage til belønningsceremonien, i hvilken han deltog, og tog sener afsked. Jeg gik hjem med en snurrende hjerne om alt det, jeg havde hørt.
Holdt det hemmeligt i alle disse år var meget svært, specielt fordi, jeg har mange venner og partnere, som tror på UFOer, ETere og lignende. Jeg har aldrig tidligere frigivet disse oplysninger før nu. Jeg har hold mit løfte overfor Dr. von Braun.