UFO over Andorra
- Observationen er undersøgt af diverse forskere, resultat: det er ikke af Jordisk oprindelse -

Observations-dato: 22. april 2002 om aftenen
Observationssted: Pyrenæerne
Antal vidner: Flere end 5Det er sjældent der kommer UFO rapporter fra Andorra, en lille Europæisk fyrstedømme i Pyrenæerne mellem Frankrig og Spanien, normalt mest kendt af skiløbere.

En amatør fotograf vil vise denne video, som han optog den 22. april 2002, til de forskellige lande som er interesseret i de udenjordiske, og som i dette tilfælde er blevet klassificeret som "Unidentified Flying Object".

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Det lysende objekt, som han observerede om aftenen den 22. april 2002 over Andorra, har vakt interesse blandt nogle specialister, som har undersøgt og analyseret det materiale som amatørfotografen har fremlagt, sammen med forskellige still-billeder.

Stil-billede fra videoen - det ER ÆGTE og ikke af Jordisk oprindelse.
Stil-billede fra videoen - det er ægt og ikke af Jordisk oprindelse.

Mange personer har set fænomenet, og nyhedsmedierne har modtaget rapporter fra forskellige personer, som endvidere har set det i området i dagslys i områderne omkring Escaldes, La Massana og Ording.

Jesus Serrano fra Escaldes, har brugt mange timer på at klarlægge tvivl omkring videoen og sekvenserne af still billederne. Den unge mand siger, at da han først så det lysende objekt, fik han fat i sit kamera og filmede objektet i mere end en hel time.

Der er foretaget undersøgelser for muligheden af at dette kunne være en satellit, en rumstation eller lignende, som kunne være synligt på det tidspunkt, hvor observationen varede, men disse teorier er afvist af videnskaben som siger, at objekjtet ikke er af Jordisk oprindelse.

Der er foretaget research for at undersøge, om jordiske fartøjer var i området, og om Frankrig havde foretaget nogle eksperimentelle forsøg, hvilket alt har været afvist fra de respektive myndigheder. Nogle ufologere, som har foretaget undersøgelser er blandt andet den Spanske forsker, Ramon Navia, Carlos Gutierrez og den argentinske Miguel Angel Gonzales Pombo.


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT