Tre mænd observerede et UFO
- den ene af mændene nåede at tage et foto af objektet -

Observations-dato: 18. december 1966
Observationssted: Hudson-floden, 50 km. fra  New York, USA
Antal vidner: 3Vincent tog dette billede i 1966 ved Lake Tiorati mens han fiskede.
Vincent tog dette billede af et UFO i 1966 ved Lake Tiorati, mens han fiskede. NICAP har analyseret billedet og negativerne, og fandt det ægte.

Kort før jul i 1966, helt bestemt den 18. december, besluttede den treogtyve-årige Vincent og to af hans venner at tage på vinter fisketur.

Denne december dags vintervejr var temmelig tempereret, så de besluttede sig for at fiske i et område langs Hudson-floden, sådan cirka 50 kilometer fra New York City.

På den østlige side af Hudson flodbredden lå Indian Point kernekraftværket. På den vestlige side af Hudson-bredden var Harriman State Park.

Da de tre unge mænd var optaget af deres fiskeri, spottede de noget ganske mærkeligt og usædvanligt på himmelen over Tiroati søen, dybt inde i Harriman skoven.
Vincent fortæller: ”Pludselig kom et objekt til syne, det var bronze farvet, cirkulært (rundt) og svævede uden nogen form for lyd eller støj”.

Den treogtyve-årige Vincent tog hurtigt fire fotos.

Den nationale efterforskningskomité for luftfænomener (NICAP) undersøgte billederne samt negativerne, og interviewede de tre mænd, som var vidne til UFO begivenheden. NICAP forskerne fandt ingen tegn på svindel.© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT