gronland3

Sælsom beretning fra en Grønlandsk pige
- En usædvanlig beretning fra en grønlandsk pige -

Hændelses-dato: 1968
Hændelsessted: Ilulissat, (Jakobshavn), Grønland
Antal vidner: 1"I Grønland ligger en baby i sin vugge og græder. Babyen kalder på sin mor igennem gråden, men der kommer ingen og tager hende op.
Til sidst er babyen så udmattet af gråd, at hun bare ligger og kigger frem for sig. Ligger i stilheden og i tomheden.
Acceptere dernæst at
hun altid vil være alene.

Pludselig stråler rummet op og der står 3 lysvæsener ved fodenden af hendes vugge.
Hun genstrømmes af ro, harmoni og hengiven kærlighed. Hun kender Dem. Det er hendes oprindelige familie....
Igennem årene voksede hun op med naturen og bjergene, som sin bedste ven. Med sne så ren og klar som fortryllende magiske krystaller. Sneen der dryssede let fra himlen, som dansende glade engle.
Ofte kunne hun sidde timevis med hendes Morfar på en bjergtop og kigge ud i det uendelige, hvor ingen begrænsninger fandtes. Hengav sig i stilhed til en anden dimension, hvor alt havde en overordnet sammenhæng, der hviskede dybt ind til hendes sjæl.
Vinden som kærtegnede hendes sjæl, og hengiven healede hendes indre sind. Frie fugle der svævede dansende rundt i himlen i frihedens berusende dans. Grønt der tittede beskeden op af Moderjord og strålede i de mest livgivende fortryllende nuancer.

Hun følte sig et med naturen. Naturen som en del af hende og hende som en del af nature i samarbejde. Tit fik hun en ekstatisk og euforisk følelse, med lyst til at hengive sig i en berusende dans af bare glæde. Over alle dens mangfoldighed, overflod, som naturen så smuk udtrykte og forærede betingelsesløst.

En ny tid kom i hendes liv
Ved skoletidens start, følte hun sig anderledes, også fordi hun blev mobbet på grund af sin danske udseende fra sin fars side.
Hendes mor var grønlænder, hvilken kun slog lidt igennem. Allerede som barn, lærte hun følelsen af ikke helt at høre til. Nu begyndte hun for alvor, at lære om holdninger og påvirkninger igennem hendes opvækst. Derigennem lærte hun også, at
hun var alene.

Som 6 årig blev hun kørt ned af en bil, lå bevidstløs med et brækket ben.
Året efter blev hun atter kørt ned. Her oplevede hun døden et kort øjeblik. Oplevede døden som det smukkeste lys og kærlighed, som hun så inderligt længtes efter.
Hun måtte sande, at jorden ikke var så lys og ren, som den hun kendte fra døden og sin oprindelige familie. Men hendes skæbne på jorden, havde en vigtig formål. Trods hun længtes så inderligt efter sin oprindelige familie af lyset. Men hun skulle lære, at føle og forstå de jordiske følelser, som for hende føltes så begrænsede, tunge og ulykkelige. Hvilken var så smertefuldt for hendes sjæl, når hun nu kendte til lysets hengivenhed.

Som 7 årig kom hun til Danmark med sin familie.
Aldrig havde hun set så mange biler, gadelys, køer, grise, og træer. Alt var så fremmed. Der var hele tiden nye opdagelser. Igennem den danske skole fik hun hurtigt legekammerater. Men børnene virkede så bange og begrænsede. Overbeskyttede af bange forældre, som hele tiden var efter dem og sagde at de ikke måtte det ene og det andet.
At de hele tiden skulle passe på.
Her i denne bange verden, hørte hun heller ikke til.
Alle var bange, derfor begrænsede i sjælen.
Luften var anderledes og folk lugtede af angst. Når hun kørte i bus med sin mor, tog hun altid sin trøje op foran næsen og munden for at beskytte sig. Fordi hun var så sensitiv overfor folks blokerede aura, at hun ligefrem kunne lugte og sanse deres blokeringer.

Omstændighederne ændrede sig drastisk,
da hun blev 9 år. Faderen døde og moderen begyndte at drikke.
Hvormed hele familien blev splittet og hun endte med at bo hos en dansk familie, frem til hun blev 15 år.
Disse år var de mest smertefulde år af hendes liv. Men som senere viste sig, at blive de mest givende, lærerige og vigtigste for hende. Formålet for hendes liv, for at forstå hvorfor mennesket var så begrænsede og blokerede i deres sjæl.
Her hos denne familie var hun offer for had, jalousi og undertrykkelse. Denne familie nedgjorde hendes grønlandske baggrund, at hun til sidst fuldstændigt måtte fortrænge sin barndom, identitet og det naturbarn hun var.
Glemme alt om hvem hun oprindelig var.
Hun lærte at begå sig ligesom dem, som det tilslørede begrænsede sjæl. Hendes hukommelse og lys blev langsomt fortrængt. Lyset og gløden i øjnene slukkedes lidt efter lidt. Familien vidste jo ikke bedre, da de handlede ud fra deres begrænsede baggrund og opvækst. Igennem alle disse smertefulde år, tog hun ofte på stranden og bad om at blive hentet. Men det blev hun aldrig.

Senere da hun kom væk fra denne danske familie, begyndte hun, at konfrontere alle sine blokeringer. Såsom undertrykkelse, sorg, angst, vrede og så videre. For hvert følelse hun frigjorde lyste hun atter op, også ved hjælp af meditation. Hendes lyst og ivrighed for befrielse blev stærkere og stærkere, da hun erfarede magien igennem konfrontationerne og vigtigheden deraf.
Da hun blev mere og mere fri i sit sind, lærte hun deraf at forstå sine medmennesker på jorden. Dybt følende næste-kærlighed. Sympati og forståelse for hvorfor de var bange og handlede ud fra deres begrænsede overbevisning.

En aften da hun var gået i seng, mediterede hun. Følte harmoni i stilheden. Pludselig lyste døråbningen op inde mod soveværelset i en hvid gylden nuance. Deraf dukkede der 3 lysvæsener op i åbningen. Først blev hun lidt bange, men faldt så til ro. Deraf fyldtes hun med hengivenhed. Glædes inderligt over atter at møde dem. De sagde telepatisk til hende, at de altid havde været med hende.
Hun begyndte at græde dybt berørt og af lettelse. Sagde deraf telepatisk, at hun var dybt hengiven og taknemmelig over, at de viste sig for hende. Da hun af og til var ved at miste troen, hukommelsen og kontakten til dem.
Ro, harmoni og kærlighed fyldte hende. Deraf sagde de, at hun gerne måtte gå ind i denne åbning og rejse med dem. Hun græd og takkede ydmyg over, at de atter viste og beviste deres eksistens. Men at hun nu havde fået healet sine tvivl og fik fornyet styrke til at udføre sit arbejde på jorden.

Flere dage efter var hun euforisk af glæde. Igennem hele hendes liv blev hun tit guidet af dem, når hun bad om hjælp. Efter mange års selvransagelse, søgte hun nu inspiration og forståelse igennem andre lande. En af de mange lande var i Californien. En af dagene hun erindrede stærkt, var da hun ringede hjem til sin veninde i Danmark efter flere måneder i Californien.
Veninden havde en glædelig oplevelse at fortælle.
Hun fortalte vildt begejstret, at hun sammen med en ven, havde set en
ufo flyve hen over en mark.
Åh Gud. Endelig en hun kunne dele sin tro med omkring ufoer. Dem havde hun altid troet på igennem hele sit liv, men ingen at dele det med. Hvilken glædelig nyhed, for nu kunne hun dele troen på ufoerne med en af hendes nærmeste. Hun var overbevist om, at de lysvæsener der ofte besøgte hende var fra denne verden.

Hen på eftermiddagen lagde hun sig i sengen. Med en inderlig glæde over venindes oplevelse. Hun lukkede blidt sine øjne og hengav sig i glæden og i meditation.
Pludselig befandt hun sig inde i et ufo. Her var en fantastisk harmonisk vibration i en meget intens stilhed, som om alting stod stille.
Rummet var formet som en halvkugle og væggene var lys metal farvet med store vinduer, hvor hun stod og kiggede ud. Hun fløj lydløst hen over en planet. Planeten lignede en ørken med en fantastisk varm orange glød farve, fyldt med en ubeskrivelig skønhed og harmoni. Midt i ørkenen var der en kæmpe glasboble, med en by eller en beboelse indkapslet i glasset. Inde i denne by kunne hun se en masse grønne eksotiske former af planter. ...
Pludselig var hun tilbage i sin fysiske krop i sengen. Hvor var hun henne? Hvilken planet var hun på? Var det der hun oprindelig kom fra????
En masse spørgsmål fór igennem hende. Åh..Hvor ville hun gerne dele denne fantastiske oplevelse med hele verden. Den følelse hun følte, rakte langt ud over menneskes erindring om, hvordan inderlig kærlighed burde leves på Jorden...
Hvor ville hun så gerne, omsorgsfuldt omslutte hvert enkelt smuk væsen på jorden med denne inderlige følelse...

Nogle dage senere, var hun ude og køre i bil i centrum af L.A på sight-seeing. Hun sad på forsædet og pludselig fik hun øje på en trekant formet ufo med rundede kanter i metal farve. Bevægede sig totalt langsomt og lydløst hen over bilen. Hun pegede ivrig op mod ufoet for, at føreren i bilen kunne se den.
Men det gik op for pigen, at føreren overhovedet ikke kunne se den, tods hun pegede direkte op på den.
Hun måtte efterfølgende konstaterer, at ligesom nogle var "minded" til at se afdøde eller aflæse aura på folk. Var hun "minded" til at se ufoer i et andet form for dimension, som ikke alle kunne se.

Hun kunne rejse meditativt og bevidst på det astrale plan og havde en form for forbindelse til ufoerne. Nogle uger efter kom hun tilbage til Danmark. Måtte heraf fordøje alle hendes oplevelser på alle planer. Men lettere frustreret over, hvordan hun kunne bruge og formidle alle disse oplevelser.
En forløsende måde for hende, at give sig selv en frikvarter og forløsning var igennem dans. En af hendes fortrukne derhjemme med høj musik og derefter bare hengive sig i dans med lukkede øjnene. I en af sine utallige danse ture, oplevede hun til sin overraskelse, at alt omkring hende så helt anderledes.
Da hun åbnede øjnene, var alle hendes møbler og alt omkring hende en form af lignende struktur af vand. Som var det skabt af en form for vandmasse. En gennemsigtig tæt molekylestruktur i bevægelse, men samtidig i struktur af en genstand af en møbel. Hun vidste at hun kunne gå lige igennem møblerne, hvis hun ville. Men hun var så overrasket over synet og konstaterede at hun havde hævet sit energi niveau så meget igennem sin dans, at hun så alt som værende energier.
Energier hvor alt er skabt og udmunder fra. Hun havde forstået, at hendes personlige formål, havde været læren om de følelsesmæssige manifestation og integration. Med deraf medfølelse og forståelse for menneskets handlinger.

Nu var hendes næste fase, at finde hendes formål og måde, at forene sig med sit oprindelige lys. For at formidle den på rette vis. Hvad var meningen med hendes liv og alle disse uforklarlige oplevelser??.
Halvandet år efter rejste hun til Sydamerika, til byen Cosco i Andesbjergene. Denne by havde en energi, som hun genkendte. Naturpoweren ligesom fra Grønland med disse dejlige storslåede bjerge.
Mange af de steder, hvor hun kom hen græd hun. Fordi hun genkendte energien og erindringen. Viden om, at hun havde samarbejdet og haft kontakt til sine lysvæsener.
Erindrede også tidligere inkarnationer. Ligeledes dukkede der hele tiden det samme billede op af Titicaca søen igen og igen. Hvor der fløj lys op og ned af vandet. For deraf på et brøkdel af et sekund, at flyve væk fra himlen og deraf forsvinde ind i en anden atmosfære.
Hun vidste at hun skulle tage til denne sø, hvilken hun også gjorde. Her sejlede hun ud i søen og mediterede. Det samme indre syn dukkede op igen og igen med ufoer som i lys, der fløj op af vandet og for deraf at forsvinde. Denne rejse var vigtig for, at manifestere ufo-bevidstheden og hukommelsen i hendes indre. For i mange år havde hun undertrykt sit lys og viden omkring dem.
Derfor så hun dem hele tiden på det astrale plan, da hun ikke var helt fri nok til, at se dem fysiske endnu. Mange års følelser af længsler skulle heales først. Da hun ellers ville få chok i hendes energier, hvis hun mødte dem for tidligt på det fysiske plan ved at komme i personlig kontakt til dem.. Derfor fik hun informationer og genvandt hukommelsen på det astrale plan. Machu Pichu i Peru var det sted, der virkelig vækkede hendes hukommelse. Igennem meditation højt oppe på Machu Pichu blev der pludselig kanaliseret en meget stærk hvid gylden lyssøjle ned igennem hendes kronchakra og hele vejen igennem hendes krop. Her fik hun telepatisk kontakt til sin familie igen, hvor de sagde, at de fulgte hende overalt og var med hende. Men at tiden ikke var inde endnu til at møde dem.

Hun takkede hengiven over yderligere, at bevidstgøre, at de altid var med hende. Hun var så høj af energi, som svævede hun 10 centimeter over jorden, at hun løb hele vejen ned af trapperne. Folk kæmpede sig forpustet og udmattet op og gloede måbende efter hende. Tilbage i Cosco by erfarede hun i en stille øjeblik med en kop kaffe ved hånden.
At hun havde lært om stort set hele følelses registret igennem hele hendes liv og deraf hurtigt kunne aflæse folk og identificere sig med dem. Lært om hvad de måtte konfrontere og bearbejde for at blive frie for hvert blokering i deres sind. En for en..Hun havde hjulpet mange mennesker igennem sit liv, ofte skulle folk også selv følge deres eget tempo før, at de var klar.
Erfaring om hvordan de mangeartede følelser føltes, gjorde samtidig at hun hurtigt lærte af aflæse sine omgivelser og steder hvor hun befandt sig.
Fornemmede stemninger og vibrationer i naturen. Kunne også skelne mellem høj og lave energier. God og dårlig energi. Dårlig energi var lav energi. Mennesker med lav energi havde blokerede, begrænsede følelser med mangel på "oplysning"..Jorden er en fri vilje zone. Men det smertede hende nu alligevel, da hun så gerne ville dele denne erfaring og glæde med sine medmennesker. Nogle uger efter tog hun atter til Machu Pichu. Mediterede ved de forskellige steder, indtil hun mærkede blokerede energi punkter nogle af stederne. Intuitivt bad hun om tilladelse og velsignelse til at rense energierne de forskellige steder, hvor der var brug for det. Da hun endelig var færdig, satte hun sig i en stille afsides sted.
Pludselig følte hun, at hele stedet takkede hende hengiven og omsluttede hende med kærligheds energi fra jorden. Hun takkede ydmygt over, at få lov til at hjælpe og tilbød hendes sjæl som en gave til jorden.
Hun vidste at mange shamaner altid havde en gave med til jorden, når de lavede ceremonier. Da hun ikke havde gaver med, gav hun ydmygt sin sjæl som gave. De takkede. Hun sagde, at hvis de ville kanalisere igennem hendes sjæl til, at rense og formidle lyset på jorden ville hun være dybt beæret og hengiven.
Hun afsluttede rejsen efter 6 måneder i Sydamerika. Atter var hun hjemme i Danmark og virkelig fordøje alle sine oplevelserne. Gjorde nu en kæmpe status omkring hendes liv. Fandt ud af, at den røde tråd hele tiden havde vist sig, igennem hele hendes liv. Nemlig at nu ville hun for alvor virkelig forstå alt, vedrørende sin familie og disse ufoer.
Denne familie der altid var hos hende, og guidede hende igennem livet via telepati. Hvor kom de fra? og hvem var de?.og hvem var hun egentlig selv... Et nyt eventyr ventede hende...søgen efter sandheden omkring UFOérne og hendes familie af lyset..... "

Underskrevet, JL

Overfor offentligheden har vedkommende anmodet om at forblive anonym.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT