Gronland4 UFO takuaa qulaani Kalaallit Nunaat

UFO observeret over Qaqortoq, Grønland
- To UFOer observeret svævende over Julianehåb (Qaqortoq) -

Observations-dato: 11. oktober 2013, klokken 19:30
Observationssted:
Qaqortoq/Julianehåb, Grønland
Antal vidner: 2


En klar oktober aften observerede en far og datter to svævende objekter på himmelen over byen Qaqortoq (tidligere Julianehåb).

Vidnerne observerede objekterne omkring 5 minutter. Objekterne lyste med en fast rød farve, og der var ingen blinkede lys.

Objekterne svævede ikke så højt på himmelen som fly normalt gør (ved omkring 10.000 meters højde), objekterne svævede i en lavere højde og svævede langsommere end hastigheden på et fly.

Objekterne (UFOerne) svævede ved siden af hinanden, og befandt sig tættere på hinanden end fly kunne have gjort.

Da objekterne forsvandt, troede far og datter først at objekterne havde slukket for lyset, et efter et, men da det stadig var lyst (skumring), ville de i så fald kunne se dem - det kunne de dog ikke, og de blev begge enige om, at objekterne må være svævet bort uden de opdagede det. 

Efter nogle dage observerede de igen objekterne på himmelen, da svævede de efter en satellit. Objekterne befandt sig meget langt væk, og det var svært at se dem med det blotte øje.

Der blev taget billederne af UFOerne, men de viste kun svage røde prikker, hvilket ofte er meget normalt i sådanne tilfælde.

Rapporteret af et af vidnerne, "Salome".

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT