UFOer er derude
- siger Professor i psykiatri, John C "Jack" Kasher -

Hændelses-dato: 02. marts 2000
Observations sted: N
Antal vidner:

 

En par fremtrædende medlemmer af forretningssamfundet, ville forlade deres hjem i bil, for at spise middag ude. Da de kom ud til bilen, siger de, så de en flyvende tallerken (UFO), svævende bare 30 meter over deres hus i tre til fire minutter, inden det igen svævede - uden motorer eller støj.

Mand og kvinde bortført!
En anden mand og kvinde, kørte en nat "i et fjernt område af det Mellemstatslige" i Omaha, da skete det for dem. De sagde de så en flyvende tallerken (et UFO), som svævede over den firesporede kørebanen. Parret så på det store objekt med ærefrygt - inden de forsvandt.
De fortsatte derefter deres kørsel, og så på deres armbåndsure - og blev chokeret - nu var tiden pludselig blevet 1½ time senere. De havde mistet 90 minutter - de aner ikke, hvad der er sket i denne periode.

Professor i psykiatri, John C. KasherSenere, under hypnose hos John  C. "Jack" Kasher , beskrev kvinden, hvordan hun kom ind i den flyvende tallerken (UFOet), og at hun så mange væsener som var omkring 1,30 meter høje, de have store hoveder, dråbeformede øjne og fire fingre på hver hånd. Hun sagde, i hypnotisk tilstand, at de havde fortalt hende telepatisk, "du vil ikke kunne huske denne oplevelse". Kasher underviser i psykiatri ved universitetet i Nebraska, Omaha, hvor man samme sted har udsted en belønning til ham som en fremstående professor, med en "fortræffelighed i undervisning". Til den omtalte UFO bortførelse, siger han at det ikke er enestående. I Omaha har omkring 60 mennesker været bortført af udenjordiske væsener.

Professor Kasher siger, at han også véd, at mange afviser UFO iagttagelser, men det er absurd, når sandheden er, at de virkelig er her.

Lige får år 2000 startede, blev talrige iagttagelser rapporteret. Den 2. december 1999 i Shanghai, opdagede en folkemængde et skinnende cylindrisk objekt på himmelen. Andre rapporter denne måned, kom fra 12 andre byer.

Sun Shili, en tilbagetrukket udenrigsminister, med hovedansvaret for Beijing UFO Forskning Samfund, fortalte til New York Times: "I Amerika (U.S.), bliver Akademikere hånet, når de undersøger den slags. Men her i Kina, er den akademiske diskussion aldeles fri, så for det her område, er Amerikanske akademikere jaloux på os."

Sun sagde også, at han har en stærk følelse af, at de "udenjordiske" lever iblandt os, forklædt som mennesker!!!

Russiske militære embedsmænd, har sagt, at de har været forfulgt af UFOer, og selv prøvet at skyde dem ned - men det er aldrig lykkedes for dem.

I Amerika, sagde Kasher, vedligeholder og skjuler regeringen UFO informationer. En Domstol i USA, har ved dom afsagt en kendelse, som gik ud på, at disse oplysninger ikke må frigøres, da det "kan være skadeligt for den nationale sikkerhed" !!!!
Det er virkelig en hemmeligholdelse, så det basker, tro mig", sagde Professor Kasher!!!

Det er ofte blevet rapporteret, hvor stor, dygtig og forbløffende manøvredygtighed disse fartøjer har udvist, og ofte, har de (UFOerne) demonstreret deres manøvredygtighed overfor jord-baserede flyvere/Jagere. Deres viden er langt, langt foran vor.

Nogle har spurgt Professor Kasher, om de virkelig er "derude" og og om vi er i fare for overgreb? På det punkt, er Kasher optimist, han sagde:

Hvis de ville overtage Jorden, så havde de allerede gjort det."