Øjenvidne til korncirkel skabelse
-
To øjenvidner beretter om hvad de så - denne mandag morgen -

Af  Poul-Erik Nielsen, Sc,D., Marts 2003.

To øjenvidner så, da korncirkel blev skabt !

Den 19 årige Hollandske unge mand, Robbert, så noget besynderligt - ligesom Nancy - denne august nat - klokken var da omkring 03:15 og datoen var den 21. august 2001.
Hun sad halvvejs ude af sengen, og råbte alt hvad hun kunne efter Robbert - og de skulle begge komme til at se noget ganske besynderligt, som de blev meget chokeret over at have været øjenvidner til. 

Hændelsesdato: Mandag den 21. august 2001, klokken 03:15 (am).
Hændelsessted: Området bag van der Broekes hjem, Hoeven, Holland
Vidne 1: Robbert van den Broeke (fra 1 sal i køkkenet).
Vidne 2: Nancy Talbott (fra anden sal i soveværelset).
Marken: Bønner (omkring 1-1,5" til 2" høje og modne).
Undersøgelse: Engelske og Amerikanske forskere bekræfter hændelsen.

Natten mellem den 20. og 21. august 2001, opholdt Robbert sig her i dette hus  - intet anende, at noget besynderligt netop denne nat ville hænde.
Fru van der Broeke havde trukket sig tilbage til sit soveværelse i stueetagen, omkring klokken 23:30.
Robberts lillesøster, Madelon, var gået til sit soveværelse på anden sal, for enden af huset.
Robbert og Nancy begandt sig i køkkenet, som ligger i stueetagen. Vinduet i køkkenet stod åbent og man kunne se ud over en lang have, som slutter, hvor der er en 4' dyp dige, som løber langs et landbrugsområde.

Omkring klokken 03:00 (am) befandt Robbert og Nancy sig i køkkenet og diskuterede forskellige emner, men trætheden kommer over alle, så Robbert besluttede sig for at ville i seng.
Nancy benyttede Robberts's gamle soveværelse, hvilket ligger på anden sal i enden af huset. Her kan hun se ud over haven og landbrugsområdet. Sengen er placeret således at hovedenden vender mod glasdøren som går ud til en lille altan. Landbrugsområdet er klart synligt fra sengen. Robbert befandt sig stadig i køkkenet nedenunder.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Da Nancy kom ovenpå trækkede hun gardinerne for, men lod døren stå åben, og iklædte sig sin natkjole og gjorde hovedpuden klar, så hun kunne ligge og læse lidt, inden hun skal sove. Lyset var tændt og værelset var godt udluftet.
Omkring klokken 03:05 (am) hørte hun lyde fra nogle køer i nærheden, sådan som kvæg larmer, når de bliver forstyrrede. Fra mange års talen med gårdejere og ranchejere som havde oplevet de såkaldte høstcirkler i markerne, var hun klar over, at noget usædvanligt og fremmedartet var under optræk.
Hun ville gå hen til vinduet og trækkede gardinerne fra, for at se om hun kunne se noget, men enten på grund af træthed eller intuition, blev hun i sin seng. Efter cirka fem minutter, altså omkring klokken 03:10 (am) hørte hun igen, at kvæget på marken begyndte med de larmende lyde. Hun tænkte at hun hellere måtte gå hen og se ud af vinduet, men hun turde ikke. Hun følte pludselig en form for angst, for måske at se noget ukendt, besynderligt og uforklarligt. Efter cirka et minuts tid bliver kvæget igen stille.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Omkring klokken 03:15 (am) så hun et brillant, intensivt hvidt område - ligesom en slags rør af lys - omkring 8" til 1' i diameter - kom dalende ned fra himmelen mod jorden og oplyste hele hendes soveværelse. Soveværelset var så oplyst, at hun ikke kan beskrive det, idet det var oplyst på en besynderlig måde. Hun observerede distinkte kanter gennem lyset, og kunne ligesom se noget langs siderne på rørene. Når rørene var oplyste var de så klare, at hun ikke nøjagtigt kunne se, hvor de berørte jorden, og det var svært at bedømme, hvor nært det var.

Omkring et sekund var alt total mørkt, men pludselig viste der sig et anden rør med samme klare hvide lys, blød hvidt, lidt til venstre fra det sted, hvor det første lys (rør) havde været.
Igen blev værelset samt området udenfor oplyst så imponerende klart, ligesom det ene rør af lys blev mere synlig omkring den anden. Og igen blev det total mørkt i et sekund, hvorefter et tredie rør af lys steg ned på ,jorden. Der var total stilhed, ingen lyde overhovedet kunne høres (selv naboens kvæg var stille). Der var ingen anderledes lugt end hvad der var normalt. Hele lys episoden varede omkring 6 sekunder, men hvis kvæget inkluderes i denne situationen, varede hele episoden omkring 10 minutter. 

På den tid, hvor det tredie rør af lys blev sænket mod jorden, var hun halvt ude af sin seng og råbte til Robbert, som befandt sig nedenunder i køkkenet. Han var på samme tid allerede på vej op af trapperne til Nancy, for at fortælle hende hvad han havde set fra køkkenvinduet i stuetagen.
Fra køkkenet kunne Robbert se, at lyset blev sænket ned over bønnerne, længst tilbage i haven. Robbert fortæller også, at himmelen blev oplyst som om det var dag. Robbert så kun to rør af lys, åbenbart fordi han var stukket af fra køkkenet for at løbe op til Nancy.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Nancy og Robberts råben frem og tilbage til hinanden, havde vækket Madelon og Fru von den Broeke, blev så forskrækket. Men Robbert og Nancy var selv mindst lige så forskrækkedede over det, som de begge havde været øjenvidne til. De gik derefter alle fire hen til glasdøren for at se, alle var de forsagte og havde næsten ikke ord at sige.

Ingen af de fire kunne se noget, da de kiggede ud af glasdøren op mod himmelen. Efter en minuts tid gik Robbert tilbage til køkkenet og gik derefter udenfor. Nancy fulgte efter ham. Derude i mørket så alt ganske normal ud.  De gik ned til landbrugsområdet og der, netop der, cirka 15' inde i området med bønner, kun lige synlig i mørket, så de den nye kropcirkel. Da de lyste på stedet med en lommelygte, kunne de se at halvdelen af cirklen vendte bort fra dem, og den anden halvdel mod dem.

Den næste dag ved daggry, kunne Nancy klart og tydeligt se se den nye kropcirkel fra sin seng, som så ud til at være omkring 35' i længden (fra øst/vest) og cirka 20' i bredden (nord/syd diameter), med en 20' lang sti som tilstøder den nordlige kant, som endte ud som et stort T.