Korncirkel ved Hammel
- Seriøs korncirkel i en mark ved Hammel - behandlet useriøst af DR's TV afdeling -

Hændelses-dato: 24. juli 2001
Antal vidner: Utallige

af Poul-Erik Nielsen, Sc.D,Korncirkel ved Frijsenborg Gods, i nærheden af Hammel.

Den 24. juli 2001 observeredes en korncirkel med en diameter på 101 meter i en hvedemark ved Frijsenborg Gods, som ligger i nærheden af Hammel..

Den 31. juli 2001 henvendte DR´s journalist Ann Smed Madsen sig til undertegnede (Poul-Erik Nielsen) for at få nogle svar omkring korncirkler. Hun ønskede at jeg kom til Hammel og udtalte mig til TV - men da det ikke lige passede ind i mine planer, gav jeg hende nogle telefon-numre på eventuelle andre ufo-eksperter.

Det viste sig under indslaget i TV-Avisen, tirsdag den 31. juli 2001 klokken 18:30, at mange overhovedet ikke forstår, at sådanne kan skabes af udenjordisk intelligens. Jeg prøver med al min magt at offentliggøre så mange beviser og dokumentationer som muligt. Bevares, vi jordmennesker lever på en mega lille planet, kaldt Jorden. De individer vi kalder for "mennesket" er de "intelligente"? Se engang, vi er ikke kommet længere med en forståelse af hvem vi er, hvorfor og hvad - vi går stadig rundt og slår hinanden i hjel, fører krige og udvikler sprængladningsbomber som vil kunne springe Jorden i små stumper indtil flere gange (trods det faktum, er der kun er én Jord).
Korncirkel ved Hammel, fotograferet fra luften.
Korncirkel ved Hammel, fotograferet fra luften.Billederne er fotograferet fra en helikopter, den 31. juli 2001, og blev vist i TV-Avisen på DR1, samme dag klokken 18:30.

Jeg hørte blandt andet TV-Avisens speaker tale om "små grønne mænd fra Mars" ..... jamen hvad er det dog for noget? TV-Avisen er et nyhedsmedie, og er det et Nyhedsmedies opgave at lave grin med så seriøse elementer - eller skyldes det at redaktøren/oplæseren af nyhedsmediet ikke forstår sig på hændelsen? Hvorfor så bringe en nyhed i et nyhedsmedie som TV-Avisen, hvis man alligevel ikke ser det som en nyhed.

Lad også DR overgå til frivillig betalingskanal, og fjern det danske folks tvangsbinding - vi lever altså ikke længere i 1950'erne !
 
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT