Missouri hændelsen
- Pastor William Huffman blev tilkaldt for at bede over døde kroppe -

Hændelses-dato: Forråret, 1941
Antal vidner: > 35 (Politi, Brandvæsenet, FBI, Præster m. flere)


Jeg har ofte kommenteret gyldigheden af tilfældende ved UFO styrt, da der er et iboende problem med næsten alle af disse. Problemet er at hvis der på et tidspunkt fandtes fysiske beviser, som for eksempel udenjordiske kroppe (aliens) så var bevismaterialet hurtigt blevet skovlet op af militæret eller ført ud af en stat og til en anden.

Et tilfælde, som nærmest ligner en stor Sci-Fi script, fandt sted i Cape Girardeu, Missouri i 1941. Tilfældet blev oprindeligt bragt til offentligheden af forskeren Leo Stringfield i bogen ”UFO Crash / Søgninger: Det allerhelligste.”

Tilståelse på dødslejet:

 pastor William Huffman
Pastor William Huffman 

Ulykkesdetaljerne i denne sag er meget lig den aztekiske, New Mexico Crash fra 1948, og som blev sendt til Stringfield af Charlette Mann, som havde modtaget en tilståelse fra hendes bedstemor på sit dødsleje.

Hendes bedstefar var pastor William Huffman (foto til venstre), der var præst i Røde Stjerne Baptist Kirken. Huffman hævdede, at han blev tilkaldt for at bede over ulykkesofrene uden for Cape Girardeau, Missouri i 1941.

Bad over tre døde kroppe:

Huffman blev kørt til skoven uden for byen, som han husker tog mellem 10-15 minutter. Scenen var surrealistiske-politifolk, personale fra brandvæsenet, FBI-agenter og fotografer. Alle redningsfolk var placeret omkring nedstyrtningsstedet.

Han blev hurtigt bedt om at komme, for at bede over de døde kroppe. Da han bevægede sig gennem massen af redningsfolk blev han opmærksom på et mærkeligt fartøj.


Skive-formet fartøj:

 Pastor William Huffman's tegning af sin observation
Pastor William Huffman's tegning af sin observation 


Huffman blev chokeret, han kiggede på et skive-formet objekt. Han tog hurtigt et kig ind i fartøjet, og bemærkede først de hieroglyf-lignende skrifter. Han kunne ikke forstå betydningen af ​​den mærkelige skrift.

Endnu mere mærkeligt var kroppene, ikke mennesker, som han havde forventet, men små alien-udseende kroppe med store hoveder, store øjne, kun et strejf af mund eller ører, og helt uden hår. Han måtte erklære tavshedspligt overfor det militære personel efter udførelsen af hans kristne pligter.

Fortalte begivenheden til familien:

Uanset hvor meget han prøvede, så lykkedes det ham ikke at skjule detaljerne om hvad han havde set, overfor sin kone Floy, og hans sønner. Familiens hemmelighed blev holdt tæt i temmelig lang tid, indtil Charlette hørte historien fra sin mormor i 1984. Detaljerne blev givet da bedstemoderen lå dødende af cancer i Charlette’s hjem.


Komplette detaljer blev afsløret på dødslejet:

Charlette havde hørt dele af familiens hemmelighed før, men havde aldrig fået hele historien, før hendes bedstemor fortalte beretningen til hende over en periode på et par dage.

Charlette var opsat på at få alle detaljer i sagen, da det var hendes sidste mulighed for at få disse oplysninger. Hendes bedstemor gennemgik strålebehandling og levede sine sidste par dage.


Foto af en Alien:

 Original foto
Originalt foto 

Charlette blev endnu mere overrasket, da hun fik flere detaljer om ulykken, hvilket blev givet til hende af et medlem af hendes bedstefars menighed. Denne herre var Garland D. Fronabarger, som også havde givet Huffman et fotografi, som var blevet taget samme ulykkesnat.

Fotografiet viste en død alien blive holdt op af to mænd, da de stillede det til fotografering, og billedet ser du til venstre..


Charlette egne ord:

 Charlette Huffman
Charlette Huffman 

"Jeg så det originale foto da min far viste mig det, og han havde fået det fra min farfar, der var baptistpræst i Cape Girardeau Missouri i foråret 1941. Jeg så på billedet og spurgte på et senere tidspunkt min bedstemor om det, da hun lå dødeligt syg af cancer i mit hjem, og vi havde en ærlig snak om det.

Hun sagde, at bedstefar var blevet kaldt ud i foråret 1941, en aften mellem klokken 19.00 og 19.30, til et flystyrt udenfor byen."


Ser ud til at være autentisk:

Tilfældet om Cape Girardeau, Missouri styrtet er helt sikkert interessant nok. Hvis validering af styrtet alene hvilede på skuldrene af Charlette Mann, ville sagen kunne kaldes autentisk.
Charlette er meget respekteret af alle som kender hende, og hun har ikke på nogen måde forsøgt at få økonomisk gevinst ud af denne viden. Alligevel ville flere detaljer og underbyggende vidnesbyrd være yderst vigtigt for endeligt at kunne placere dette tilfælde under kategorien for ”autentiske”. [Personligt mener jeg, at styrtet har fundet sted - pen].


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT