NASA frigivne videoer

NASA Video
- Efter frigivelsen af tophemmelige videoer - fra 12. 03. 2000 og frem.


En dialog med NASA
 

Det Canadiske Rumagentur 
blev ligeledes forevist sekvenser af Martyn. De fortalte ham, at ”det var det mest populære bånd blandt astronauterne – at det var dette bånd, de alle ønskede at få en kopi af, så de kunne vise det for deres venner om aftenen.


Udenjordisk rumskib filmet af NASA
I en sekvens
Rumfænomen 2” siger Martyn: ” kom frem i løbet af 1/30 sekund, foretog en vending og forsvandt. Og hvis de af en eller anden grund vælger at kigge nærmere på noget, så sænker de farten. Jeg antager, det er grunden til, at de dukker op, når en satellit til 100 millioner dollars forstyrrer rummet [her hentydes til Tether satellitten, der gik tabt].”

”Fænomenet dukker op, når Hubble rumteleskopet bliver repareret; det dukker op, når som helst der sker noget. Fænomenet er forbløffende, og det, jeg kan lide ved det, er, at det ikke drejer sig om ”iskrystaller”.  
Der kan ikke herske nogen tvivl om materialets oprindelse. Det er taget ned fra NASA´s egen downlink [hemmelig transmissionskanal], og bekræftende materiale er kommet fra Rusland, og det er filmet af tv kameraer fra Mir Missionsks hovedkvarteret. Det er ikke nu, vi skal rette en anklagende finger mod NASA. Første prioritet må være, at videnskaben nu går i gang med denne afsløring for at løse gåden, og når de gør det, må de nødvendigvis stille tre spørgsmål:

STS-75 rumfærge missionen

Den 4. juni 1996 frigav NASA et dokument på 358 sider om de primære årsager til, at Tether satellitten brød ned den 25. februar.

Ifølge dette blev Tether bøjet og brød i brand. Bøjet, enten fordi et ydre fremmed objekt (men hverken på grund af rumbrokker eller mikrometeorer) stødte sammen med Tether, eller på grund af en defekt ved Tether, der forårsagede et brud af noget isolations­materiale.

Tether satellit systemet var et fælles NASA-ASI (Italiensk Rumagentur) system, der blev bragt ombord på rumfærgen Columbia i et forsøg på bedre at kunne forstå det elektrisk ladede miljø i Jordens ionosfære, og hvordan tether systemer ville opføre sig i et sådant miljø.
Systemet afgav en spænding på 3500 volts jævnstrøm med en styrke på op til en halv ampere. Dette høje niveau af elektrisk energi var en følge af den lange wire, der forbandt Tether satellitten med rumfærgen, som med en hastighed af 30.000 km/sek. overskar Jordens magnetiske kraftlinjer.

Siden den 18.ende Internationale UFO Konference, har NASA medvirket til, at frigive tidligere tophemmelige video optagelser, så de frigivne nu er oppe på i alt 520 tapes med over 2.500 timer.

Så - endelig - begynder den sande information at nå ud over hele verden (Jordkloden), til bedre forståelse for, at vi ikke er alene, hverken på Jorden eller i Universet!

De frigivne UFO informationer, vil senere blive vist i udsnit i TV over hele Jorden. UFO bekræftelse fra NASA

"Jeg aldrig været klar over, hvad disse videnskabsmænd forsøgte at gøre mod mig, men de forunderlige ting der skete i det ydre rum og rum-fænomenerne betød, at det blæste deres hjerner ud... det blæste deres forstand bort."

"Jeg ved nøjagtig, at PROFESSOR *******  vidste hvad der var derude ved hans fødder. Han kunne bare ikke fatte og forstå det."

"Jeg siger, såfremt der er en hemmeligholdelse, så er menneskene bag dette, fjender af hele Jorden befolkning." - En Direktør hos SETI

"Det svæver meget hurtigt... jeg kan se det..., der er et objekt lige uden for os, du!"
NASA Astronaut

"Jeg ved ikke, hvad du taler om." - NASA Astronaut

"Columbia, du får ordre til at opholde dig Vektor.." - NASA Mission Kontrol

"Skønt NASA har kontrol over satellitten, og efter de har fundet ud af, hvad bjektet var, så prøver de hele tiden at få os til at tro, at det var  satellitten..."

"Det er det mest POPULÆRE underjordiske tape blandt de astronauter... de er alle vilde efter at få en kopi, så de kan vise den til deres venner... Det er et langt tape, vi elsker at se den, og enhver føler, det er det største der er sket..." - ******** Rum Agentur

"Alle taler de til os, ingen har prøvet at true os."

"En flyvning eller to senere, kommenterede astronauterne hvordan 'noget' kom direkte ind gennem døren til dem..."

"De er altså virkelig hurtige... Jeg kan ikke se den mere... men jeg kan se alle disse skiftende farvede lys."
***** NASA Astronautpan

"Det er forundrende fænomener og hvad jeg ærlig kan sige er, at dette IKKE er 'is krystaller'...