UFO filmet i dagslys af TV-hold
- Under den direkte morgenudsendelse i TV blev et UFO indfanget i optagelsen -

Hændelses-dato: 11. juli 1999
Observationssted: Monterrey, N.L., Mexico
Antal vidner: Utallige


Optaget af TV-selskabet i Mexico - uredigeret.En særlig tak til Producer Jorge Lugo samt TV-selskabet Azteca-Monterrey i Santiago, for at være samarbejdsvillige til at udlevere den rå film samt accepteret af få filmen undersøgt. Original materialet (den rå film) er undersøgt og ægtheden er dokumenteret. Originalt materiale fra Yturria Garza, Santiago.

Yturria fortæller:

Min ven, Fernando Von Rossum, UFO Forsker og TV Journalist, ringede til mig, tidligt onsdag morgen den 11. Juli 1999, og fortalte at
et UFO var registreret af nyheds-tjenesten og var blevet udsendt på den lokale TV Azteca Netværket klokken 07:30.

Vi blev indkaldt, og vi mødte produceren, Hr. Jorge Lugo, som var meget venlig og hjælpsom, men samtidig var han ophidset og foruroliget over var der var hændt.
Han viste os det originale betacam video, og vor første indtryk var meget lovende. Filmen var netop blevet optaget den samme morgen, hvor filmen skulle bruges i Vejrudsigten.
Nyhederne blev oplæst af Luis Padua og Leticia Benavides i en typisk live transmission.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Vejr-udsigten starter altid med et smukt syn af La Silla bjergene.

Der var allerede dagslys og morgenen var meget klar med en skyfri himmel.
Pludselig, mens et kamera var sat til rette, bemærkede producenten Jurgo Lugo noget fremmede på billedeskærmen.
Optaget af TV-selskabet i Mexico - uredigeret.Han råbte til den anden kamera mand, at han skulle rette kameraet i denne retning, og lave et zoom af den sorte plet på himmelen ude over bjergene. Da kameraet blev zommet ind, råbte han "Det er en flyvende tallerken !!".

På dette tidspunkt, hørte Luis Padua og Lety Benavides, Nyhed casters, via deres hovedtelefoner Lugo's konservation. De besluttede sig lynhurtig for, at viderebringe denne "levende" begivenhed.
I løbet af ganske kort tid derefter, modtog TV stationen talrige opkald fra beboere i området, som gik ud på gaderne og i områderne og
så det uidentificerede objekt med deres egne øjne.  


Denne levende begivenhed varede fem minutter, hvorefter nyhederne fortsatte efter den normale procedure.
I et senere interview, blev der i TV sagt, at det var et kommercielt fly - løgn og bortforklaringer.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk -OPYRIGHT
Den eftermiddag havde vi adgang til hele videoen, originale og uredigerede audio. De første billeder præsenterede et skive-formet objekt på himmelen, og pludselig bevæger det sig til venstre og igen retter det sig op.
Mens manøvren stod på, tabte kamera manden synet af objektet, og havde lidt besvær med at finde det igen.
Da han centrerede objektet igen, zoomede han igen og opdagede en oscillator bevægelse og næsten omgående kom en foranderlig form til det ovale til syne. I dette øjeblik reflekterede objektets krop i sollyset, og gav os en ide om, at det var et metallisk objekt.
Solen var nøjagtig i den retning og adskillige sekunder senere vendte skiven sig igen. Ved slutningen af videoen, havde UFO objektet en fremmedeartet opførsel på sollyset, og UFOets underkrop reflekterede ikke på solen.


Vi analyserede den originale video, og da vi forbedrede filmen og foretog zoomede behandlinger viste det sig, at det uidentificerede flyvende objekt (UFO) så ud til at have en ioniseret energi af en art omkring sig. Disse behandlinger af film og stillfotos er en nødvendighed, for at kunne foretage computeranalyser i et laboratorium".

Folkene bag TV Azteca er meget tilfredse, men stadig oprørte over oplevelsen, og finder det værende tilfredsstillende at aktualisere omkring den 7.Juli UFO'et. Den uredigerede video blev vist endnu engang dagen efter på Kanal 7, og blev senere også vist på den landsdækkende Mexico Kanal 13. Computer-analysen af den uredigerede video viste, at der var - og er - er tale om
et fremmede (udenjordisk) objekt, kaldt UFO.

 
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT