Alvorlige døds-trusler
- hvis en eller anden afslørede sandheden om deres kendskab til UFOer -

af Poul-Erik Nielsen, Sc.D., 2000

Amerikanske præsidenter, som Eisenhower, Kennedy, Carter og Clinton blev alle frustreret over, at de ikke kunne få adgang til de top-hemmelige UFO informationer - trods de var landets øverste myndighed! Her finder du nogle af de mange vidnesbyrd, fra afsløringen den 9. maj 2001 i Washington D.C. Der kan være stærke og uhyggelige beskrivelser, men det er sandheden:

UFO projektet blev først efter 1950'erne mere og mere infiltreret, for at skjule sandheden for det offentlige. Faktisk et projekt, som præsident Eisenhower iværksatte, men som senere tog overhånd, således at selv præsidenten ikke længere havde adgang til UFO informationerne, som blev blev stemplet top-hemmelige.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Husk at hemmelige konverterede ingeniørprojekter, har resulteret i en mængde teknologier, som først blev tilføjet de militære systemer, som kunne være en trussel mod ET'ere, hvilket udelukkende er her af fredsmæssige årsager. Forsøgene på at militarisere rummet, er sandsynligvis resultatet af nærsynethed, militarisme og paranoide syn på 'udenjordisk-intelligens' projketer og hensigter. Noget sådan kan resultere i en katastrofe.

Vi har behov for statsmænd som Jimmy Carter og Dalai Lammas og tilsvarende, som har eller er, involveret i dette UFO problem. Hvis disse statsmænd bliver nægtet adgang til de hemmelige UFO rapporter, og subjektet beholder deres lukkede system, er vi tilbage ved den kendsgerning, at der kun er få til at bestemme vor fremtidige skæbne, afhængig af dem. Dette skal forandres snarest muligt.


"Dr. Boylan.":

 Dr. Boylan
Dr. Boylan 

"Jeg véd at nogle personer som jeg arbejdede sammen med forsvandt, da de arbejdede på visse programmer, og vi hørte aldrig mere fra dem. De var bare forsvundet! Der har været beviser på det, igennem al mit arbejde. Du véd, personer som forlader et projekt, forsvinder derefter for evig og altid. Men for at beskytte mig selv mod denne ulykke, vil jeg ikke gå i yderligere detaljer omkring projektet, fordi jeg allerede er blevet advaret. Men du skal vide, at mange personer er forsvundet, og ansvaret det ligger på et meget højt plan".

Lader personer forsvinde for altid:

Lance Corporal Jonathan Weygandt: US Marine Corps: 

"Du har ikke været her' 'Du har ikke set det her' 'Det bliver farligt for dig, hvis dette her slipper ud´... Min oprigtige opfattelse var og er, at de ville
dræbe mig, hvis jeg slap noget af min viden ud til det offentlige.

De havde en løjtnant ved navn, Lieutenant Colonel fra Luftstyrken (Air Force), og han identificerede ikke sig selv.
Og han fortalte mig:
"Hvis vi tog dig ud i ørkenen, ville ingen nogensinde finde dig igen". Jeg forsøgte ikke på nogen måde at teste ham, for at se om han ville gøre alvor af sine trusler, men sagde blot "Yeah", og han sagde: "Du skal underskrive disse papirer. Men du har aldrig set dem (de fremmede, UFOerne). Jeg "eksisterede ikke" og "denne situation er aldrig sket". "Og hvis du fortæller nogen om dette, vil din familie komme til at savne dig".

"De råbte og skreg til mig: "Du har aldrig set noget. Vi vil være en rigtig familie"

"Denne situation var fundamental i otte eller ni timer ..... "Vi tager dig ombord i en helikopter, og vi sparker dig ud over junglen, og dermed afslutte livet for dig."  

Disse forskellige agenturer er deres egne. De adlyder ikke nogen lov. De er slyngler, tror jeg, for det er ikke et projekt, som er gået igennem regeringen og er godkendt der! Nej. Disse fyre opererer på deres egen måde, og ingen véd, hvad de gør. Det er så let at gøre i dag. Der er ingen forglemmelse, ingen kontrol. De gør lige nøjagtig det, som de ønsker at gøre.

"Alvorlige dødstrusler har været brugt. For de af Jer som ikke ved det, kan jeg bevidne at marine snigskytter og jeg har hørt andre fyre tale om det, og jeg har hørt at disse fyre går på gaden, og stikker og dræber personer. Jeg kan også bevidne at Hæren gør de samme ting. De bruger deres Delta styrker til at fange disse mennesker i stilhed, for derefter at dræbe dem."
En gruppe gjorde personer tavse:

Master Sgt. Dan Morris: US Air Force, NRO Operative

"Jeg blev en del af gruppen, som skulle undersøge og indsamle informationer.
I begyndelsen var det under operationer som "Blue Book", "Snowbird" og forskellige andre hemmelige programmer.  Jeg skulle interviewe personer, som bekræftede at de havde set noget, og
forsøge at overbevise dem om, at de intet havde set, og at de kun havde haft hallucinationer.
Godt, hvis det ikke virkede, så overtog et andet hold det næste skridt, hvilket bestod i at fremmane
trusler til de, som stadig påstod at de havde set noget. Anklage dem for mistro og latterliggøre personen og dennes familie.  Hvis dette heller ikke hjalp, gik opgaven til hold tre. Hold tre´s opgave var, at afslutte problemet på den ene eller anden måde, uanset hvad."


UFO beviser beslaglagt af CIA !:
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT

Division Chef John Callahan
Division Chef John Callahan

FAA Division Chef John Callahan:  Oktober 2000 

"For 6 år siden var divisionschef Callahan den ansvarlige for Ulykker og undersøgelser i FAA i Washington D.C.
I hans vidnesbyrd, fortæller han om en episode i 1986, hvor en Japansk Airlines 747 blev
fulgt af et UFO i 31 minutter. Det udenjordiske UFO blev også sporet af et United Airlines fly, indtil det landede.
Der var såvel visuelle bekræftelser herpå, såvel som det blev bekræftet af luft-baserede og jord-baserde radarsystemer.
Denne begivenhed var tilstrækkelig for den daværende FAA Administrator, Admiral Engen, for at holde et møde næste dag, hvor FBI, CIA og Præsident Reagan's Videnskabelige Team deltog.
Videotapet radarbevis, Lufttrafikkens kommunikation og papir rapporter blev præsenteret. Konklusionen de tog på dette møde var, at CIA skulle meddele offentligheden at "
dette møde med et UFO aldrig havde fundet sted", og at mødet med det udenjordiske UFO "aldrig var blevet optaget på bånd".
De konfiskerede det præsenterede bevis materiale, men Hr. Callahan var klog nok til forinden at sikre sig bevis materiale i form af en kopi af videotapen og lyd optagelsen af begivenheden.


Bevidner at have set udenjordiske individer:

Dr. B.”: December 2000

Dr. B. er en videnskabsmand og ingeniør, som har arbejdet på top-hemmelige projekter, det meste af sit liv.
Over en årrække arbejdede han direkte på - og havde medindflydelse på projekter -, som omhandlede anti-tyngde, kemiske krige, sikre telemetri og kommunikationer, ekstreme høj-energi rumbaserede lasersystemer, og elektromagnetiske plus teknologi.
Dr. B. har direkte kendskab til sandheden som indeholder sikrede grupper, som har brugt rumbaserede systemer, for succesfuldt at have nedskudt udenjordiske rumskibe samt deres besætninger. I mindst et af tilfældene, har han set udenjordiske "individer" i rumskibene.

Observerede at et UFO blev skudt ned:

Lance Corporal John Weygandt
Lance Corporal John Weygandt

Lance Corporal John Weygandt: U.S. Marine Corps, Oktober 2000

Lance Korporal John Weygandt blev hvervet til Marine Korpset i 1994. Udstationeret i Peru, for at sikre sikkerheden for radar installationen.  En nat, fik han og to andre sergenter, besked på, at de skulle sikre et muligt ulykkesområde i skoven.
Da de ankom, så de et
20 meter stort ægformede UFO begravet i siden af en kløft.
Han blev kaldt tilbage fra det forulykkede UFO, blev arresteret, truet og sat i forhør.
En af mændene fortalte ham, at de gjorde hvad de ønskede, og at de ikke var underlagt den konstitutionelle lov og orden. Weygandt tror, at UFO'et blev skudt ned af en HAWK missil.

Update 2012: Et stort antal vidner har været igennem *disclosure projektet', som giver personer med indgående kendskab og viden omkring udenjordiske og deres teknologier, mulighed for at vidne, uden de kan blive straffet herfor, trods deres høje sikkerhedsklassificering og tavhedserklæring. Og dog, alligevel kom ikke alle levende fra at vidne.
  

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT