Astronauters vidnesbyrd

af Poul-Erik Nielsen, Sc.D.

Astronaut Edgar Mitchell:

 

Astronaut Edgar Mitchell 

Den 6. mand som gik på Månen, beretter:

"Men det har været subjektet af vildledende information, for at afbøje opmærksomheden og for at skabe konfusion, således at sandheden ikke kom ud til offentligheden.
Vildledende information er en anden metode, som blev brugt for at dække over sandheden. Og det har været brugt i de sidste 50 år eller der omkring.
Vejrballoner over Roswell var også et skjult påhit af løgne, for at skjule den sande sandhed. Det er mildt beskrevet, vildledende information. Vi har set det i over 50 år. Og denne metode er den bedste til at afdække eller skjule sandheden....."

"Hvilken som helst aktivitet indenfor den hemmelige gruppe, er så langt som jeg kan fortælle, langt over den amerikanske regerings indsigt, og det er en stor bekymring."

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
I Februar 1971 fløj Astronaut Edgar Mitchell med Apollo 14, og var den 6. mand som gik på Månen. Med hans vidnesbyrd, erkendes det faktum, at der har været ET visitationer her på Jorden lige så vel, som at der har været styrtet flere UFO'er (flyvende tallerkener) samt at man har genvundet materiale fra udenjordiske rumskibe samt kroppe. 
Han taler også om den sandhed, at UFO subjektet for over 50 år siden, gled ud af regeringens kontrol, og er så hemmelig at den er usynlig for regeringen. Han er bekymret over Jordens hastige voksende miljø kriser.

* Edgar Mitchell blev født den 17. september 1930 i Hereford, Texas og døde 85 år gammel, den 4. februar 2016.
Gennem de sidste leveår af sit liv, bekræftede han at udenjordiske besøger planeten Jorden.Astronaut Gordon Cooper:

 

Astronaut Gordon Cooper 

Astronaut Gordon Cooper var en af de originale Mercury syv astronauter, og en af de seneste som fløj alene i luften. Han bevidner at han observerede UFO'er, som fløj i samme formation som hans fly gruppe over Tyskland. Disse UFOer udførte manøvre, som ingen jordisk byggede flyvere kunne foretage. Han følte at de var under intelligent kontrol og styring.
Ved en anden lejlighed, hvor der blev optaget film af de konventionelle flyvere under en landing, fløj et UFO forbi dem og landede, men steg dog hurtigt op igen og fløj bort. Hele denne begivenhed blev optaget på film, som omfattede detaljerede close-ups. Filmen blev sendt tilbage til Washington, og blev aldrig senere returneret.

"Jeg var desuden vidne til et usædvanlig fænomen, her på denne planet Jorden. Det skete for nogle få måneder siden i Florida. Der så jeg med mine egne øjne, på et defineret område på jorden, som var fyldt med et flammehav, fire identiske flyvende objekter som steg ned midt i feltet.
De studerede topografi, de samlede jordprøver, og til slut returnerede de til, hvor de var kommet fra med en enorm fart... Jeg véd at myndighederne gjorde alt, for at holde denne hændelse væk fra pressen og TV, i frygt for en panikagtig reaktion fra det offentlige."

* Gordon Cooper blev født den 6. Marts 1927 i Shawnee, Oklahoma og døde i sit hjem i Ventura, Californien, 77 år gammel, den 4. oktober 2004.
Cooper modtog en honoreret doktorgrad fra Oklahoma State Universitet i 1967.
I hans selvbiografi, ’Leap of Faith’ (ISBN 0-06-019416-2) beskrev hans oplevelser i Luftforsvaret (Air Force) og NASA, tillige med bestræbelserne på at afsløre UFO konspirationsteorier.
Cooper var også en stor bidragsyder til bogen ’Shadow of the Moon’.
Cooper bevidnede at han observerede et UFO første gang under en rutineflyvning over Vesttyskland i 1951, ligesom han observerede et UFO under sign Mercury flyvning.
”Jeg véd at disse ’ET’ere’ (udenjordiske) fartøjer og besætninger besøger denne planet fra andre planeter i verdensrummet”.
Cooper filmede udenjordiske fartøjer under sine flyvninger, heriblandt filmede han samtidig med at han observerede at et fartøj af udenjordisk oprindelse landede på et højt klassificeret militær installation. Filmen blev taget fra flyet, før han selv fik lov at gennemse den, og forventede en fremadrettet undersøgelse, men hverken observationen eller filmen kom nogensinde for dagens lys igen.
Han var aldrig i stand til at opspore hverken filmen eller billederne, eller hvad der skete med dem. Han antog at de endte med at gå til flyvevåbenets officielle UFO undersøgelse, Project Blue Book, hvilken var lokaliseret på Wright-Patterson Air Force Base.
Han fastholdt lige til døden, at den amerikanske regering reelt skjuler oplysninger om UFOer. Som et eksempel angav han at Præsident Harry Truman den 4. april 1950 sagde: ”Jeg kan forsikre Dem om, at flyvende tallerkener (UFOer) eksisterer, og at de ikke er konstrueret af nogen magt på Jorden”.
Han påpegede også at der var hundredvis af UFO-rapporter fra hans pilotkollegaer, og mange kom fra militær jetjager piloter, hvor UFOerne samtidig havde været registreret på radar, og som blev observeret fra jorden.


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT