Bevis for UFO besøg ....
- stedet som benyttes af gæsterne fra rummet -

Dansk bearbejdelse: Poul-Erik Nielsen,2002.


Videnskabsmænd har fundet (flere) beviser

 Baigong bjerget, benyttes af fremmede fra en anden versen
Baigong bjerget, benyttes af fremmede fra en anden verden 

Kinesiske videnskabsmænd har fundet en pyramide-formet relikvie, som de fastslår bruges af gæster fra rummet.
 
Strukturen er mellem 165 og 198 fod høj, og befinder sig på toppen af Baigong bjerget. Den har tre huler med trekantede åbninger på frontsiden, og er fyldt med rødbrune rør som fører ind i bjerget til en nærliggende saltvands sø.
Den mellemste hule har været besøgt for nyligt. Området er så godt som umuligt at få adgang til og er ubeboet.

Noget af det fundne i hulen blev bragt til et laboratorium til nærmere undersøgelse, hvor det viste sig, at 8% af materialet ikke kunne identificeres.
Ingeniør Liu Shaolin, som foretog analysen, siger: "Resultatet af lange vekselvirkning mellem jern og sandkorn, betyder at rørene må være meget gamle".

Videnskabsmanden Yang Ji forstår ET hypotesen og siger: "Med videnskabelige midler skal det bekræftes, hvorvidt det er sandt eller ikke".

To lande har for nylig haft en del UFO observationer. Sri Lanka har haft adskillige UFO overflyvninger. En af de første skinnende objekter, blev set og observeret af en landmand, og senere af adskillige andre i området, herunder blandt andet også TV journalister.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Da UFO observationerne fortsatte i en hel uge, besluttede Luftvåbenet for Sri Lanka at iværksætte en undersøgelse.
Et hold af astrofysikere fra Universitetet i Colombo blev også indsat i opklaringen af de ukendte flyvende objekter. Beboere som bor i området udenfor storbyen Santiago i Chile, har set så mange UFOer, at borgmesteren Miguel Marques har erklæret regionen en officiel UFO turist zone. Han har planer om at oprette to observations centre, og markere steder, hvor der har været UFO iagttagelser.

"Denne zone er en UFO by i Chile", siger Marquez. "Mange har gjort iagttagelser, inklusive mig personligt. Jeg siger ikke, at jeg har udenjordiske væsener, men jeg har set udenjordiske objekter". Marquez har haft to UFO iagttagelser.

En typisk iagttagelse i området svarer til den af Jose Ruben Guajardo beskrevne. Den 26. marts 2002 omkring klokken 04:30 kom han kørende i sin lastvogn nær San Jose vulkanområdet, da han så en kæmpe, lyst orange farvet objekt komme mod lastbilen. "Jeg har ikke fortalt alle og enhver om min iagttagelse, fordi næsten ingen vil tro på det. Selv min hustru beskyldte mig for at være en løgner", siger Guajardo. "UFOet var med os i omkring en til to minutter, hvorefter vi mistede synet af det. Før denne oplevelse, havde jeg kun set dem på afstand, men denne var utrolig og virkelig nær".