Juno II raketten blev fulgt af UFOer
- UFOer fulgte raketten helt ind i Jordens atmosfære -

Dansk bearbejdelse: Poul-Erik Nielsen, Sc.D.

UFOerne svævede elegant ind i Jordens atmosfære

Raketingeniør W. von Braun
Raketingeniør Dr. Wernher von Braun

Adskillige år før Atlas uheldet i september måned 1964, var en JUNO II raket blevet opsendt af Army Ballistic Missile Agency ved Cape Canaveral i Florida.

Den tyske videnskabsmand Dr. Wernher von Braun var tilknyttet dette agentur i Huntsville, Alabama.

Der gik rygter om at et JUNO II raket, som man testede varmeskjoldet på, blev ledsaget af ”besøgende”, der fulgte det ind i Jordens atmosfære under rakettens tilbagevenden.
Næsekeglen med varmeskjoldet efterlod et kraftigt spor, der lignede en ildkugle, da raketten atter gik ind i atmosfæren. Besynderligt nok syntes UFOerne at opføre sig, som om den atmosfæriske gnidningsmodstand ikke rørte dem. Et UFO over flåden

Bekræftet af raketingeniør Wernher von Braun:
Clark C. McClelland arbejdede ved en affyringsrampe, da Dr. Von Braun og andre, tidligere tyske videnskabsmænd foretog en inspektion i nærheden af affyringsrampe nummer 5.

Clark C. McClelland fortæller: ”Jeg fik lejlighed til at præsentere mig for ham og spurgte: ”Dr. Von Braun, er det rigtigt, at en JUNO II raket, som vi opsendte herfra, fik følgeskab af ukendte fartøjer, da den atter kom ind i atmosfæren?”
Han så en smule overrasket på mig og svarede:
”Unge mand. Ja, vi har haft en sådan hændelse med en magt, der synes at være mere avanceret end vores. Stærkere, end vi formodede, og vi véd ikke, hvor deres base findes.Jeg kan ikke fortælle meget mere, end at vi bevæger os mod en tættere kontakt med disse ukendte magter, og måske vil vi om kort tid være i stand til at sige mere.”

Clark C. McClelland: ”Min underkæbe næsten ramte jorden, da jeg hørte denne erklæring. Jeg trykkede ham i hånden, og vendte tilbage til mit arbejde.
Senere erfarede jeg, at han var fremkommet med en lignende erklæring under et besøg i sit hjemland, Tyskland. Selv har jeg intet fortalt om denne forbløffende afsløring i mange år på grund af min dybe respekt for denne pioner inden for rejser i rummet.”

(NASA's Seniorforsker ved Cape Canaveral, Dr. Adolph Knothe, dokumenterede senere fotomateriale af UFOer, da de fulgte Juno II ind i Jordens atmosfære, og han bemærkede: "fremmede fra andre verdener holder øje med os, og det er bemærkelsesværdigt, at disse UFOer opfører sig som om at atmosfærisk friktion ikke er noget problem."

Observationstidspunktet: Oktober 1959. 


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT