Pennsylvanien hændelsen
- Et UFO styrtede ned i Kecksburg skoven nær Pennsylvanien - officielt dokumenteret -

Hændelses-dato: 9. december, 1965
Hændelsessted: Kecksburg, Pennsylvanien
Antal vidner: > 50 (Civile, Statspolitiet, Militæret)


Et tilfælde af UFO styrt, som er omtalt næsten lige så meget som Roswell hændelsen, er UFO styrtet som skete ved Kecksburg i Pennsylvanien den 5. december 1965.
Øjenvidneberetninger tillige med radar, bekræftede at et anomalt objekt bevægede sig gennem Canada, Michigan, Ohio og Pennsylvanien. Objektet viste sig som en ildkugle for øjenvidnerne, men det synes dog alligevel at være under intelligent kontrol.


Denne Pennsylvanien saga begyndte med en rapport fra Frances Kalp, som ringede til WHJB radiostation i Greensburg omkring klokken 18.30 den 9. december 1965, for at berette sin observation.

Fire takket stjerne:
Kalp erklærede at hun så et objekt som så ud til at være i brand, da det styrtede ned i skoven, ikke langt fra hendes hus i Westmoreland County. Hun og hendes børn var kommet inden for en halv kilometer fra placeringen af styrtet. De hævdede, at de så en genstand, der lignede en "fire-takkede stjerne." John Murphy, der arbejdede på WHJB, ringede straks til Statspolitiet i Pennsylvanien for at rapportere hændelsen, som til gengæld ringede til Kalp for at aftale et møde med hende i Kecksburg.


Statspolitiets søgning i skoven:
Murphy fulgte hans rapportinformationer til stedet, hvor han interviewede Kalp og hendes børn til sin rapport. I mellemtiden gennemsøgte Statspolitiet skoven ved stedet for styrtet. Murphy afventede spændt en rapport fra politiet om deres fund. Var det et fly? Eller noget andet? Da politiet kom ud fra skoven efter søgningen, ville hverken Carl Metz eller Paul Shipco, lederne af eftersøgningsholdet, afsløre nogen som helst detaljer om deres resultater.


Militæret tilkaldt:
De eneste oplysninger som Statspolitiet i Pennsylvanien ville frigøre var, at de tilkaldte det amerikanske militær til at overtage sagen. Murphy blev utilfreds, men nu også mere opsat end nogensinde før, så han ringede det statslige politikontorer i Greensburg, og talte med kaptajn Dussia. Dussia fortalte ham at han ville få en ”officiel” erklæring, når han rent faktisk besøgte kontoret. På tidspunktet, hvor Murphy nåede frem til kontoret, var det amerikanske militær allerede ved ulykkesstedet for UFO ulykken.

Officiel" erklæring: Intet i skoven:
Efter at have fundet noget som var hævet over ekspertise eller sikkerhedsgodkendelse fra Statspolitiet, og der var tilkaldt militære styrker, benægtede de ironisk nok at der ikke fandtes noget i skoven. ”Statspolitiet i Pennsylvanien har foretaget en grundig søgning af skoven. Vi er overbevist om, at der ikke er noget som helst i skoven." Det er helt overflødigt at sige, at Murphy blev stum. Han lugtede et cover-up. Men af hvad?


Militæret foretager anden træk i skoven:
Murphy ringede tilbage til radiostationen og berettede hvad han havde af nyheder omkring UFO styrtet. Derefter overhørte han tilfældigvis en samtale med en af Statspolitiets mænd, som i øvrigt tidligere havde været med under søgningen i skoven, nævne et ”pulserende blåt lys”. Så der var altså alligevel noget inde i skoven.   Militæret, ledet af Officer Metz foretog nu anden træk i skoven, selvom intet var blevet fundet – officielt. Oprindeligt havde Murphy fået lov at gå med i skoven, men da han ankom til skovbrynet, blev han nægtet adgang og måtte vende tilbage.


Området bliver afspærret:
Om ikke andet, blev Murphy øjenvidne til at området blev afspærret. Ingen fik tilladelse til at komme i nærheden af stedet. På meget kort tid var nyheden om UFO styrtet nået frem til TV og andre medier. Området ville snart blive fyldt op med folk, som ønskede at få ord på, hvad der præcist styrtede ned i Kecksburg skoven, og hvorfor militæret holdt informationen for dem selv.


Vidner beskrev UFOet:
Det blev snart klart, at Statspolitiet ikke var de første individer, som gik ind i skoven. I overensstemmelse med UFO forskeren Stan Gordon, havde flere lokale nysgerrige personer været der før politiet og militæret var ankommet. Øjenvidnerne beskrev overfor Gordon, at de havde set et bronze-farvet objekt, omkring 9 til 12 meter i diameter med et guld-bånd rundt om den nederste del af objektet.


Et "uløst mysterium":
Efter endt efterforskning af det amerikanske Air Force, udstedte de en ”officiel” version af, hvad der skete i skoven. I erklæringen anførte de at en meteorit havde været årsagen til det brændende styrt i skoven ved Kecksburg. For de fleste var et en simpel forklaring, for at tilfredsstille offentligheden. Var det så slutningen på Kecksburg mysteriet? Det kunne det have været, hvis det ikke havde været for ”uløste mysterier” i TV. I 1990erne begyndte en helt ny undersøgelse af sagen.


Hvad skete der med John Murphy?:

 John Murphys enke - fremkom med chokerende oplysninger
John Murphys enke - fremkom med chokerende oplysninger 

Det så ud til at John Murphy, der var så ivrig efter at finde sandheden bag Kecksburg styrtet, havde opgivet kampen. Måske alligevel ikke. Efter hans død, fremkom hans enke (foto til højre) med en chokerende historie. Hun sagde, at hendes mand var en af ​​de første som var ved objektet, og at han havde taget et fotografi af objektet. Dette foto blev konfiskeret af militæret, og han blev instrueret i ikke at afsløre nogen detaljer om, hvad han havde set den dag. Skulle han gå imod advarslen, ville det få "alvorlige konsekvenser" for ham. Interessant nok, bekræftes det i Project Blue Book rapporten om Kecksburg sagen, at der var et fotografi af objektet i skoven, men de medtog det ikke i deres rapport, og de omtalte heller ikke dets kilde.

John Murphys enke forklarer på vidoen, hvordan hendes mand blev dræbt på mystisk vis af en bil - holdt han ikke tæt med informationen, som myndighederne havde befalet ham? Konsekvensen er altid katastrofal i sådanne tilfælde, hvilket vi også har erfaret fra Roswell hændelsen.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT