Flere VIDNER til UFO Ulykken i Roswell, New Mexico

UFO filmet, og øjenvidneberetning til UFO styrt !!


 Foto af William A. Rhodes 1947
Foto af UFO, fotograferet af William A. Rhodes, 1947 


Billedet til venstre viser billedet af William A. Rhodes, som blev offentliggjort i avisen "Arizona Republic" den 9. Juli 1947 i Phoenix, Arizona.
Han holder det boks-kamera, som han brugte til at fotografere det uidentificerede flyvende objekt, (højre).
Billedet af UFO'et blev taget i skumringen den 7. Juli 1947.

Udover William A. Rhodes, var der mange andre øjenvidner til UFO ulykken.

Onsdag den 9. Juli 1947, viste forsiden af avisen The Arizona Republic begge fotos som var taget af Hr. Rhodes, med teksten:
"Dette flyvende objekt blev filmet to gange, mandag, da det cirklede nord for Phoenix.
William A. Rhodes's tog det første billede, da det bevægede sig (svævede) langsomt forbi ham. Da det lavede en skarp drejning, var det muligt for ham at tage endnu et skarpt billede af objektet. Få sekunder senere fløj det meget hurtigt mod vest."

"Det første foto viser et fotografi af et mystisk "flyvende objekt, hvilket har været rapporteret i mere end 33 forskellige stater i Amerika, samt andre lande udenfor Amerika, og nu var det optaget på film, af en amatør fotograf i Phoeniz.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
"Hurtigt rullede han frem til den sidste stykke af filmen, og ventede på at det flyvende objekt igen skulle vise sig over hans hjem. Da det kom ind fra vest, tog han igen et foto. Rhodes beskriver objektet som mystisk, da det ingen vinger havde, og det var aldeles komplet lydløst.
Der kom ikke nogen form for lyde, da det passerede huset. Rhodes sagde, det fik mig til at tro, at der var tale om andre former for flyvere. Da der på et tidspunkt var tre flyvende objekter over huset, var der stadig ikke en lyd at høre, selv da de accelererede med stor hastighed mod sydvest, kom der ikke en lyd.
Både fotografierne og negativerne gjorde det klart, at der var tale om nogle uidentificerede flyvende objekter.


U.S. Militære Øjenvidnere

 Frank J. Kaufmann - så det forulykkede UFO samt ufonauter.
Frank J. Kaufmann 

Juli 1947 - han så de udenjordiske fra UFO-styrtet:
Frank J. Kaufmann arbejdede i en intelligens enhed under Roswell Army Air feltet i Juli 1947.
Kaufmann sagde, at hans enhed, den 4. juli 1947, fik ordre til at køre fyrre miles nord for Roswell, for at inspicere en flyulykke. På et svagelig gul notes-blad, som Kaufmann har fra denne dag, står der: "Da vi kom til området, blev vi fortalt, at det var en fly-ulykke af ukendt oprindelse." Kaufmann sagde at han var omkring fem fod fra objektet, og at han så fem små, menneske-lignende kroppe ved siden af det forulykkede objekt.

Kaufmann noterede at størrelsen på objektet var omkring 28 fod, bredden omkring 18 fod og højden omkring 6 fod. En mørk uigennemsigtig "baldakin" inde i en en bred stråle. Bunden af objektet var dækket med sekskantede "celler". Kaufmann skrev, "Der var en orange glød omkring objektet og det nærliggende område".

I overensstemmelse med Kaufmann, var kroppene beklædt af "tight-fitting" og bestod af en grålig cement-agtig farve, en smule metallisk, lige som en foliedåse. Deres hænder og ansigt var bleg grå-beige. Der ankom en enhed med beskyttende beklædning, som samlede kroppene i en sæk. Kaufmann fortalte: "En krop var halvt ude af objektet og halvt inde. En anden krop havde været kastet omkring.
 
Der var fem væsener, tre inde i objektet og to udenfor. Formålet var, at få alt fjernet inden solopgang. Senere forfalskede vi flere forbandede dokumenter end du kan forestille dig, for at aflede medierne og den offentliges nysgerrighed og opmærksomhed. Vi fik ordre på at fremstille en løgn".
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Kaufmann sagde, at det udenjordiske objekt blev "hejst" op på en bred lastbil, hvorefter objektet blev tildækket med presenning, og kørte igennem Roswell før solen stod op, og kørte objektet ind i Hangar 84. Der fik det navnet "Flyvende Objekt E-723."

Kaufmann dokumenterer disse begivenheder, samt viser området hvor objektet og ufonauterne blev placeret på vor video "Roswell-Ulykken", som du kan finde flere oplysninger om under "UFO film".