Flere end 500 vidner til Roswell ukykken

Flere end 500 vidner 
- til UFO Ulykken nær Roswell i New Mexico, 1947 -

Området for UFO styrtet i Roswell, 1947Indenfor de seneste 6 år, er vor vidne-liste til UFO styrtet i Roswell, vokset til mere end 500. Ikke alene er det bekræftet, at et styrt af udenjordisk fartøj (UFO) styrtede der, men også, at der fandtes døde kroppe.

Vort formål er klart, kun at sige, fortælle og beskrive den ægte sandhed. 
Denne rapport er ny, og udført af 2 amerikanske journalister, Ronald R. Schmidt og Kevin D. Randle.

Historien om Roswell, før de nye journalister tog fat:
Søgningen efter sandheden omkring ulykken nær Roswell, begyndte ikke i 1991, efter udgivelsen af bogen "UFO styrt nær Roswell". Der var researchers som kom før os, og det er vi meget galde for. Det er ikke overraskende, at mange tidligere forsøg på at skjule sandheden kun havde en moderat succes, men med indvielse af web, kan hemmeligheden endelig komme ud blandt Jordens borgere.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Roswell ulykken (som aktuelt skete 75 miles fra Corona i New Mexico), er en af de mest betydningsfulde UFO tildragelser. Alligevel prøvede myndighederne på at skjule sandheden, og hvis nogen fortalte eller skrev om episoden, blev de latterliggjort. Koste hvad det ville, ingen almindelige borgere på denne klode, skulle have kendskab til UFO styrtet, ifølge de Amerikanske myndigheder.

Rekonstruktionen af Roswell/Corona ulykken, startede i Januar 1978 da Ufologist William L. Moore og Stanton R. Friedman sammenlignede noter fra to separate interviews som Friedman havde i sin besiddelse. Interviewet var med en kvinde og en mand, som havde været i New Mexico i Juli måned 1947, og som kendte til ulykken af det mystiske styrt. Manden, en tidligere Major i Air Force, Jesse A. Marcel, bekræftede at have været involveret i en erhvervelse af udenjordisk materiel og køretøj. Kvinden, Lydia Sleppy, havde arbejdet på radio-stationen KOAT (Albuquerque Radio), og huskede, hvordan Militæret løgnagtigt havde skjult sandheden omkring det styrtede UFO og oplysningerne om kroppe af "små mænd", og samtidig havde stoppet nyheds-udsendelsen om det nedstyrtede UFO.
Roswell 1947
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Moore og Friedman linkede disse oplysninger sammen med oplysninger, som blev afgivet kun 1½ uge efter ulykken, 24. Juni 1947, hvor piloten Kenneth Arnold for første gang i verdenshistorien bragte "flyvende tallerkener" ind i ordforrådet. I en kort periode på kun nogle få timer, blev det bredt publiceret, at Roswell området var i besiddelse af en "flyvende tallerken". Da materialet var fløjet til Eight Army Force Hovedkvarteret i Forth Worth i Texas, fortalte Kommandør Roger M. Ramey pressen, at den der "flyvende tallerken" blot havde været en vejr-ballon, og havde produceret bevis herpå. Foto blev taget, og Pressen blev fyldt med løgn og bedrag, og de var dygtige til at hemmeligholde sandheden. Derfor blev Roswell historien blot en fodnote i den offentlige bevidsthed om dette UFO fænomen i slutningen af 1940'erne og 1950'erne.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Tilmed i dag, skjules historien omkring vragrester fra UFO styrtet i Roswell - hvad er der gjort af den, hvem forskede med den (i øvrigt anbefales det at læse mere under Roswell-Sandheden, som du kan vælge fra listen til venstre).
Den 18. November 1952 bekræftede Præsident Eisenhover, at tidligere Præsident Harry S. Truman havde givet ordre til, at der blev oprettet et super-hemmeligt organ, såkaldt "Operation Majestic-12" (eller mere simpelt, "MJ-12") til studium af resterne fra Roswell ulykken samt til en rekonstruktion.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Den ubestridelige sandhed om Roswll ulykken.
Begivehederne som skete Nord, NordVest for Roswell i New Mexico i 1947, er måske den mest usædvanlige hændelse af alle registrerede historier. Tilmed i dag, skjules sandheden af den Amerikanske Regering, og alt omkring UFO styrtet er svøbt i hemmelighed.

1. Torsdag den 8. Juli 1947, bekendtgjorde Kommandør Col. William Blanchard, at de var i besiddelse af en flyvende tallerken. Det er vigtigt at bemærke, at han ikke var en betroet officer ligesom han heller ikke var den officielle public-taler, men at han "kun" var kommandør for Flyvevåbenets base. En Kommandør som tidligere var top-betroet, nemlig ved de atomiske bombe togter, fortalte blot offentligheden sandheden, og som han troede have en stor værdi.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
2. Omkring klokken 16:30 demonstrerede General Roger Ramey, Kommandør for den 8. Armé ved Forth Worth i Texas, en revnet enhed med en nåleanordning.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
3. Mac Brazel, Ranchejeren som var den første som opdagede vragdele, blev tilbageholdt af Militæret i hele otte (8) dage, medens oprydningen efter UFO styrtet stod på. Han blev nægtet adgang til telefon, og blev af Militæret psykisk tortureret og udsat for strenge forhør, og blev samtidig holdt i husarrest.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
4. Ekstrem sikkerhed af området ved ulykkestedet blev iværksat. Bevæbnede militær personer omringede det vigtigste område, og en anden kordon blev placeret i området og militær personer med rifler blev placeret på nærliggende bakketoppe og Militær Politiet afskærmede alle veje.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
5. Specielle flyvninger ankom fra Washington D.C., og yderligere enheder ankom fra White sands i Alamogordo og Kirtland i Albuquerque.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
6. Senator Dennis Chavez i New Mexico, ringede til Walt Whitmore Sr., ejeren af KGFL Radio i Roswell og rådede ham til, at udsendelsen og interviewet med ranche-ejeren Mac Brazel, ikke blev udsend
t.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT 
7. Den 9.Juli 1947, fik nyheds medierne i Roswell, Albuquergue og Santa Fe besøg af Militæret, hvor de konfiskerede alle originaler, som identificerede "en flyvende skive/tallerken", og de fik i stedet udleveret af en ny dæk-historie. Optagelsen af interviewet med Mac Brazel blev også konfiskeret.

8. En FBI telex blev udsendt den 8. Juli 1947 klokken 18:17 lokal tid, og gjorde opmærksom på, at de vragrester fra en flyvende enhed blev annulleret, og forklarede, at der i stedet var tale om en ballon, en sekskantet radar enhed.

9.
Flere førstehånds militære og civilpersoner, bevidner at der rent faktisk var sket et UFO styrt.

10. Flere førstehånds militære og civilpersoner bevidner stedet, hvor UFO styrtet skete. Alle vidne forklaringer fortæller det nøjagtige sted - og vidnerne kender ikke hinanden.

11. Flere førstehånds militære og civilpersoner bevidner den samme beskrivelse angående dets nøjagtige størrelse, og at det aldrig har været som bortforklaret af myndighederne.

12. Mere to dusin vidner, både militære og civilpersoner er enige i, at fartøjet og resterne herfra, var af ukonventionel (udenjordisk oprindelse) karakter. 

13. Flere førstehånds militære og civilpersoner vidner, og har givet vidnesbyrd angående de fem ikke-menneskelige kroppe ved Roswell ulykke stedet.

14. Endelig, den mest chokerende åbenbaring til dato: Det Amerikanske Militær (U.S. Military) benytter fysiske trusler mod civile personer. Børn har været terroriseret og forældre er blevet truet med, at deres børn ville blive dræbt, hvis de nævnte bare et ord omkring UFO ulykken. Yderligere et militært vidne, nu civilperson, har modtaget dødstrusler indenfor de seneste tre år, for at være meddelsom vedrørende Roswell ulykken.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Var det, tror du, en vejr-ballon, som styrtede der i Roswell ???

Flere vidner:

* Ved et besøg i Portland, Oregon, kom vi til at tale med Terrie Randall. Hendes far var Tech. Sgt. Charles Randal (død i 1976). Han beskrev hans personlige viden og meddelagtighed for hende i 1953. Terrie fortalte at hendes fader holdt noget af det materiale i hånden, og at det ikke var effekter af jordisk herkomst. Sgt. Randall fortalte, at han var bange for at berøre vragdelene.

* Den 5. Juli 1947, blev en lokal farmer, Sherman Cambel of Circleville, Ohio, overrasket over at se en seks kantet stjerne formet drage, halvtreds tommer høj og otteogfyrre tommer bred, som lå viklet ind i folie. Hans kortvarige tanke var, at der måske var tale om et UFO, men blev kort efter identificeret af en lokal sherif, at dette var en del af en vejrballon med tydelige serie numre. Bemærk venligst, at det var dette, som Militæret benyttede for at lyve om UFO ulykken, den 8. Juli 1947.