Videnskabsmand beviser eksistensen af UFOer

Videnskabsmand beviser UFO eksistens
- den amerikanske videnskabsmand, Dr. Robert M. Jacobs giver beviser -

Videnskabsmand, Dr. Jacobs til ACC: "Modige Heroiske" og på Luftvåbenets Officielle Politik på UFOer: "En skavank på den menneskelige historie!".

*** USAF Videnskabsmanden Dr. Robert M. Jacobs giver bevis på Luftstyrkens UFO observation i forbindelse  med atom anti-missil flyvninger i 1964.

Dr. Robert M. JacobsDen amerikanske videnskabsmand, Dr. Walter F. Manning, opfandt i 1963 et teleskop, som var velegnet til at iagttage et missil i bevægelse med en rækkevidde på 130 mil, med en omkring 1000" størrelse 'effektiv linse', hvilket var tilkoblet et high-speed kamera, som var velegnet til at filme tætte detaljer af et missil, selv med en bevægelse på mere end 1.000 miles per time. 
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Det 1000" [tomme] store superteleskop (Diffraction Gitter Teknologi] blev først udviklet i 1964. Dr. Manning og Dr. Robert M. Jacobs brugte det 1000" store teleskop til at filme de første test flyvninger af anti-atom-missiler dette år. Efter at have analyseret filmen, opdagede de to videnskabsmænd imidlertid, at de havde filmet mere end blot ét af Luftvåbenets 1000 miles per time super-missiler. 

Luftvåbenet og OSI indkaldte Dr. Jacobs til et specielt møde, for at gennemse de billeder der var taget af et skive formet udenjordisk fartøj, som åbenbart havde 'overhalet' det lynhurtige 1000 Miles per time anti-atom missil, og som samtidig fløj med en ekstrem høj hastighed. De vurderede, at det udenjordiske objekt var omkring 60 fod i diameter, og opererede med en hastighed på mere end 4.000 miles per time (6.800 km/t). Selv med disse hastigheder, var det let at se både missilet og det skive-formede UFO. 
Filmen viste, at UFOet hurtigt kunne tilintetgøre dette missil, selv ved en hastighed på omkring 1.000 miles/timen.

Anti-atom-missil teknologien som er tilkoblet atomsprænghoveder, kunne repræsentere en trussel, selv for andre arter end de Jordiske. Dr. Jacobs udtalte offentligt: "Nu, hvad var det, helt nøjagtigt". Han blev vred over den officielle hemmelighed omkring UFOer, som både er troværdige og autentiske.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Dr. Robert M. Jacobs blev tvunget til tavshed, efter han blev udspurgt omkring filmen af UFOet, filmet af Luftstyrken. Han blev fortalt: "Det er aldrig sket !", og blev advaret om eftervirkningerne, såfremt han afslørede begivenhederne, som nu er 34 år siden, hvilket ville have involveret fængsling af ham, og herudover ville han have blevet personligt total ruineret.

Senere, da Dr. Jacobs havde trukket sig tilbage, blev han hånet af værste karakter af Luftstyrken, omkring UFO begivenheden. Hans samvittighed ville ikke tillade ham at fortsætte med at hemmeligholde så vigtige begivenheder, som han følte måtte og skulle ud til offentligheden. Han indikerede at han "nu var ligeglad" med hvilke discipliner Luftstyrken ville pålægge ham, ligesom han nu var ligeglad med, om Luftstyrken ruinerede ham, for sandheden skulle frem.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Luftstyrken har imidlertid reageret ved at udstede falske rapporter omkring Dr. Jacobs. De siger nu, at Dr. Jacobs aldrig har været ansat ved Luftstyrken i 1960'erne, [
lyder det ikke bekendt - tænk på, hvordan NASA og FBI blot på 6 timer kunne fjerne al identifikation omkring Robert S. Lazar -PEN].
og Luftstyrken siger, at det er falsk at der fandtes et 1000" teleskop på det tidspunkt., og siger også, at Dr. Walter F. Manning nu aldrig har eksisteret. De siger også, at sådanne test flyvninger nu aldrig har fundet sted, og at fotos af missil og UFO aldrig har været optaget på film eller billede.
Men ... Luftstyrken måtte dække deres ansigter af ærgrelser og irritationer, da Henry Winkler's "Iagttagelser TV Show" blev vist, da der her blev vist dokumentationer som viste, at alt hvad Dr. Jacobs havde sagt, var den rene og ærlige sandhed omkring UFOer.

Desværre for Luftstyrken og deres "falskhed" omkring Dr. Jacobs, har de Offentlige Registre nu bekræftet, at Dr. Jacobs var ansat ved Luftstyrken ved Vanderberg AFB, og at han var involveret i og ansvarlig for filmoptagelser og udvikling af 'prøve rækkevidde filmfotografi' af de avancerede anti-atom-missiler, og der eksisterer samtidig registreringer af Dr. Walter Manning.
Det er også et faktum, at filmoptagelsen af den præcise hændelse, hvilket involverede optagelse af UFO, men den originale film savnes og er borte - tilbage er en redigeret video, hvor UFO observationen er fjernet.

Dr. Jacobs, (som også er foto-reconnaisance expert), har i hans arkiv et 35 millimeter film af teleskopet på ladet af en lastbil, hvor Luftstyrken klargør transporten under Dr. Manning's og Dr. Jacobs ledelse, og blev opsat af Dr. Manning og Luftstyrken.

Dr.Jacobs og Dr. Manning kan ligeledes ses på en filmoptagelse med Luftstyrken fra 1964, og der er ingen fravigelser i sandheden om, at de begge var ansat ved Luftstyrken. Hans meddelagtighed i affæren, er grundig bekræftet som ægte, af journalisterne bag TV udsendelsen "Iagttagelser" af Henry Winkler, sammen med de Officielle registreringer, men på trods heraf benægter Luftvåbenet stadig.... desuagtet at officielle dokumenter sammen med Dr. Jacobs store film bibliotek og personlige registreringer har BEVIST at Dr. Jacobs var involveret i præcis det arbejde han sværger på.

Da ingen af filmene af det påståede UFO har været frigivet af Luftstyrken, kan Dr. Jacobs personlige viden og øjenvidne beretning ikke verificeres. I overensstemmelse med TV programmet "Iagttagelser":
Sådanne synes at være Luftstyrkens højt illegale "politik" angående denne og andre tilsvarende hændelser. Flyvende tallerkener (UFO) er ikke "falske observationer eller lidelser af sindssygdommen skizofreni", de må studeres af videnskaben og sociologer meget forsigtigt.

"Der er ingen undskyldning for denne, da Luftstyrkens anti-missil afprøvninger i 1964 for længst er frigivet til offentligheden".

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT