Løjnant Walter Hauts edsvorne dokument

Edsvoren erklæring åbnet
- Løjtnant W. Haut døde i 2006, men efterlod sig en edsvoren erklæring - som nu er åbnet -

Sandheden vil altid dukke op - således er det også sket omkring UFO styrtet i Roswell i 1947


Løjtnant Walter Haut's edsvorne skrifter
Edsvoren dokument offentliggjort:

Løjtnant Walter Haut var den offentlige presseansvarlige i 1947, og var manden der oprindeligt udstedte den oprindelige og de efterfølgende pressemeddelelser efter UFO styrtet i Roswell, efter ordre fra den øverstbefalende chef, Oberst William Blanchard.

Løjtnant Walter Haut døde i 2006, men efterlod sig en edsvoren erklæring, som først måtte åbnes efter hans død.

I den edsvorne erklæring fremførte Løjtnant Walter Haut, at vejrballon påstanden var en dækhistorie, og at den virkelige ”genstand” var blevet fjernet af militæret og blev opbevaret i en hangar. Han beskrev ikke alene UFOet men også de udenjordiske kroppe.

W. Haut’s skriftlige erklæring beskriver et møde på højt plan, hvori han deltog sammen med Kommandør Col. William Blanchard og den øverstbefalende for ottende Army Air Force (Luftvåbenet), Gen Roger Ramey. W. Haut skriver at der på dette møde blev vist vragrester fra UFOet, som blev sendt rundt så deltagerne kunne røre ved det, men ingen af deltagerne kunne identificere materialet.

I den edsvorne skriftlige erklæring fremfører han at pressemeddelelsen blev udsendt, fordi lokalbefolkningen allerede kendte til nedstyrtningsstedet, men i virkeligheden havde der været et andet nedstyrtningssted, hvor rester fra UFOet var faldet ned.

W. Haut beskriver også om oprydningsoperationen, hvor der få måneder efter blev indsat militært personel for at gennemsøge nedstyrtningsstedet for at finde alle resterende vragdele, fjerne dem og slette ethvert tegn på at noget usædvanligt var sket.  

Chase Brandon, en CIA-agent fortæller sandheden
CIA agent taler om de skjulte Roswell dokumenter:

En mangeårige CIA-agent har talt ud om Roswell ulykken, hvilket afslører at sandheden skjules i CIA’s topsikrede bokse om UFOet, der angiveligt blev fundet på stedet – og siger, ”Det er virkelig sket”.

Konspirationsteoretikere mener, at udenjordiske kroppe fra det styrtede udenjordiske rumfartøj blev obduceret - og at moderne teknologier blev bygget efter opdagelser fra det undejordiske rumfartøj.

Chase Brandon, en CIA-agent, der gjorde tjeneste ved CIA, fortalte at oplysningerne er gemt i en skjult hvælving inde i agenturets Langley’s hovedkvarter.

"Det var i et hvælvet område - der var en boks, der virkelig fangede min opmærksomhed. Der var skrevet et ord på det: Roswell. Jeg rodede i boksen før jeg igen satte den på hylden og sagde: ”Min Gud, det skete virkeligt.”

"Det var ikke en vejr ballon - det var, hvad folk først rapporteret, siger Chase Brandon, en CIA-agent, der tjente 35 år ved agenturet. "Det var et rumfartøj, som ikke kom fra denne planet."

Brandon hævder at have set direkte beviser for den udenjordiske visitation i et top-sikret område i CIAs Langley hovedkvarter.

I godt 25 år gjorde Brandon tjeneste ved agenturets Elite Clandestine Service som undercover, hemmelig operationsofficer som involverer udenlandske opgaver med international terrorisme, oprørsbekæmpelse, global narkotika, menneskehandel og våbensmugling. 

Da Roswell ulykken indtraf, udsendte de militære myndigheder en pressemeddelelse som startede med ”De mange rygter om flyvende objekter (UFOer) blev i går en realitet, da efterretningsofficeren i den 509. Bomb Group Eighth Air Force, Roswell Luftforsvarsområde, var så heldig at komme i besiddelse af et objekt.”'

Men kun 24 timer senere ændrede militæret deres historie og hævdede at objektet, de først troede var et "flyvende objekt" var en vejr ballon, som var styrtet ned på en nærliggende ranch.

Forbavsende og chokerende var det, at medierne og offentligheden accepterede forklaringen uden spørgsmål.

CIA-agtenten, Brandon, siger, at han ikke vil afsløre præcise detaljer for, hvad der lå i kassen, som vil kunne fjerne enhver tvivl om Roswell ulykken.

"Nogle skrevne dokumenter og nogle fotografier, er alt hvad jeg vil fortælle om, hvad der lå i kassen”, sagde han til en journalist fra Huffington Post.

"Men det absolutte vigtigste for mig var valideringsøjeblikket, for alt hvad jeg havde troet, og vidste at så mange andre mennesker havde troet på, var sket, i sandhed virkelig var sket.” 


Notat der beviser at New Mexico, Roswell styrtet er sandt:

Guy Hottel, FBI
I notatet, hvis emnelinjen er "flyvende tallerkener", afslører Agent Guy Hottel, at en forsker ved Luftvåbenet havde anført at ”tre såkaldte flyvende tallerkener var blevet inddrevet i New Mexico”.

Forskeren gav oplysningen til en særlig agent, sagde han. FBI har censureret såvel agentens som forskerens identitet.

Agent Guy Hottel fortsatte med at skrive: "Rumfartøjerne blev beskrevet som værende cirkulære i form med hævede centre, ca. 50 fod i diameter. 

"Hvert enkelt objekt var bemandet med tre kroppe af menneskelige udseende, men de var kun 3 fod høje” erklærede han.© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT