Astronauter møder UFOer
- Stort set alle astronauter har mødt og set de fremmede - bevidnet

af © Poul-E. Nielsen, UFO-SANDHEDEN, 2003.

Med overvindelsen af rumbarrieren viste det sig, at astronauter fra Jorden begyndte at møde UFOer i rummet. Hvis vi tager den sandhed i betragtning, at hovedparten af de rumrejsende har mødt UFOer, er møderne i rummet procentvis langt talrigere end på Jordens himmel.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Det skulle synes klart at vise, at UFOer er af ikke-jordisk oprindelse, og at de langt fra at være overnaturlige, er patruljer og andre aktiviteter, af og til rettet mod Jorden, en aktivitet der er forud for vor egen rumindsats med tusinder eller endog millioner af år.

Maurice Chatelain
Maurice Chatelain

Medens der er skrevet meget om observationer og møder med UFOer i luften over Jorden, er der kun offentliggjort lidt om møder med UFOer under rumforskningen. En temmelig overbevisende indikation for tilstedeværelsen af UFOer i Jordens rum er tilvejebragt af matematikeren, fysikeren og forfatteren Maurice Chatelain, formgiver af Apollo-rumskibet, tidligere chef for NASA's kommunikation med astronauterne under Apollo-månerejserne og et uforbeholdt vidne om en særlig side, af disse rejser, nemlig møder på nært hold mellem opdagelsesrejsende fra Jorden (USA) med væsener andre steder fra.

Ifølge Maurice Chatelains oplysninger - hvoraf nogle er baseret på informationer, opsamlet fra "interne kilder" medens har arbejdede for NASA i tresserne (1960'erne) og andre data der beror på data, som senere er givet videre til ham af venner og tidligere kolleger - er rapporter om disse møder under rumrejser sædvanligvis blevet censurerede, ændrede eller ikke tillagt betydning, eller simpelthen ignoreret af NASA og er derfor aldrig nået frem til offentligheden, dengang møderne fandt sted.
Den kendsgerning, at astronauterne var under militær kommando, var ifølge Chatelain en stor (og måske planlagt) hjælp til hemmeligholdelse, for så vidt som de simpelthen kunne beordres til ikke at omtale deres møder med UFOer. Skønt de fleste af USAs astronauter ikke længere er i aktiv tjeneste, har de stort set opretholdt deres diskrete tavshed om dette emne.
Her følger en tabel, opstillet i kronologisk orden omkring astronauters møder med UFOer:

© Poul-Erik Nielsen, 2003, UFO-SANDHEDEN, http://www.pendata.com/ufofors.htm <©>

Rumfartøj, Dato

Besætning

Tilfælde vedr. UFOer

Mercuri 1
16. februar 1962

John Glenn

John Glenns tur rundt om Jorden, hvor han observerede og tog dette billede af et cigarformet objekt med et lysende mindre objekt tæt ved.

Mercuri
16. maj 1963

Cooper

Opfangede stemmer over Hawaii på speciel frekvens, der talte et sprog, som senere blev undersøgt på bånd og fundet ikke at tilhøre noget kendt sprog på Jorden. Ved passagen over Perth i Australien sås et stort UFO, der også blev observeret fra jorden.

Gemini 4
3. juni 1964

McDivitt/White

Kolliderede næsten over Hawaii med sølv-skinnende-cylindrisk oval objekt, med lys i den ene ende. Objektet blev fotograferet.
et clip fra filmen med et UFO, optaget af astronaut McDivitt

Gemini 7
4. december 1965

Bormann/Lovell

Tog billeder af enormt stort UFO med fremdrivningssystem, der fulgte kapslen.

Gemini 9
3. juni 1966

Stafford/Cernan

Kapslen blev fra starten fulgt af mange UFOer, der blev set af jordpersonellet såvel som af kapslens besætning.

Gemini 10
18. juli 1966

Young/Collins

To UFOer fulgte kapslen og forsvandt, da man fra kapslen bad jordstationen om radarobservation. Senere observeredes et kæmpestort objekt, der hverken var en planet eller et meteor.

Gemini 11
12. september 1966

Gordon/Conrad

Et langt objekt observeret over Madagascar. NASA sagde, at det var Sovjet Proton 3, men sidstnævnte var 560 kilometer borte på observationstidspunktet.

Apollo 8
21. december 1968

Borman/Lovell/Anders

Observerede skiveformede UFOer, da rumkapslen kredsede om Månen. Rapporterede: "Vi er blevet informeret om, at Santa Claus (kodeord for UFOer) virkelig eksisterer". Opfangede også uidentificerbart sprog på radioens rum-frekvens.

Apollo 10
18.-26. maj 1969

Stafford/Young/Cernan

Observerede to UFOer, der fulgte kapslen under kredsløbet om Månen og på hjemrejsen.

Apollo 11
16. juli 1969
(Neil Armstrong:
* 05.08.1930 † 25.08.2012)

Armstrong/Collins/Aldrin

Forud for den første månelanding kredsede to UFOer og en langt cylinder-formet objekt ovenover. Da Apollo 11 landede i et månekrater, kom to rumfartøjer til syne på kraterranden. Aldrin fotograferede dem. .et clip fra filmen optaget af astronauter på Månen. Læg mærke til UFOet i midten af billedet til højre.

Apollo 12
14. november 1969

Conrad/Gordon/Bean

Observatører på Jorden så, at kapslen blev ledsaget af to skinnende UFOer nær Månen. Derefter, før landingen nær Jorden, observeredes stort UFO med røde lys.
(Bemærk at Gordon Cooper brød sin tavshedspligt og afgav vidneforklaring om sine UFO observationer kort før sin død den 4. oktober 2004).

Apollo 16
16.-27. april 1972

Mattingly/Duke/Young

Fotograferet fra Apollo 16 af af John W. Young

Apollo 17
7.-19. december 1972

Cernan/Evans/Schmitt

Så UFOer nær Jorden, tæt ved Månen og imellem Månen og Jorden.

NASA måtte ændre landingsplads på Månen:

Yderligere bekræftelse på, at Apollo 11-astronauterne virkelig oplevede nogle mærkelige øjeblikke på deres fem dages rejse til Månen og tilbage igen, kommer fra en kilde knyttet til Anglia TV i London.
Ifølge denne kilde blev NASA tvunget til at ændre landingsplads for landingsmodulet Eagle, fordi det blev opdaget, at det sted man oprindelig havde til hensigt at lande på, "vrimlede" formodentlig med nogle andres rum-isenkram. Som bevis citerer Angliakilden følgende angiveligt "slettede" stump af en samtale (tilvejebragt gennem et anonymt mellemled), der påstås at have fundet sted mellem astronauten, oberst Edwin "Buzz" Aldrin og NASA kontrolstation lige inden månelandingen den 20. juli 1969:

Aldrin: Hvad var det? . . . Hvad fanden var det? Det er alt hvad jeg vil vide.

Kontrollen: Hvad er der? . . . . (forkludret funktionsfejl) . . . kontrollen kalder Apollo 11.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Aldrin: Disse babyer var kæmpemæssige . . . enorme . . . Åh Gud, det er utroligt! . . . Jeg siger Dem, der er andre rumskibe herude . . . opstillet på række på den fjerde side af kraterranden . . . De er på Månen og vogter os . . .

Chatelain bevidner at "alle Apollo- og Germini-flyvningerne blev fulgt, både på afstand og sommetider ganske tæt på, af rumskibe af ikke-jordisk oprindelse.
Hver gang en observation skete, informerede astronauterne kontrolstationen, som så straks beordrede absolut tavshed".

© Copyright UFO-SANDHEDEN, http://www.ufo-sandheden.dk