Familie på fire og deres nærkontakt med aliens og UFO

Sælsom oplevelse for familien på fire
- det skulle have været en så hyggelig familietur - men .... -

Observations-dato: Januar 2001, klokken cirka 17:00
Observationssted: Cerro Del Hierro, Spanien
Antal vidner: 4 + øvrige i området dage forinden
af: © Poul-Erik Nielsen, UFO-SANDHEDEN

 

Indledning:
Denne sælsomme hændelse oprandt for en familie på fire, en mor, far, deres 19 årige datter samt deres 13 årige søn, en januar dag i 2001 omkring klokken 17.

Undersøgelsesholdet fik kontakt til familien, som boede i en af landsbyerne i Cazalla området, (den nøjagtige adresse må ikke oplyses, da familien har modsat sig dette). Familien består af ægteparret Ramon (43), Salud (38), deres datter (19) samt deres søn (13).
 © UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Familien var i starten lidt tilbageholdende med at forklare hvad der skete den lørdag eftermiddag ved 17 tiden, da de ikke på nogen måde ønskede at stå i noget rampelys efter den sælsomme oplevelse, men efterhånden fik de en større tillid til undersøgelsesholdet. I mange tilfælde foretager undersøgelsesholdet uafhængige parallelle undersøgelser af adskillige øjenvidner, for at opnå et resultat af større tillid og pålidelighed af resultaterne.

Familien tager afsted på hyggeturen

Familien ville tilbringe eftermiddagen ved Cerro del Hierro i godt humør med snacks, og sammen havde de besluttet sig for at slentre gennem stedet. De parkerede bilen et stykke derfra, da området – som tidligere havde været et mineområde – var præget af farlige veje med dybe huller, og andre steder endte vejen brat.

Da de tog drengens cykel ud af bilen, synes de at de så et lysglimt, hvilket de troede var starten på et tordenvejr, da vejret var overskyet, men dog med ringe tegn på regnvejr. Men pludselig hørte de højere lyde, som nærmest mindede om fyrværkeri, sagde drengen. Dette fik drengen op på cyklen og han begyndte langsomt at vove sig ind i det farlige område, men det tillod Ramon ikke, da han skulle følges med de andre ad grusvejen. Igen lød der støj som var ledsaget af lysglimt, hvilket kunne have været tordenvejr, men Ramon fortalte de øvrige at det også kunne være bjergbestigere, vandrere eller en gruppe af småbanditter. (Der har tidligere været banditter på besøg i mineområdet, som stjal rester fra minedriften). De gik videre op ad grusvejen og kom frem til den gamle hytte, som tidligere tjente som beskyttelse ved kontrollerede eksplosioner i minen.

Familien var på dette tidspunkt stadig uvidende om, hvad der virkelig foregik i bunden af det store hul i jorden, hvor minedriften engang var aktiv. Moderen, Salud,  gik forsigtig frem mod fordybningen i jorden, og da så hun to fremmedartede påklædte i bunden af minen, som så ud til at grave dernede.

Hun sagde forsigtig dette til de andre, som forsigtigt nærmede sig, og de så ligeledes de to fremmede dernede. På grund af afstanden kunne de fremmede ikke observeres i detaljer. Salud sagde til Ramon at de hellere måtte passe lidt på, for de fremmede bar en underlig forklædning og på en eller anden måde virkede mekaniske. Ramon svarede at de muligvis var i gang med en undersøgelse af området, for en eventuelt genoptagelse – eller måske var ved at revidere noget af det, som var blevet efterladt i minen.

 © UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Da familien stod og iagttog de fremmede, kom der pludselig en kraftig lysstråle fra en anden bakketop, en lysstråle som et ”lyn”. Lyset kom fra en sti til venstre bag dem, og ramte lige over de to fremmede i minen.

Da Ramon og hans familie bevægede sig helt ud til kanten af kløften, vendte de to fremmede sig mod dem, og stirrede på dem – som om de havde gættet at de lige var fanget på ”fersk gerning”, eller at de var blevet advaret af en radiosender, et eller andet sted i minen.

Familien bemærkede at de fremmede var klædt i en kedelig gråfarvet overalls type, og at de bar en form for maske på hovedet, hvilket forhindrede vidnerne i at få et retvisende ansigtsbillede af de fremmede – men pigen kommenterede dog, at deres hoveder så større ud end hvad der ville være normalt.


De fremmede klatrede op fra minen - uden brug af hænder og fødder.
Familien havde åbenbart forstyrret de fremmede ved deres pludselige fremfærd, og de to fremmede begyndte at forlade området ved at bruge en bunke affald som rampe for at stige til et højere niveau. De fremmede klatrede op ad den stejle skrænt uden at bruge deres hænder, og bevægede sig op ved bare at tage tre skridt, og afstanden fra toppen til bunden var mere end 30 meter.

Da de fremmede var kommet op til overfladen på den modsatte side, og befandt sig på samme højdeniveau som Ramons familie, stoppede de brat op, omkring 600 meter derfra. De var adskilt af et stort minehul, som var cirka 50 meter dyb.

Familien talte om det forunderlige, hvordan gør de det?  Mens de stod og talte om den sælsomme oplevelse, kom der nye lysglimt, og det så ud til at noget var ved at brænde bag et bjerg for enden af vejen, hvor humanoiderne var flygtet hen.

Salud tog sin medbragte taske for at finde snacks til børnene, og Ramon gik lidt væk for at tænde sig en cigar, og blev derved adskilt fra familien.
Ramon gik hen til kanten af minen, hvor der var en dør som var indhugget i klippen. Inde i den mørke hule blev han ramt at lysglimt, og han forlod hastigt hulen. da han kom tilbage til familien fortalte han om det, som han havde oplevet og sagde samtidig at han troede han vidste hvad der foregik, at røvere var ved at plyndre minen. Han anbefalede derfor familien at de gik tilbage til landsbyen, hvor der er flere mennesker.


Mens han diskuterede disse oplysninger med familien, fangede drengen forældrenes opmærksomhed og pegede på hullet i minen, som afgav store vindstød og der kom lys såvel udefra som indefra. Ud fra lyset kom to ekstra fremmede, som synes at komme indefra hullet i minen. De fremmede bevægede sig uden at berøre jorden, de gled nærmest i en afstand af omkring 50 cm. over jorden.  De stod stille et øjeblik og stirrede på familien, akkurat som de to foregående fremmede havde gjort det. Familien fortalte at det var et surrealistisk syn, da de nye to fremmede gled op af hullet uden at bevægede arme og ben. Det så ud til at de bar noget klart i hænderne. De to nye fremmede væsener tog den samme sti som de to foregående fremmede væsener. Det så ud til at deres kroppe afgav blinkende lys.

Da de fremmede væsener var nået ud på grusvejen, returnerede det ene væsen tilbage til stedet, og gled hurtigt ned af skråningen til bunden af minen. Det så ud til at væsenet søgte efter et eller andet.  Efter nogle få sekunder vendte væsenet tilbage til de øvrige tre.

Alt dette skete på omkring fem minutter. Efter den sidste hændelse, var familien blevet meget nervøse. Salud sagde at hun følte sit hjerte hamre helt oppe i halsen, og det forekom hende at hendes trommehinder var ved at eksplodere fra det ene øjeblik til det andet. Ramon følte det som om tarmene vred sig rundt i hans krop, og børnene begyndte at græde hysteriske.  

 © UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Drengens cykel lagde ensomt på vejen, og alle stod rystende, nervøse og klemte sig sammen i et stort familieknus. De var total magtesløse og kunne ikke flytte sig – følte sig total drænet for enhver form for energi. De stod bare dybt skræmte med åbne øjne, og så hen på grusvejen hvor de fremmede væsener befandt sig.

Bag de fire fremmede væsener kom pludselig et
kæmpe metallisk farvet objekt til syne. Objektet var total lydløst, og sænkede sig mod jorden og holdt sig svævende omkring 1 meter over jorden.
De fire fremmede væsener forsvandt ind i objektet på en uforklarlig måde, da ingen af de fire familiemedlemmer kunne se nogen åbning i objektet. UFOet.
(Objektet) var stort. Ramon og hans familie sagde, at det var så stort, at der uden problemer kunne være 10 x Mercedes Musso 4x4 biler inde i objektet.
Ingen af familiemedlemmerne kunne forklare, hvordan objektet kom, eller hvordan det blev dematerialiseret, da familien i disse øjeblikke var i total forvirring.
Da objektet (UFOet) svævede hen over hovederne på familiemedlemmerne, brød de alle fire ud i
skrig af hjælpeløshed, og tårer flød i en strøm ned ad deres kinder. UFOet blinkede og skød hurtigt op og svævede bort i en kolossal fart.

Efterskrift:
Familiemedlemmerne var selv ude af stand til at bedømme, i hvor stor grad de havde været påvirket af de brutale psykologiske hændelser, men hævder nu at være i perfekt fysisk og mental tilstand.

Det lykkedes undersøgelsesholdet at få Ramon med ud til observationsstedet, hvor de lod ham forklare hvert eneste trin, nøjagtig som det var foregået den fredag eftermiddag.

Forskningen blev iværksat for at dokumentere så meget som muligt. Familien bar intet spor af løgn eller fordækt historie. Forskningen havde ligeledes med største alvor til formål, at bekræfte begivenhederne ved hjælp af førstehåndsvidner og uden mellemled.