Skød efter uge 13 dage i koma

Skød efter UFO - 13 dage i koma !
-  åbnede sit maskingevær mod UFO - det blev skæbnesvangert for soldaten -

Hændelses
-dato: 14. juni 1968 klokken 00.05
Observationssted: Cubanas, Cuba
Vidner: Flere end 10 + Cubansk og Sovjetisk Efterretningstjeneste plus psykiatre

af Poul-Erik Nielsen, ufo-sandheden, 2003


En Soldat affyrede 40 skud med sit maskingevær mod et UFO som netop var landet. Objektet var meget stort, skive-formet og havde antenner på toppen. Det skifter farve til orange og udsendte en høj pibende lyd som forårsagede at soldaten faldt bevidstløs om, og han kom til at befinde sig i koma de næste 13 dage.
Tildragelsen er undersøgt af efterretningstjenesten.
Soldatens møde med et UFO
Hr. Isidro Puentes Ventura, en 48 årige reserveofficer ved den cubanske hær, affyrede 48 skud fra sit maskingevær mod et landet UFO.
Kort efter midnat kunne der høres adskillige byger af maskingeværsalver fra et sted i nærheden, hvor militsofficeren Isidro Puentes Ventura var på vagt.

Ved daggry blev Puentes fundet bevidstløs af en hærpatrulje og bragt til et hospital i Pinar Del Rio, hvor han forblev i koma, og var ude af stand til at tale i seks dage.

Da han forlod neurologisk afdeling på Naval hospitalet i Havana, var han diagnosticeret til at lide af følelsesmæssige trauma, efter at have ligget i chok i en uge.
På stedet hvor man fandt Puentes bevidstløs, fandt den cubanske, og den sovjetiske efterretningstjeneste ottefyrre (48) patroner og fjorten (14) kugler som tilsyneladende var flade i enden, og der var også lige store afstandsfordybninger i jorden, hvilket indikerede at en tungt objekt havde været landet der.
På landingsstedet fandt efterretningstjenesten tre fordybninger, hvilket tydede på et landingsstel, og man fandt en cirkel på fire meter rundt om fordybningerne.
UFOet skiftede til orange, udsendte en lyd som slog soldaten bevidstløs
Undersøgelserne viste at jorden var blevet udsat for meget høj varme.
Da Puentes kom til bevidsthed, fortalte han at han var kommet indenfor en rækkevidde af omkring 50 meter til et fremragende skive-formet objekt som stod på jorden. Dette objekt havde en slags kuppel foroven samt flere antenner i toppen. Han var bare overbevist om at det var en amerikansk helikopter, og lod maskingeværet fyrre løs.
Den sidste erindring som Puentes havde før han mistede bevidstheden var, at objektet skiftede farve til orange og udsendte en høj pibende lyd.

Sovjetiske efterretningsspecialister udsatte Puentes for et 50 timers langt forhør, hvor han også blev undersøgt af et psykiater-team og måtte gennemgå femten hypnose sektioner.
Ved undersøgelsen af rader udskrifterne, fandt den sovjetiske efterretningstjeneste et stort udenjordisk objekt, men det forsvandt i en serie af elektroniske støjstorme.
Der blev ikke fundet nogen modsætninger i soldatens beretning.

Et skive-formet objekt blev også observeret af et andet vidne, en 42-årige militærperson. Objektet blev observeret i en afstand af omkring 30 meter i ti minutter. Vidnet beskriver objektet størrelse til at være omkring 8 meter på tværs. Vidnet kunne kun høre en hvislende lyd.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT