3 børn blev bange da et UFO svævede over deres baghave

Flyvende 'ildkugle' observeret af 3 børn
 - Tre børn mellem 8 og 11 år observerede et UFO over deres baghave -

Hændelses-dato: 19. juni 1985 klokken 01.00
Observatationssted: Redwood Valley, Californien, USA
Antal vidner: 3 børn
af: © Poul-Erik Nielsen, UFO-SANDHEDEN


Tre børn, som havde camperet i deres baghave i Redwood Valley, hørte et "whoosh" og så et stærkt lys. Den flyvende "ildkugle" lavede tre cirkler over baghaven. Den 11-årige Debbie sagde at objektet var større end en badebold, set fra deres position. Objektet begyndte at blive mindre og øgede samtidig hastigheden, indtil det forsvandt i sydvest. Tre børn blev øjenvidne til et UFO svævende over deres baghave

Da tre unge personer camperede i deres baghave i Redwood Valley tirsdag aften, hørte de en ’whoosh’ lyd og så samtidigt et stærkt lys, som de først troede, var et jetfly og derefter en ildkugle. Nu ved de ikke hvad det var.

"Sig mig, hvornår vokser et jetfly sig større og større?" spurgte den 11-årige Debbie Crumrine hendes campingveninde, den 8-årige Jessica White, der foreslog at den hviskende lyd og lyset, klokken 01.00 (a.m.) kunne være et jetfly.

Shawn White, Jessica’s 11-årige broder tænkte at støjen var trafik, indtil det skarpe lys gjorde ham nysgerrig. "Jeg troede, de lyste med en kraftig lommelygte mod mit ansigt," sagde Shawn.

"Det kom bare til syne ud af den blå luft," sagde Debbie. Hun sagde at det flyvende objekt kom fra syd, og bevægede sig mod nord. Objektet foretog en pause under trækronerne i deres nabos have, "som om det havde sin egen hukommelse," sagde hun.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Debbie sagde at objektet var større end en badebold (set fra vidnets position). Hun sagde, at objektet var rød på ydersiden og blålig-grøn på indersiden - "Ligesom farven på ild"

Hun sagde, at da objektet holdt pause (uden bevægelse) stoppede det, men ydersiden af objektet fortsatte sin drejning.

"Det, der skræmte mig mest var, da det blev sat på pause," sagde Debbie. "Hun græd, og jeg troede jeg skulle besvime," siger Jessica.

Efter objektet havde stået stille i luften, sagde Debbie, fortsatte det med at rejse på sin rute, men vendte derefter tilbage og lavede tre cirkler over deres baghave.

Pigerne havde set nok. De dækkede deres hoveder i soveposerne, men Shawn fortsatte med at se efter objektet.

Efter objektet havde kredset over deres baghave, sagde Shawn, begyndte det at blive mindre og samtidig øgede det sin hastighed, indtil det forsvandt i sydvest. "Det gik fra en stor sten til en softball, til en stjerne langt borte," sagde han.

Debbie sagde, det var en kølig nat, men luften synes varmere mens objektet kredsede på himlen. Hun sagde, at hændelsen varede omkring to eller tre minutter.

Efter objektet forsvandt, tilbragte alle tre børn resten af ​​natten på gulvet i huset. Debbie sagde, hun aldrig ville overnatte udenfor igen. Men Jessica og Shawn sagde begge, at de gerne vil se objektet igen.

"Jeg ville ønske, de havde taget mig med op," sagde Shawn.

Debbie var ivrig efter at se deres historie i avisen, fordi hun formodede at andre mennesker også ville rapportere om hændelsen.. "Jeg ved, du ikke tror mig," fortalte Debbie sin mor, "Men bare vent til du ser papiret i morgen."

Robert Gribble, en ansat i UFO Reporting Center i Seattle, sagde, at centret ikke havde modtaget nogen rapporter fra Redwood Valley-området. "Det er ikke en reel fælles ting, men vi har fået rapporter, der svarer til denne i fortiden," sagde han.

Virgina Crumrine, Debbies mor, sagde: "Min datter har ikke tilbøjeligelighed til at prale eller til at overdrive”.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT