UFO landingen i Voronezh i Rusland
- en dreng skreg af angst, men da en aliens stirrede på ham, blev han tavs og ude af stand til at bevæge sig -

Observations-dato: 27. september 1989, klokken 18.30
Observationssted: Voronezh, Rusland
Antal vidner: Mange, blandt andet Politibetjent C. A. Matveyev, Pilot C. H. Pkunev, Metalarbejder Albert Korchagin,
Skoleelev Sergej Makarov og mange af byens beboere.
af: © Poul-Erik Nielsen, UFO-SANDHEDEN

Videnskabsmænd bekræfter UFO hændelsen
Nyhedsbureauet TASS informerede hele verden om, at russiske videnskabsmænd havde bekræftet, at et fremmed (udenjordisk) rumskib, med gigantiske aliens med små hoveder, var landet i Voronezh, en by med over 800.000 indbyggere beliggende omkring 500 km. sydøst for Moskva.

Illustration af UFO landingen i Voronezh
Illustration af UFO landingen i Voronezh

De anførte at hele tre af disse gigantiske skabninger var kommet ud af det fremmede rumskib. Skibet blev beskrevet som en stor, lysende kugle. Disse mærkelige skabninger blev set gå rundt i en nærliggende park, ledsaget af en truende robot.

En af drengene lavede denne tegning af UFO observationen
En af drengene lavede denne tegning af UFO observationen


Nyhedsbureauet oplyste at UFOet var landet i Voronezh den 27. september 1989 klokken 18.30. Unge drenge som spillede fodbold, blev vidne til denne sælsomme begivenhed som startede med at en rødlig glødende udseende tingest begyndte en nedstigning. Den lyserøde skær blev dybrød efterhånden som det nærmede sig jorden – landingen. De fleste øjenvidner beskrev objektet som et fladtrykt skiveformet objekt. Der samlede sig hurtig en stor menneskemængde, og de kunne se gennem en luge som blev åbnet. De så en treøjet alien som var over 3 meter høj, klædt i en sølvagtig overalls, bronzefarvede støvler og på hans bryst var der en skive.


Da en aliens rettede et stråle mod en dreng, forsvand han for øjnene af forsamlingen
TASS udtalte også at ”en dreng skreg af angst, men da det udenjordiske væsen (aliens) stirrede på ham med øjne der skinnede, blev drengen tavs og ude af stand til at bevæge sig. Den øvrige forsamlede folkemængde skreg, og UFOet og væsenerne forsvandt”.

Men der gik bare fem minutter, ifølge TASS rapporten, så dukkede de op igen. Nu havde det udenjordiske væsen et pistollignende objekt – et rør på omkring 25 centimeter, og da det pegede på en uidentificeret 16 årige dreng, fik det drengen til at forsvinde. Det fremmede væsen gik ind i kuglen, som derefter svævede bort og samtidig genopstod drengen.

Øjenvidner til UFO landingen og Aliens
Øjenvidner til UFO landingen og aliens: Lena Sarokina, Vasya Surin, Vova Startsev, Aljosja Nikonov.

Børn og øvrige øjenvidner til det usædvanlige fænomen er blevet afhørt af Politiet og journalister”, skrev Voronezh-korrespondenten E. Efremov.

Der er ingen uoverensstemmelser i beskrivelsen af objektet eller handlingerne, udført af de udenjordiske (aliens). Herudover er alle børn, som blev øjenvidner til denne begivenhed stadig bange, selv nu”.

Nogle af børnene, som overværede begivenhederne i Voronezh, lavede flere tegninger. Et par af disse tegninger er medtaget her. En af tegningerne viste det kyrilliske alfabets karakter ”ZHE” på den ene side af UFOet.

Nogle af børnene som blev øjenvidner til hændelsen: Lena Sarokina, Vasya Surin, Vova Startsev, Aljosja Nikonov (foto til venstre).

TASS opførte også navne på nogle af øjenvidnerne, og anførte at et gruppe internationale forskere ville undersøge hændelsen som blev bekræftet af øjenvidner.

Beboere i Voronezh hævdede senere i interviews, at de ikke blot havde observeret dette UFO ved den angivende hændelse, men også observeret det mange andre gange, den 21., 23. og 29. september samt den 2. oktober mellem klokken 18.00 og 21.00.


Bekræftelse:
Associated Press, 9. oktober 1989.

Det officielle nyhedsbureau TASS meddelte i dag at videnskabsmænd og forskere har bekræftet at der har været landet et udenjordisk rumskib med gigantiske væsener med små ansigter.

TASS sagde at beboere i Voronezh så en stor lysende kugle eller skiveformet objekt svæve over parken. De rapporterede at UFOet landede, og at op til tre udenjordiske væsener (aliens) blev ledsaget af en lille robot.
 
Kæmpe høje aliens - mellem 2,70 og 3.70 meter høje
”De udenjordiske (aliens) var mellem 2,70 og 3,70 meter høje, men med meget små hoveder”, citerede nyhedsbureauet at vidnerne havde forklaret. ”De gik nær ved kuglen eller det skiveformede objekt, hvorefter de forsvandt ind i objektet”.

Mange af byens beboer blev også øjenvidne til UFO landingen, blandet andet:

Metalarbejder Albert Korchagin Pilot C. H. Pkunev  Politibetjent C. A. Matveyev  Skoleelev Sergej Makarov  


 

 

 

 

  

Det er ikke et enestående tilfælde af UFO observation. I 1988 skrev dagbladet Socialistisk Industri, om en malkepige som havde haft en ”nærkontakt” med udenjordiske i den centralrussiske region, Perm.
I denne rapport blev Lyubov Medvedev citeret for at have sagt, at hun mødte et udenjordisk væsen som ”lignede en mand, men højere end gennemsnittet med korte ben”. Væsenet, sagde hun, havde kun en knop i stedet for et hoved”.


TASS rapporterede også at vidnerne til UFO landingen i Voronezh blev ”overvældet af frygt, som varede i flere dage”.

Lederen af Voronezh Geophysical Laboratory, Genrikh Silanov, fortalte at forskere som undersøgte UFO hændelsen, fandt fire aftryk som var 2 meter dybe samt to stykker uidentificerede sten.


Ved første øjekast lignede de sandsten med en dybrød farve. En mineralogisk analyse viste dog, at stoffet ikke kunne findes på denne planet”.

Genrikh Silanov sagde at landingsstedet og stien hvor de udenjordiske var gået, er blevet bekræftet ved hjælp af en ”biolocations” sporingsmetode, men TASS forklarede ikke i nærmere detaljer hvad det var.

Yderligere bekræftelser kom fra øjenvidner, som ikke var blevet informeret om forsøgene, og som matchede de videnskabelige resultater, sagde TASS.

TASS rapporten sagde også at beboerne samtidig havde observeret et ”banan-formet” objekt på himmelen.