UFO observationen og fotoet bekræftet ægte
- 35 medarbejdere og eksperter ved minen i det nordlige Chile observerede UFO i to timer -

Observations-dato: 12. april 2013
Observationssted: Collahuasi Mine, Tarapacá regionen i Chile
Antal vidner: > 35

 

Ægtheden dokumenteret - UFO

 

35 medarbejdere og eksperter observerede et UFO i 2 timer, kun 600 meter over jorden.

Arbejderne ved Collahuasi-minen i den nordlige del af Tarapacá regionen i Chile, observerede og fotograferede en sølvfarvet metallisk skive, som var synlig i cirka 2 timer i en højde af kun 600 meter.

SANTIAGO, CHILE (EFE) - Forskere ved Centro de Estudios de Fenomenos Anómalos Aéreos (CEFAA), som er en afdeling af den generelle civile luftfartsmyndighed, har indgående verificeret, analyseret og forsket i observationen fra april 2013, og deres konklusion er, at billederne er ægte og at der er tale om et udenjordisk objekt, et UFO (uidentificeret flyvende objekt).

Objektet svarer ikke til noget kendt på Jorden
Efter et år med analyser, foretaget af landets elite og højtstående eksperter, som ellers først havde en ”generel skeptisk holdning”, konkluderede at observationen fra april måned 2013 i det nordlige Chile, var et ”uidentificeret flyvende objekt” (UFO), og at det ikke svarede til noget som helst som er kendt på Jorden, fremsat af Ricardo Bermudez, CEFAA's direktør, i en erklæring til EFE.

 

Direktøren for CEFAA fortæller, at ”ingen ejer sandheden" og af den grund ”vælger vi at dele viden, i stedet for at skjule den”, sagde Bermudez og tilføjede, at Chile "er det eneste land i verden, hvor der er total åbenhed" hvad angår emnet omkring UFOer.

Et af fotografierne af UFOet, som svævede 600 meter over jorden i to timer.


"Vi samarbejder åbent med dem, der har set flyvende objekter, og det er generelt flypiloter eller radar operatører, men også til almindelige mennesker som har optaget UFOer på video eller som har fotograferet dem. Når vi behandler observationerne inddrager vi astronomer, kemikere, universiteter, militæret og politiet i analysen af øjenvidnernes beretninger og billeder. Mange gange viser det sig at være fugle, balloner, sonder eller andre almindelig ting”, angav han.

Denne sag omhandlede en gruppe på 35 medarbejdere og eksperter fra Collahuasi minen, som ligger 4.300 meter over havets overflade i den nordlige del af Tarapacá regionen.
I midten af april måned 2013, observerede og fotograferede de en sølvfarvet skive, som var synlig i omkring to timer i en højde af 600 meter på en helt klar og skyfri himmel.


Objektet blev et af de 3 % af observationerne, som er registreret i Chile siden 1998, og som officielt er anerkendt som UFOer.

35 øjenvidner observerede dette UFO i 2 timer i det nordlige Chile, april 2013.