Bortført på P-plads af UFO besætning !
- Politi-rapport og  lægejournaler bekræfter denne sandhed! -

Observations-dato: 3. februar 1984 kl. 01:00


Ante Jonssons møde med det UFO
Illustration: Ante Jonssons møde med det UFO

Det er natten til den 3. februar 1984, og den nu 40-årige Ante Jonsson fra Sverige, er på vej sydover langs landevej 30 fra Ingelstad mod hjemmet i Tingsryd, og klokken er omkring 01:00.

Det sner, men selvom Ante kender vejstrækningen som sin egen bukselomme, vælger han at tage en pause og kører ind på en parkeringsplads langs vejen.
Så skimter han pludselig en figur på vognens venstre side, og længere ude på engen kan han se et eller andet objekt som hænger i luften
.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Ante stopper motoren, og går ud af bilen, for at se efter personen, som nu er forsvundet.

"Min første tanke var, at jeg absolut måtte tage et billede af dette", beretter Ante.
"Jeg trådte speederen i bund, for at skynde mig hjem og hente mit kamera".

Blændet af lyset fra UFOet
Da Ante kommer tilbage til pladsen, er klokken blevet omkring 01:30. Men objektet er borte, desværre, så Ante fortsætter nordpå for at vende i et vejkryds længere fremme. Da ser han pludselig dette objekt igen, og nu hænger den over vejen. Han bremser, men kan ikke se, da han bliver blændet af lyset fra objektet, og ender i en snedrive.

"Da jeg åbnede bildøren, tog et væsen fat i mig, og næsten løftede mig ud. Jeg var rædselsslagen, "beretter Ante", som forsøgte at springe derfra.

"Da jeg vågnede igen, satte jeg mig ind i min egen bil, jeg var kold, og det stak i hænderne på mig. Jeg har et svagt minde om, at jeg talte med nogen, som jeg senere fortalte Politiet. Derefter husker jeg intet, før jeg vågnede på Sankt Sigfrids Sygehuset i Växjö."

Politiet bliver alarmeret

Det svenske politi involveret og dokumenterede hændelsen.
Det svenske politi involveret og dokumenterede hændelsen.

Klokken 01:50 ringer telefonen hos Politiet i Växjö.
En person præsenterer sig som Bengt Johansson fra Kristianstad, og fortæller at han var på vej nordpå langs landevej 30, da han så en bil, som stod tværs på vejen, belyst fra et objekt hængende over vejen.
Han synes også, at han kunne se en person i bilen eller udenfor. Og over bilen, svævede et objekt, står der i Politi-rapporten
.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
V
agthavende beslutter at sende en patrulje af sted mod pladsen.
Politibetjentene Roland Karlsson og Thorsten Persson begiver sig sydover for at møde Bengt Johansson, som har lovet at vente ved telefonkiosken.
Men patruljen finder ikke noget unormalt, og fortsætter så mod Uråsa. Efter en lille periode, får de pludselig øje på Ante Jonssons Saab 99, som holder i en snedrive, nær ved grænsen til Älmhults Politidistrikt.
På marken finder de et teleobjektiv monteret i dets fodholder.

Politibetjentene kan se, at bilen er kørt rundt flere gange, inden den til sidst er endt i snedriven.
Den nyfaldne sne viser også, at Ante går ud af bilen, ind mod Uråsa, men her standser han så og sporene fører tilbage til bilen.
Og der sidder han, da Politiet ankommer, meget bange og forvirret.

Roland Karlsson og Thorsten Persson kan se, at Antes fingre har rifter, som efter klør, og at musklerne i armene og hænderne er unormalt hårdt spændte.
Han ryster voldsomt, som om han har frosset. Da de forsøger at tale venligt med ham, virker han meget forvirret og kan ikke fortælle, hvordan han er kommet til p-pladsen. Politibetjentene låser bilen, og tager Ante med sig til Växjö Centralmedicinsk Klinik, hvor de ankommer to minutter i tre, en time efter alarmen.

Politiet i Sverige bliver involveret
Illustration: Ante Jonssons møde med det UFO

Lægerne, som tager imod Ante, konstaterer at han er meget chokeret, hyperventileret og har et stirrende blik.
Også her lægger man mærke til, at Antes fingre er bøjede som i krampe.
Lægerne beslutter sig for at give Ante en sprøjte valium, for at forsøge at få kontakt med ham. Men lige lidt hjælper det. Ante kommer sig ikke af sit chok, og taler bare kort med lægerne.
På spørgsmålet, om han har været taget med et sted hen, svarer han ja, som om han er meget bange.
Ante falder i søvn, men vågner efter en lille stund. Denne gang får lægerne slet ikke kontakt med ham.

Fra Centralmedicinsk Klinik, føres Ante nu i ambulance til psykiatrisk modtagelse på Sankt Sigfrids Sygehuset i Växjö. Her bliver han i nogle dage.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Politipatruljen fra Växjö hører de aldrig mere til "Bengt Johansson", og trods grundig efterforskning og samtale med tolv navngivne "Bengt Johansson" i Kristianstad, lykkedes det aldrig at opspore ham.
Hvem det så end var som ringede til Politiet, vil han ikke give sig til kende. Manden som så dette objekt hængende over Antes bil, er derfor aldrig fundet.

Det er stadig helt uden tvivl overhovedet, at Ante Jonsson mødte noget meget skræmmende på vejen, den nat.
At simulere de kramper og den choktilstand, som såvel Politiet som Lægerne konstaterede, må ses som total udelukket.
Kramperne i hænderne tyder på, at Ante har holdt fast i noget, sandsynligvis rattet. Det er også udelukket, at Ante selv kunne have ringet fra telefonkiosken.

Omkring klokken 15:00 samme dag, kører Politibetjentene Roland Karlsson og Thorsten Persson til pladsen, for at efterforske for yderligere spor i forbindelse med hændelsen.
De søger terrænet igennem i en omkreds af tre kilometer, men finder ingen forklaring.

Senere, den 26. april drømmer Ante om sin oplevelse, og oplever hvordan han bliver ført til et "udenjordisk" fartøj. Han bliver ført ind i et lokale, hvor han ser udenjordiske væsener, som har smalle, men lange ben, stort hoved, lille mund og to små sprækker der, hvor ørene er placeret.

I dag er Ante Jonsson skilt, og flyttet fra Tingsryd til vestkysten.  

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT