To display this page you need a browser with JavaScript support.

Oversigt over falske ufo-fotos med mereDesværre er en stor mængde ufo informationer - som er tilgængelige i litteraturen (bogform), såvel som på Internettet, forfalskede og det rene opspind. Det er særdeles ærgerligt, da det ødelægger sandheden omkring de oprigtige og sande udenjordiske observationer af alle slags.

Forfalsknings oversigt:

Jorma Viita

 

 

En person, som påstod at have kontakt med de udenjordiske. Status:
1974: 16 rapporter og 49 billeder.
1975: 48 hændelser og 26 kontaktberetninger.
1976: 13 rapporter og 35 ufo-fotos.
Vedkommendes materiale var falsk,
dokumenteret i "UFO over Danmark af Willy Wegner".

 Fotos med H

 

UFO fotos hvor et "H" er angivet i bunden af objektet, er falsk. Der er skrevet bøger om disse tildragelser, de største dog fra Spanien, men enkelte også fra Danmark. Fotos af disse objekter har vist sig at være falske. dokumenteret i "UFO over Danmark af Willy Wegner".

Sæbebobler

 

Fotos af en såkaldt intelligent sæbeboble, som skulle være udsendt og fjernstyret fra et rumskib, er det rene nonens og vanvid. Man mente, at man blot skulle tale til den, så kom den hen til én, men det lykkedes dog heller ikke for H. C. Petersen, som påstår at have set en sådan. dokumenteret i "UFO over Danmark af Willy Wegner".

Washington

 

Et foto som blev betegnet som "en sensation", hvor ufoer kredsede over Capitol Washingtin D.C., optaget af VonKeviczky er falsk. En undersøgelse viste, at det var belysnings gengivelse. dokumenteret i "UFO over Danmark af Willy Wegner".

Kai Metzger

Denne videofilm er et fup-nummer. UFOet i filmen er en GoodYear luftballon, som er formet som et UFO.