Korncirkler - og budskaberne i disse


Billedet ovenfor:

En af de kropcirkler som er bekræftet af NASA.

Se også 'Svaret i korncirklen' og 'Budskabet fra de fremmede' under menuen NASA Nyt.

 
Rundt om på Jorden har fremmede sendt os beskeder og budskaber gennem såkaldte ¨korncirkler' - (kropcirkler) altså mærker i kornmarker.
 

Mange korncirkler langt om længe endeligt bekræftet af NASA (2011).
I mange mange år forstod intet menneske disse budskaber i markeringerne som de fremmede afsatte på markerne, og i mange mange år holdt NASA en opnået viden omkring korncirklerne tilbage for offentligheden.


I Danmark har der også været afsat markeringer i kornmarker.
En af Danmarks mest komplekse og præcise formationer er korncirklen, som blev skabt ved Aarhus den 5. august 2000. Se også 'Korncirkel ved Aarhus'.

I 1974 sendte SETI (Search for Extra-Terrestrial Intelligence) informationer om Jorden, racen, befolkningstallet med videre afsted mod stjerneklyngen M13. Budskabet blev afsendt i binært format via radioteleskopet i Puerto Rico.

I august månedned 2001 modtog vi et omfattende og detaljeret retursvar fra de fremmede. De fremmede fortalte samtidig hvordan de afsendte beskeden, som er forskellig fra vor egen teknik. Kommunikationsmetoden havde de udenjordiske dog tidligere meddelt i en korncirkel, men på det tidspunkt forstod ingen budskabet - eller, de som gjorde, holdt denne viden skult for offentligheden.
Meddelelsen om de fremmedes kommunikationsanordning blev meddelt os i en såkaldt 'kropcirkel' nøjagtig et år før det detaljerede budskab - i øvrigt nøjagtig på samme beliggenhed.