Cigar-UFO filmet i dagslys
- Interplanetarisk rumfartøj filmet ved East Coast Road, Auckland, New Zealand -

Hændelses-dato........: 20. sept. 2012
Observationssted......:
Auckland, New Zealand
Antal vidner..............: > 5
Pålideligheds Index.:
100 %
 
Video (i uddrag) kan ses nederst på denne side.

Hvorfor hemmeligholde sandheden?

Kronvidnet til denne UFO-observation, John J., Jones, fortæller med egne ord:

UFO filmet i dagslys
Interplanetarisk rumfartøj filmet i New Zealand i dagslys.

"Den 19. september 2012, natten før denne video blev optaget i dagslys i byen Auckland, New Zealand, observerede vores naboer plus alle hjemme hos os selv, fire lyst orange/røde lys som svævede med en utrolig stor hastighed over Takapuna Beach i Auckland.

Observationen som blev filmet den 20. september 2012, er min anden observation. Efter den første observation … sagde jeg til mig selv, at hvis jeg fik en tilsvarende observation ville jeg rapportere det, for at finde ud af om nogen kunne bekræfte det som jeg havde set. Jeg prøvede . . . men blev bare håbet og leet ad, såvel hos Politiet som af produceren ved radiostationen. Heldigvis observerede mine naboer det også, ligesom min moder . . . ellers ville jeg have troet, jeg var ved at blive skør i hovedet. Men det er jeg ikke.

Disse flyvende objekter er ikke fra vores verden. Hvad jeg ikke kan forstå, er, at hele planeten ikke véd det … endnu. Hvordan har det dog været muligt at hemmeligholde det så længe, når alle og enhver faktisk gerne vil kende sandheden."