UFOet landede midt i byens park
- Chokerende børn og voksne stod måbende og observerede, da et UFO landede i parken -

Hændelses-dato........: 27. september 1989
Observationssted......:
Voronezh, Rusland
Antal vidner..............: > 50
Pålideligheds Index.:
100 %
 
Video (i uddrag) kan ses nederst på denne side.

Videnskabsmænd bekræfter UFO hændelsen (landingen)

UFOet der landede i byens park
UFO landede i byens park..
Kortet viser stedet, hvor UFOet landede i byen Voronezh.

Nyhedsbureauet TASS informerede hele verden om, at russiske videnskabsmænd havde bekræftet, at et fremmed (udenjordisk) rumskib, med gigantiske aliens med små hoveder, var landet i Voronezh, en by med over 800.000 indbyggere beliggende omkring 500 km. sydøst for Moskva.

Gigantiske væsener
De anførte at hele tre af disse gigantiske skabninger var kommet ud af det fremmede rumskib. Skibet blev beskrevet som en stor, lysende kugle. Disse mærkelige skabninger blev set gå rundt i en nærliggende park, ledsaget af en truende robot.

Nyhedsbureauet oplyste at UFOet var landet i Voronezh den 27. september 1989 klokken 18.30. Unge drenge som spillede fodbold, blev vidne til denne sælsomme begivenhed som startede med at en rødlig glødende udseende tingest begyndte en nedstigning.


Det lyserøde skær blev dybrød efterhånden som det nærmede sig jorden – landingen. De fleste øjenvidner beskrev objektet som et fladtrykt skiveformet objekt. Der samlede sig hurtig en stor menneskemængde, og de kunne se gennem en luge som blev åbnet.

De så en treøjet alien som var over 3 meter høj, klædt i en sølvagtig overalls, bronzefarvede støvler og på hans bryst var der en skive. Mere information kan du læse under menuen "sælsomme Oplevelser", men du kan også se videoen herunder.