Colares invaderet af UFOer
- 400 personer ramt af stråler fra UFOer, 2 døde og 35 hårdt sårede -


UFO observations-sted: Colares, Brasilien
Observations-dato:
18. oktober 1977, kl. 18:50 + andre tidspunkter

Observationstid: Flere dage
Antal vidner:
Utallige. 400 personer ramt af UFO-stråler, 2 døde og 400 sårede, heraf 35 hårdt sårede..
af Poul-Erik NIelsen, Sc.D., 2004

 


Colares området blev invaderet af UFOer i flere måneder!

Øen, Colares, invarderet af UFOer gennem måneder.
Den Brasilanske ø, Colares, blev i 1977 besøgt af flyvende objekter af ukendt oprindelse, såkaldte UFOer. Der blev observeret mange forskellige udformede UFOer, nogle store, nogle små, tallerken formede, cigar-formede, lysende og ikke-lysende. De kom hver dag ind fra Nord, svævede ned fra himmelen og nogle kom undertiden op fra vandet, og det varede i flere måneder. Øens indbyggere blev jævnligt ramt af genstande, og udsendte mærkelige stråler mod dem, og mange blev hårdt såret. Hæren greb ind. 35 personer blev så hårdt såret, at de måtte flyves ind til hospitaler i Brasilien.

Denne beretning er efterforsket til bunds af UFO forsker Daniel Rebisso Gebisso, Brasilien og Gynthia Luce, som er en amerikansk UFO-forsker, som har boet i Rio de Janeiro siden 1970'erne. Myndighederne i Brasilien har endelig afsluttet sagen i 2004, og offentliggjort alle rapporter, fotos
og video fra Militær, Flyvevåbenet med mere.

Brasilianske Militære Efterretningstjeneste har undersøgt en lang række UFO iagttagelser, som i øvrigt er optaget på film (video), mens UFOerne dykkede ned og kom ud ved en bugt ved Amazone floden.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT

 
Kortet viser Øen Colares, Brasilien, hvor UFO-plagen varede i flere måneder.

Filmene er senere blevet klassificeret som "top hemmelige", og er således stadig lukkede for offentligheden, bekræftes det af en højtstående officerer ved det Brasilianske Luftvåben.

Øjenvidneberetninger og edsvorne udtaleser fra ansvarlige embedsmænd indgår i denne artikel.

Aggressiv UFO plage
Det var i 1977, da der var en aggressiv UFO plage, som også forstyrrede byboere, landmænd og fiskere. Mange optog video og der blev taget i hundredvis af fotos af de mange ufo observationer, som stod på i en periode af fire måneder.


Oberst Gabriel Brasil, bevidner UFO hænd-elserne og at UFO invasionen er filmet..

"De viste filmene til de personer, som havde lyst at se dem.", sagde den nu tidligere Oberst Gabriel Brasil i september måned 1999. "Derfor, så var de faktisk i offentligheden dengang, for de viste filmene til alle".

Trods det faktum at filmene ikke blev vist til den generelle offentlighed, kunne alle officerer på basen se filmene. Det vides ikke, hvor mange officerer der tog fordel af muligheden for at se filmene ved basens hovedkvarter for Brasiliens Første Regionale Luftkommando.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
"Vi så ganske tydeligt, hvordan små skibe (rumfartøjer, flyvende tallerkener) gled ind i endnu større rumfartøjer, og de blev filmet mens de dykkede ned i vandet, og når de igen kom uf fra vandet", sagde Brasil. Han henviste til vandet af Marajó Bugten, som gennemstrømmer ind i det Atlantiske Ocean.

Oberst Brasil var ikke et medlem af undersøgelsesholdet, men var på det tidspunkt stationeret på basen.
"Skibene (rumfartøjer, flyvende tallerkener) var skønsmæssigt omkring ti meter i diameter", sagde han.
"De havde forskelligt udseende. Den største var cigar-formet, altså dermed også lang. En anden var som en stor bold, en anden igen som en hat, en hel festival af forme. Det som imponerede mig mest var, når rumfartøjerne gled ned i vandet og kom ud af vandet igen."


En skræmmende periode
Disse begivenheder var en del af "Colares flap" tror vi. Det var en tid med en meget stor UFO bølge, som indfandt sig over en stor strækning i det nordlige Brasilien, og varede i mere end 20 måneder i 1977 og 1978.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Imidlertid undersøgte Luftvåbenet flere hundreder iagttagelser omkring Colares og flere end to dusin (24) andre byer og landsbyer, mindre end tres mil fra den store havneby Belém on Marajó Bay. Belém er hovedstaden i Pará og byen har mere end to millioner indbyggere.

Det var en skræmmende periode for adskillige tusinde beboere i Colares området, fordi UFOerne om natten udsendte en stærk lysstråle, som paralyserede og brændte mange mennesker. Mindst 35 personer blev hårdt såret af de ukendte stråler fra de flyvende objekter, og mindst to af dem døde af strålerne.

The intelligence agents - seks sergenter og en officer, brugte det meste af Oktober, November, December i 1977 og Januar i 1978 til at interviewe hundredvis af personer i Colares, som havde møder eller iagttagelser af de fremmede UFOer.
Mens undersøgelserne stod på, fik agenterne selv mere end to hundrede iagttagelser! Specielt de sidste tre måneder i 1977 var specielt skrækkelige for folk i Colares området.


Ana Célia Oliveira, Skolelære – det var et mareridt for alle, ingen turde være alene.

"Jeg vil aldrig glemme det" sagde Ana Célia Oliveira, skolelærer, som på det tidspunkt var seks år gammel.
Mennesker og dyr blev angrebet.
Der var ingen mad. Skrækkelig mangel på fødevarer. Ingen tog ud for at fiske. Folk ville ikke gå ud i deres vegetabilske haver (marker) for at høste."
"Alle prøvede så vidt muligt at gå i store grupper. Ingen ønskede at være alene. Alt i Colares stoppede. Ved atten-tiden blev det mørkt, og vi måtte gå hen og sove. Vi holdt sammen i grupper på halvtreds til tres kvinder og børn i et hus. Mændene ville være vågne om natten. De lavede bål og bankede på krukker og pander for at lave støj, for at skræmme UFOerne bort. Folk skød op i himmelen for at skræmme dem bort."

Ana Célia fortæller, at familierne i Colares ikke fortalte børnene, hvad der foregik, de vidste kun hvad de hørte fra forældrene og andre mænd. Om natten så beboerne mange UFOer som fløj i formationer.

"En gang hørte jeg nogle mænd skyde, og jeg løb hen til døren, åbnede den og så mange UFOer i formationer, og pludselig svævede de i alle retninger. Objekterne bevægede sig meget hurtig. Folk begyndte at skyde op i himmelen, for at skræmme dem bort. En kom hen over landsbyen, i kun femten meters højde."


Blåt lys under vandet
Hendes fader, Rósio Oliveira, 56 år, havde alene ni iagttagelser i November 1977, i overensstemmelse med dokumenter som er sammenlignet af Luftvåbenets Undersøgelseshold.


R'osio Oliveira, Fisker, så UFOer dykke ned i havet, og så UFOer dukke op af havet.

"Jeg fiskede ofte fra min båd, og vi kunne se de store tingester komme med meget høj hastighed, og de kunne pludselig stoppe op", fortæller Rósio (billedet til højre). I et interview i februar 1979 sagde han "Min broder blev virkelig skræmt, så meget at han hoppede ud af båden".

"Nogle gange fløj UFOerne ned i vandet. Jeg har set blåt lys bevæge sig omkring i vandet, og jeg har set dem komme flyvende ud af vandet igen. De gik lige op og fløj i nordlig retning, i en bølgende bevægelse, op og ned."

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
"En gang så vi mange UFOer komme ud af vandet på samme tid, en, to, tre, fire..... Mange lys kom ud af vandet. Kæmpe objekter fløj ned i vandet, og blev i vandet."

"Luftvåbenets personale fortalte os, at UFOerne ikke var farlige, at vi ikke skulle være nervøse. Alle var opskræmte og de forsøgte at berolige dem. De sagde at det kun var nogle små flyvende apparater med laser lys, og at folk blev paralyseret, men at de ikke tog blod fra dem."

Han henviste til det faktum, at på den tid troede mange mennesker, at ufoerne på en eller anden måde brugte laser lys til suge blod fra ofrene! Byboere sagde, at UFOerne nogle gange kunne hænge svævende i luften om natten, og udstrålede laser lys som kunne passere gennem husene tage, som om der slet ikke var tag på husene.


Paralyserende lys - dokumenteret efter 20 år:
Lederen af Luftvåbenets undersøgelseshold var Kaptajn Uyrangê Hollanda, I et interview i 1997, efter at han havde trukket sig tilbage, fortalte han at UFOerne brugte to forskellige stråler af lys.
"Først kom en grøn lysstråle, som skulle ramme personen og paralysere dem", sagde han. "Derefter ville det grønne lys slukkes, og en rød lysstråle ville træffe, og brænde dem. En masse mennesker blev forbrændte".
Kaptajn Uyrangê hævdede med bestemthed, at han og sit hold så og endda kommunikerede med de udenjordiske (aliens) som var ombord i UFOerne.
Måske glemte Kaptajnen sin tavshedspligt - tre måneder senere blev Kaptajn Uyrangê fundet død, hængt.  


Claudomira Paixäo, et af ofrene, ramt af stråler fra et UFO, skade dokumenteret på hospitalet.

En af ofrene i Colares var Claudomira Paixäo, som på det tidspunkt var femogtredive år gammel.
En nat i Oktober måned 1977, mens hun lå og sov i en hængekøje, blev hun vækket af et stærkt lys som kom ind gennem et vindue.
"Luften blev varmere og varmere", sagde hun i et interview i 1981.
"Først var lyset grønt. Det rørte mit hoved og passerede ned over mit ansigt. Da jeg vågnede op, forandrede farven sig til rødt."

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Hun kunne se en fremmedartet tingest. "Lyset fra tingesten pegede på mig, det skinnede og lyste tre gange, og ramte mig i brystet alle tre gange, nogenlunde samme sted. Det var meget varmt. Jeg blev meget tørstig.
Det føltes, som hvis jeg var blevet stukket med en nål.
Jeg blødte alle tre steder. Jeg tror at han tog blod hver gang. Jeg var skrækslagen og kunne ikke bevæge mine ben. Jeg var paralyseret. Jeg var skrækslagen."

Væsenet og lyset forsvandt, da hun begyndte at skrige, hvorefter en fætter tog hende til det lille statslige hospital i Colares.

Claudomira var en ud af de omkring fyrre personer, som blev testet for forbrændinger af Dr. Wellaide Carvalho på den tid.
Dr. Carvalho sagde, at forbrændingerne ikke gav blister eller anden skade, som ved ild eller varmt vand, men lignede mere forbrændinger forårsaget af Kobolt.
Der var heller ingen smerter i de effektuerede områder, kun kløe og efter to dage begyndte huden at skalle af.


Borgmester appellerede om hjælp

Borgmester José Soeiro, observerede UFOer sammen med andre i femten minutter.

En af de første iagttagelser blev rapporteret i området ved Colares, så tidligt som i juli måned 1977, men det var ikke før i oktober måned at de mange UFO observationer steg til så store stort et antal. Luftvåbenet blev involveret, efter en appel fra Borgmesteren i Vigia, en lille by, ikke langt fra Colares.

En Belém avis, Provincia di Pará, rapporterede at Borgmester José Soeiro klokken 18:45 den 18. oktober 1977 var hjemme og talte med konen, da han hørte råb i gaderne i forbindelse med et fremmede objekt, som krydsede himmelen med stor fart, og udspredte gult lys.

Han løb hen til en vindue, og så et glimt af objektet, da det passerede over en lille ø øst for byen, og det bevægede sig mod den nærliggende landsby Santo António do Ubintuba.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Byen Vigia blev mørklagt i nogle minutter, og personer blev alarmeret. Da objektet var forsvundet, kom den efter kun to minutter tilbage hen over byen Vigia, hvorefter den igen forsvandt.

Da Borgmesteren stod på gaden sammen med sin hustru, sin moder, farmor og hans elleve år gamle søn, et byrådsmedlem og andre indbyggere og iagttog hændelserne, kom et andet objekt ind fra himmelen fra Colares området, femten mil til sydvest og bevægede sig mod byen Vigia. Da den forsvandt, kom endnu et objekt til syne, og endnu en ved en nærliggende ø, og de bevægede sig også mod byen Vigia, ligesom den første.

Hele skuespillet på himmelen varede omkring femten minutter, hvorefter lyset atter kom tilbage over byen. Avisen rapporterede også, at Politikommissær Benjamin Amim i byen Santo António do Ubintuba, havde observeret seks uidentificerede flyvende objekter over landsbyen den samme aften, og han sagde, at de udsendte grønne, røde og gule lys.


Borgerne var skrækslagne
Sergent Álvaro Pinto Santos, var en af de første militære undersøgelsespersoner som kom til Colares.


Sergent Álvaro Pinto Satos, sendt til Colares for at undersøge UFO invasionen.

"Mennesker var virkelig bange", sagde Santos i 1999. Santos er i dag (året 2004) fireogtres år gammel og har trukket sig tilbage fra jobbet.
"De var så frygtindgydende skræmte, at de ikke turde fiske. De ville have geværer til at skyde med. Vi prøvede at forklare dem, at de ikke kunne ramme UFOerne, og at det at skyde, bare ville gøre det hele værre."

Lammet i 15 dage
Hollanda citerede et tilfælde, hvor en snedker var så skræmt, da et UFO fokuserede på hans hjem med laser lys. "Han tog en riffel og sigtede på skiven (flyvende tallerken). I samme øjeblik udsendte UFOet et rødt lys, og han faldt til jorden. Han kunne ikke bevæge sig i femten dage derefter. De første par dage var han meget svimmel. Han kunne høre, tale og se normalt."

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen/www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
"En nat i Colares, så vi en kæmpe objekt, omkring tyve meter fra os. Sergent Nascimento (et andet medlem af holdet) tog fotos. dets lys var så kraftig, at det gjorde ondt i øjnene."
Stadig senere den samme nat, så vi ved et landbrug, kaldt Fazenda Jejú, noget komme ind fra øst, "klokken var 23:40.
Det kom meget lavt. Der var pulserende røde lys i bunden, næsten violette, og i toppen havde det hvide lys."
"Vi troede at det ville lande, men pludselig svuppede den tilbage igen. Det var et rundt objekt, med en slags kuppet i toppen. Der var ingen lyd overhovedet. Det tog pludselig en fart som er ganske ubeskrivelig og utrolig".

Sr. Sebastiáo Vernek, også kaldt "Zizi" Miranda beskriver hans oplevelser således:
"Jeg var henne ved kirken sammen med min hustru. Vi befandt os på den side af kirken, som vendte ud mod havet og klokken var omkring 20:00. Da så vi et intensivt orange-farvet lys komme ind fra havet, direkte mod byen.
Efterhånden som objektet kom nærmere, foretog det nogle underlige bevægelser, hvorefter det forsvandt i den inderste del af øen."


Ramt at stråler fra UFO
Frisør Carlos Cardoso de Paula (49 år) boende Travessa Deodoro da Fonseca No. 231, havde et fremdeles nært møde med "lysene", og han fortæller:


Frisør Carlos Cardoso de Paula, blev ramt af stråler fra et UFO.

"Alle i huset sov. Da jeg sad og nød dagens sidste cigar, blev vort hus på gavlen, oplyst af en lysende kugle (skive-formet).
Lyset bevægede sig rundt og ind i stuerne, og til sidst kom det ret tæt på min hængekøje og til sidst blev lyset rettet mod mit højre ben og fortsatte på til mit knæ. Jeg sad stille og iagttog det, og pludselig fortsatte lyset nu ovre på mit venstre ben.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Jeg følte mig pludselig svag og søvnig. Min cigar faldt ud af hånden på mig, og jeg kom til at give et skrig fra mig.
Lyset forsvandt hurtig, og alle blev vækket. Jeg tror at de søgte efter en vene i mine ben, men at det ikke var så let af finde. Jeg følte det varmt fra mine ben." 


Den gravide Silvia Maria blev ramt
Da Benedito Campos og hans kun sytten årige unge hustru, Silvia Mara, kom hjem om aftenen, den 29. oktober - så de et ovalt, sølvlignende objekt udsende en grønlig-farvet stråle af lys.
Fyldt med nysgerrighed blev de stående og observerede objektet og lyset, da det nærmede sig.
De stod nu tæt på et lille vindue, da objektet pludselig skød en stråle gennem ruden, og den unge Silvia Mara blev ramt og blev kastede omkuld. Hun befandt sig derefter i en trance-lignende tilstand.
Silvia, som på det tidspunkt var gravid, besvimede.


Foto udtaget fra en af videoerne, som Militæret og Flyvevåbenet optog ved UFO invasionen i Colares.

Mens hun lagde der, kom objektet tilbage og sendte en ny stråle mod hende - denne gang ramte det hendes venstre arm ved håndleddet. Hendes vener svulmede op.
Senere, da de nu var kommet over i naboens hus, var Benedito også kortvarigt paralyseret af strålerne fra objektet. De frygtede endnu et angreb. De tog båden for at sejle til den medicinske klinik i Mosqueiro, og blev på hele ruten fulgt af UFOet, men som denne gang ikke gjorde yderligere forsøg på at skade dem.
De blev på klinikken i tre dage, og Benedito var i en alvorlig depression i et par dage, og hans motorik fungerede ikke normalt, og han græd ofte.


Læge undersøgte de stråle-ramte personer
I November måned 1977, blev Doktor Cecim Carvalho udnævnt til at drage omsorg for de 35 personer, som var blevet ramt af strålerne fra UFOerne. Hun tog blodprøver, og konkluderede skaderne som kronisk hovedpine, brændemærker, intensiv varme, skælven i kroppen, svimmelhed, asthenia og at der var åbninger i huden, hvor strålerne fra UFOerne havde ramt personerne.

 
lKvinde ramt af UFO stråle, der er tydelige mærker dybt inde i huden.
 
Dr. Wellaide Cecim, vil tale sandt om det ,hun har været vidne til.

Hun skrev således:
"Alle 35 personer havde læsioner i ansigtet eller andre steder på kroppen. Læsionerne så ud som stråleskader, hvor 'området starter med intensiv rødmen af huden i det berørte område'.
Håret ville senere falde af, og huden blive mørk. Der var ingen smerte i områderne, men en ekstra påvist varme."
Hun noterede også, at der var punkterede mærker i huden. Ofrene var både mænd og kvinder med varierende aldre.

Lægens tavshedspligt
Lægen ved det offentlige sundhedssystem og psykiatri, Wellaide Cecim sagde, at hun efter 60 dages daglige registreringer, og mere end 120 tilfælde, måtte begynde at rapportere tilfældene til overordnede personer.
Men hun var slet ikke forberedt på deres reaktion:
"Det var ubetinget forbudt at indrømme eller tale om disse tilfælde, eller at indrømme de frygtelige ting som var hændt. Men at tro mod det jeg ser, og ikke det jeg hører, holder jeg på at må tale om denne sandhed, selv med risiko for at blive afskediget".

 
Stråleskade fra UFO. Stråleskaden ser ens ud hos alle sårede personer.

Skaderne
Læge Wellaide Cecim Carvalho skrev: "Alle personerne (patienter) havde været udsat for læsioner i ansigtet eller bryst-området”. Læsionerne ligner de skader, som man ser ved stråleskade, "og de begyndte med en intens rødme af huden på de angrebne områder. Senere ville håret falde af, og huden blive sort. Der var ingen smerte, kun en svag varme. Man bemærkede også en lille punkterings mærke i huden. Ofrene var både mænd og kvinder i forskellige aldre, uden nogen bestemt aldersmønster."