UFO over Suffolk
- 16 små cirklende lyse objekter dannede en stor ring -

Hændelses-dato: 27. december 2001. 23:30
Observations sted: Suffolk, England
Antal vidner: > 2

 


Simulerende UFO billede

Forunderlige lys formationer blev observeret af nogle mennesker i Suffolk i England. Det forunderlige lysformationer viste sig i hele tre timer på himmelen, før de(t) forsvandt pludseligt.

Helen og Tim Peet var blandt de personer, som så og oplevede det, og de er overbeviste om, at der er tale om udenjordiske fænomener.

Den 38 årige Helen Peet havde netop checket deres børn på henholdsvis 9 år og 4 år, kort før midnat den 27. december 2001, før hun selv gjorde sig klar til at gå i seng. Da hun så ud af vinduet, så hun noget, som kom til at holde hende og hendes mand vågne helt til tidlig næste morgen. 

"Direkte ude over vor egen have, synes jeg ligesom at kunne skimte en startende orkan", sagde hun. .... "der var en stor central kærne af lys og andre cirkler udenom.
Det fyldte hele vores have, og det var der i omkring tre minutter, for derefter at vende tilbage igen. Det var overskyet og blæsende, og vi stod og ventede på at skyerne ville forsvinde, så vi kunne se hvad der var bag dem. Men da skyerne forsvandt, så vi intet derude."

Familien Peets har tænkt meget over, hvad der kunne have forårsaget det lysshow, som de iagttog indtil cirka klokken 03:00 om morgenen, men det har ikke været muligt at finde en eller anden logisk forklaring herpå. "Når der er show, kan du ofte se laser strålerne i skyerne og på himmelen.......," sagde Helen. "Det var sådan lignende, men det var bare ikke noget sådan. Klokken cirka 02:30 om natten, laver man heller ikke lysshow".

"Jeg følte ikke at det var et naturligt fænomen. Med naturlige ting forventer du at tingene hopper omkring ligesom Nordlyset, hvilket kan slingre og bøje af. Men det vi så, havde en bestemt form. Der var omkring 16 små cirkler som dannede en stor cirkel, og udenom denne store cirkel, var der en endnu større cirkel. Det var virkelig underligt. Vi har også talt med Geologiske institutter, men de kan heller ikke give nogen logisk forklaring herpå."

Helen er klar over, at nogle mennesker måske vil tro, at hun og hendes mand overdriver, men de er selv 100% overbeviste om, at det de så, ikke var normalt.

Hun sagde, "Vi er nogle ligefremme og praktiske mennesker. Min mand er så praktisk og jordnær, så derfor spurgte jeg ham, hvad han ville sige, han havde set. Han svarede at det var meget, meget fremmede - et eller andet af udenjordisk oprindelse. Jeg takkede ham for det svar, for det bekræftede mig selv i det jeg så, og som jeg var ved at blive ophidset over.