To kvinder overrasket af cigar-formet UFO
- kæmpe cigarformet UFO svævede på himlen forude -

Hændelses-dato: 19. november 1999 klokken 16.20
Observatationssted: vest for El Centro, Canada, 
Antal vidner: 2 kvinder


Øjenvidnet fortæller:

I bjergområdet ved San Diegao blev et UFO (interplanetarisk) rumskib observeret af 2 kvinder.En ven og jeg kom kørende fra El Centro, Canada mod San Diego vest på HighWay 8 i bjergene omkring 50 miles øst for San Diego.

Højden var 1.250 meter - det stod nemlig på et skilt, som vi umiddelbart havde passeret.
Da jeg kørte der, og kom til at se op på himmelen over bjergene i Nordvestlig retning - troede jeg at det var en bevægelse i skyerne på himmelen. Men jeg blev overrasket over at se, at sådan var det ikke.
Jeg så et klar
rektangulær tingest, uden vinger, uden hale, intet lys og intet spor bag den.
 
Det lignede et
sølv metallisk cigar-formet objekt, men runde kanter og den var større ved den ene ende (den venstre ende, hvorfra jeg så den), i forhold til den anden ende.
Jeg kunne ikke se om der var vinduer, men det var meget, meget stort. Jeg er ikke pilot, så jeg ved ikke hvordan jeg skal beskrive størrelsen, men min formodning er, at den var meget større end en flyvemaskine.

Objektet bevægede sig meget langsomt fra Nord mod Syd, og da det netop var over bjerget, satte det farten endnu mere ned. Det skiftede hastighed periodisk, først langsomt så hurtigt og nogle gange stod det bare helt stille der i luften.

Et par sekunder efter siger jeg spørgende til min veninde - "
Donna, hvad pokker er det?"
Hun svarede, at hun ikke anede hvad det kunne være, og at hun havde observeret den i 1½ til 2 minutter og at hun havde prøvet at finde ud af dets form.
Hun sagde, at hun håbede at der ville vise sig en vinge eller bare et eller andet, så hun kunne se hvad det var var, men det skete ikke. Vi blev begge meget ophidsede og sagde "
Oh min Gud, jeg tror det er et UFO" på samme tid.

På det tidspunkt så jeg på mit armbåndsur for at bekræfte tiden, og den var 16:20. Solen stod i Vest, og fik det cigar-formede objekt til at skinne klart. Vi var bag et bjerg på det tidspunkt, så vi kunne se det tydeligt, uden at solen skinnede os i øjnene.

Jeg ledte efter skilte, for at få det præcise sted, men jeg kunne ikke finde nogle. Men der var ikke mange bjerge i dette område.
Vi iagttog objektet i omkring et par minutter, og drøftede det, da det pludselig tog en 90 graders vending, og hurtigt svævede mod Vest, hvor det blev transparent og til sidst var det forsvundet.
Donna lagde ikke mærke til at det først blev transparent, hun synes bare at den forsvandt pludselig, men vi tror, at hun blot blinkede med øjnene på den tid, fordi det gik hurtigt.
Jeg var da kørt ind til siden af vejen og greb mit kamera og video kamera, i det tilfælde at den skulle komme tilbage til det samme punkt. Jeg bekræfter at jeg virkelig så dette udenjordiske og mærkværdige objekt.

Vi bemærkede begge, hvordan det flyttede/bevægede sig, og diskuterede det.
Vi prøvede om vi kunne observere vinger eller anden angivelse af et eller andet jordisk kendt - men vi fandt intet.
Donna havde aldrig set et UFO tidligere i hendes liv (hun er nu 53 år), og er overbevist om, at dette var et UFO.


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT