Politibetjente og civile oprevet over UFO
- Politiet blev tilkaldt og måtte sande virkeligheden, et kæmpe UFO svævede mod dem -

Hændelses-dato: Onsdag den 05. Januar 2000
Observationssted: St. Clair County, Illinois
Øjenvidner: Politibetjente og civile

 Politi-Officerens optegning efter UFO observationen
Politi-Officerens optegning efter UFO observationen 


Onsdag den 05. Januar 2000, modtog det Amerikanske Nationale UFO Rapporterings Central to telefon meddelelser, henholdsvis klokken 03:16 og 03:51 lokal tid, fra Politiofficer Thomas "ed" Barton, som er ansat ved Politi afdelingen Lebanon II.

Han meddelte, at han havde observeret et UFO i St. Clair County, Illinois i de nærliggende områder, omkring klokken 04.10 om morgenen.

Samme dag, fortale Politi-Officer Barton:
"Omkring klokken 04:10 om morgenen, havde han hørt over Politiradioen, at der var en situation, hvor en statsborger i højlandet, IL, som havde anmodet Politiet om at gå udenfor, for at observere et meget stort svævende objekt.
Statsborgeren havde set dette bizare-udseende objekt, på vej til sit arbejde, og han ville ikke forlade stationen, før Politiet sammen med ham, havde observeret objektet".

Efter at have hørt denne meddelelse over radioen, observerede PolitiOfficer Barton i Sydlig retning, to yderst klare hvide lys som pulserede på himmelen. De to lys strålede voldsomt meget. Efter en kort periode, så det ud som om de to kraftige lys blev forenet til ét, og oplysningen omkring objektet forekom at blive mere dramatisk.

Officer Barton begyndte at køre både i sydlig og østlig retning, for at bedømme objektet. Til tider kørte han 80-90 km/t mod objektet, som svævede sydpå ud fra hans position. Efter en kort periode, indså Officer Barton, at objektet forekom at komme hen imod ham.

Han standsede patruljevognen, slukkede al lyset, og rullede vinduerne i passager siden ned.
Objektet kom nærmere mod ham, og passerede i en højde af 1.000 til 1.500 fod, og indenfor en afstand af 100 fod fra hans position. Objektet svævede mod nordvest, og havde tre hvide lys på undersiden, og den frembragte et "galaxy" ejendommeligt lys, omfattende hvide, lyserøde og måske andre farver.
Efter det var passeret Officer Barton, vendte objektet pludselig til venstre, stadig uden lyd, og pludselig accelererede det meget dramatisk, og det så ud til, at den trak en stribe efter sig som dækkede omkring 8 mil i en periode af omkring 3 sekunder.

Over radioen kontaktede Officeren St. Clair County Politi, og underrettede dem om, at han havde observeret objektet. Han anbefalede dem at kontakte Politi Afdelinger i syd og vestlig retning af hans position.

 Politi-Officerens foto af objektet
Politi-Officerens foto af objektet 

En Politi Officer fra Shiloh, IL, bevidner tillige objektet, sammen med to andre officerer, mens de var i byens centrum. 

En Officer fra Millstadt Politi Afdeling, Officer Craig Stevens, hørte også situationen over radioen, og skyndte sig at køre til en mørkere del af byen, for at observere det store objekt. Han opdagede det hurtigt, i vestlig retning, omkring 45 grader over horisonten, og betegnede dets størrelse som en "kæmpe". Der var meget klare lys på objektet. St. Clair Ekspeditionen, anmodede en eller anden om, hurtigst muligt at tage et foto af objektet.

Som svar på denne anmodning, tog Officer Stevens sit polaroid kamera fra kufferten, og fotograferede objektet hastigt, da den udendørs temperatur var minus 18-20 (F) grader, og dette kunne hverken kamera eller film holde til, derfor er fotoene ikke så gode.

Efter at Officer Stevens havde taget fotografiet, forekom det ham, at objektet bevægede sig i vestlig retning, mod Dupo, IL, Cahokia, IL og St. Louis, MO. En Dupo Politi Officer havde også på dette tidspunkt set objektet.

Adskillige andre rapporter indløb til NUFORC (Den Amerikanske UFO Rapporterings Central) efter hændelsen. Der er adskillige øjenvidner
til observationen af objektet, blandt andet, flere medarbejdere ved den Amerikanske regering.


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT