UFO landet ved en gård
- øjenvinder til hændelsen den 24. Juni 2000 -

Dansk bearbejdelse: Poul-Erik Nielsen, 22. Juli 2000.

Inklusive Foto.

Mærker i en moden byg korn-mark, den 24. Juni 2000Lørdag den 24. Juni 2000, blev en landmand i det sydlige Rusland forbløffet over at se mærker i sin kornmark, som billedet til venstre viser.

Det offentlige Russiske TV rapporterede fra landsbyen Yuzhnove, Stavropol i det sydlige Rusland, om landmænd, som har haft besøg af udenjordiske UFOer der har afsat mærker i de modne byg kornmarker.

Nærmere undersøgelser afslørede, at cirklerne er 20 meter i diameter og de tre ydre ringe er 5 til 7 meter hver i diameter.

Kornet er bøjet glat ned, som svarer til en hånd, og er bøjet ned i urets retning, altså højre om.

Vasily Belchenko fra SikkerhedsrådetRepræsentanter fra Stavropol's Sikkerhedsråd bekræfter hændelsen, og er overbevist om rigtigheden af, at der har været udenjordiske UFO'er i forbindelse med denne hændelse.

De fandt ingen spor af stråling eller kemikalier, og Sikkerhedsrådet udelukker at de er lavet ved menneskelig indgreb..


UFO LANDING
Embedsmænd har fundet øjenvidner i en nærliggende landsby, som har fortalt, at de havde set et UFO lande i området.

Sikkerhedsråds-Officer, Vasily Belchenko, tror efter undersøgelsen på, at der virkelig har været udenjordiske på besøg, og at kun de fremmede kunne lave sådanne nøjagtige mærker på kornmarken.
Han siger envidere: "Det er ingen tvivl om, at det ikke er lavet af jordiske mennesker, som en spøg. Det er ganske enkelt ikke muligt".


Et 20 cm. dybt hul med helt rene kanter indvendigt. Lige midt i den store cirkel.Et ukendt objekt landede der. "Det har tydeligvis benyttet et ukendt landings-princip, som vi endnu ikke forstår noget af".

Øjenvidnerne siger, at landingen gik hurtig, og at objektet kun var nede et lille øjeblik.

Jordprøver
Det tyder på, at objektet har hentet en jordprøve. Et 20 cm. cylindrisk hul med helt rene og glatte inderkanter blev fundet i midten af den store cirkel.
Landmændene står helt uforstående overfor, hvorfor udenjordiske tager prøver af netop deres jord.