UFO filmet af kvinde, Febr. 2001
- kvinde i North Devon, England, optog UFO med video-kamera -

Observations-dato: 23. januar 2001
Observationssted: Lynton, North Devon, England
Antal vidner: 1+Kvinde i England, optog UFO på videokamera.

"Bevis for udenjordisk liv, er atter fanget på kamera i Lynton, North Devon i England"

Iagttagelsen af sælsomme fremmedartede lys, som snurrede rundt på nattehimmelen er fanget med et video kamera af en amatør fotograf.

Jo Sherlock har beskrevet hendes tætte møde med UFOet, hvilket skete torsdag den 23. januar 2001, som et fremmedartet oplevelse, som hun optog med sit video kamera.

Hun sagde: "Min søn var gået udenfor, for at ryge en cigaret, da han lidt senere kaldte på mig og sagde, at der var nogle underlige lys på himmelen. Så tog jeg hurtigt mit kamera, da jeg aldrig går ud uden mit det."

"Der var mange klare grønne og blå lys der på nattehimmelen. Jeg havde stadig mit kamera over nakken, og kameraet optog hele tre gange, uden jeg startede det." (
Vor kommentar: Objektets elektromagnetiske felt, må have aktiveret kameraet's elektronik).

"Jeg følte mig virkelig dårlig tilpas, og tænkte, Hvor er jeg ? Selvom jeg stod ude i min egen have. Objektet kom nærmere og nærmere,  og startede med at snurre ligesom en cathrine hjul (snurretop), stående lodret vertikalt, og snurrede horisontalt omkring i det øjeblik jeg begyndte af filme. Da det igen fløj bort, stoppede det med at snurre og blev meget lille".

"Jo bevidner at da hun vendte tilbage, efter kortvarigt at være gået ind i huset, og at vinden i mellemtiden var begyndt at blæse op, medens det var ganske stille og roligt vejr, da hun filmede udenfor."

Efter at hun har set, observeret og filmet disse objekter, har hun følt sig forstyrret på en eller anden måde, og føler en vis uro i sjælen. Hun sagde: "Jeg følte ikke, jeg var mig selv. Nogle mennesker siger, at det er ligesom at få en "Ud-Af-Kroppen" oplevelse, når de ser disse lys, men det er ikke sådan at jeg føler det. Jeg kan virkelig ikke forklare det".