Tre UFOer landede i Filippinerne
- og to væsener steg ud fra hvert af de tre objekter - hundredvis af øjenvidner  -

Hændelses-dato: 25. april 1979 om morgenen
Antal vidner: Tusinder, inklusive Politiet og Militæret


Demetillo viser Politikommissær Alberto Olario, hvor UFOerne landede
Vidnet, Demetillo, viser Politikommissær Alberto Olario, hvor UFOerne landede

"Jeg var så bange, at jeg knapt kunne rejse mig igen. Objekterne var ganske lydløse og der blev ikke hvirvlet støv op, da objekterne svingede over grusvejen", sagde et af de mange vidner til ufo landingen.

(Til venstre viser vidnet Demetillo hvor UFOerne landende, til Politikommissær Alberto Olario).
"De var kun omkring tyve meter fra mig".

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
"UFOerne oplyste området meget klart, og jeg var kun to meter eller der omkring fra det lysende område.

Som jeg kunne se og bedømme, så det ud til at de havde en størrelse på omkring to og en halv meter i diameter, og cirka to meter tykke. Hver af dem landede og sad lige som på fire slags ben". 

"Hele vejen rundt om objekterne var der runde som små huller, som skiftede farve da de fløj, men da de var landet kunne jeg kun se et klart lys fra dem, som lys fra en bil", sagde Demetillo.

Han kunne se seks huller (sådan beskriver Demetillo det selv), på siderne af hver objekt, som var rettet mod ham.
"Jeg lagde på maven og iagttog hvad der skete, og jeg så to skjulte døre åbne sig, og der kom to væsener ud fra hvert skib (objekt)".

Demetillo havde ikke (og kunne ikke se) nogen døre, før de altså åbnede sig. "Dørene gled lige som tilbage ind i en væg. Da dørene gled tilbage, kom en lille form for stige med bare et enkelt trin til syne nedenfor dørene".

"Væsenerne kom til syne, og trådte ned på stigen. De kom ikke alle ud på én gang, men først kom to væsener fra det første objekt, og så de to næste fra det andet og det tredie objekt.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
De var mere end to meter høje, dog var et af væsenerne mindre. De så meget menneskelige ud, men var bare højere og større. De bevægede sig meget langsomt. Jeg tænkte, om det var amerikanere".

"De seks væsener så skinnende ud, som med en grålig plastic overtræk med brune bælter, og de bar sorte handsker og støvler. Hvert af væsenerne havde noget i hånden. Jeg kunne ikke afgøre, om det var en form for skydevåben, men det var rektangulært og hvidt".

"Jeg kunne ikke se deres ansigter. De bar hjelme som dækkede deres ansigter, bortset deres øjne. Der hvor ørene skulle være, så det ud til at være dækket af en slags filt maske".

De bevægede sig langsomt
"Der var også et fremspring i området ved halsen, hvor hjelmene var fæstnet. Benklæderne var stramme og de knæhøje støvler (fodtøjet) havde lige som en form for lynlås på ydersiden.

 
Området, hvor UFOerne landede (ved Talisay). 

Overtøjet var løsthængende og havde bulninger ved skuldrene. Bælterne krydsede over skulderne og det så ud til, at de holdt en slags tynde hvidfarvede rygsække på ryggen".

"De seks af dem samlede sig i en cirkel, og det forekom mig, at de talte med hinanden", sagde Demetillo. "De pegede i forskellige retninger, og nikkede med hovederne, som om de konserverede, men jeg hørte aldrig nogen som helst lyd fra dem, og heller ikke fra deres fartøj, da de igen svævede bort".

"Alt sammen foregik på en meget langsom måde. Alle deres bevægelser var meget langsommere end bevægelser som vi mennesker gør. De løftede deres fødder langsomt, og gik meget langsomt. Det så næsten ud som om, at det var anstrengende for dem, at bevæge sig. Da de gik tilbage til deres fartøj, gik de med samme langsomme bevægelser".

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
"Jeg kunne ikke se noget indenfor i objektet gennem døren, kun et meget skarpt lys. Jeg var meget bange i den tid, for nogle gange blev jeg bange for om de havde set mig. Og havde de set mig, var jeg bange for, at de ville dræbe mig, eller måske tage mig med i deres fartøjer". 

"Efter cirka femten minutter, gik de seks væsener tilbage og ind i deres fartøjer, en efter en. Da de svævede bort, roterede de cirka tyve meter op, bevægede sig bort horisontalt og lysene i hullerne skiftede farve.
De bevægede sig først langsomt, men pludselig, efter cirka tre minutter, skød de af sted med en vanvittig fart", og snart efter tabte Demetillo dem af syne.

"Da de var fløjet bort, kunne jeg knapt nok rejse mig igen. Jeg rystede overalt. Jeg var så bange. Jeg løb tilbage til mit hjem".

Demetillo og hans kone har ti børn, hvoraf den ene er sømand i den amerikanske flåde. Desuden havde Demetillo en sukkerplantage (sukkerrør), og solgte is og slik om sommeren. Han var også medlem af domstolen (Retten) i Barangay, ved er en slags voldgiftsret som forsøger at afgøre nabostridigheder, før de når en lovformelt domstol.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Demetillo fortalte sin oplevelse til Rolando Espina, chefen for det Filippinske Nyhedsbureau. "Da det blev lyst den morgen", sagde Demetillo, "gik jeg tilbage og fandt mærker efter objekternes landing. Aftrykkene var cirka fem centimeter dybe, langs med grusvejen. Jeg så også fodspor af fodtøj, femogtyve til tredive centimeter lange."

Han fortalte først sin oplevelse til Nyhedsbureauet om morgenen den 25. april 1979, altså to uger efter, da han ikke turde fortælle sin oplevelse og observation til nogen som helst. Han havde aldrig hørt om nogen UFO iagttagelser i sit liv. "jeg ville gerne fortælle nogen om min oplevelse, men jeg var bange for, at ingen ville tro mig. Jeg var bange for, at de ville tænke, at jeg var blevet vanvittig", sagde Demetillo.

 Oberst Paterno Lamongo, kommandøren for det Filippinske Politikorps
Oberst Paterno Lamongo, kommandøren for det Filippinske Politikorps 

"Men den 5. maj var der en Politikommissær, som fortalte om hvilke UFO observationer han havde iagttaget. Til ham fortalte jeg om min personlige bevidnede oplevelse om landingen af disse fartøjer. Politikommissæren fortalte mig, at jeg skulle afgive min forklaring til Politibetjent Felix De Asis", Stations kommandør for The Integreated National Police i Talisay, Filippinerne.

Demetillo's observation blev rapporteret gennem politikanalerne, og han blev forhørt af adskillige kommissærer, inklusive Oberst Paterno Lamongo, kommandøren for det Filippinske Politikorps og medlem af det integrerede Nationale politikorps i provinsen. Oberst Lomongo bragte Demetillo til hans hovedkvarter i den nærliggende by, Bacolod.

"Jeg siger ikke, at hvad han siger er sandt, men overvejende omstændigheder gør, at der er store muligheder for, at denne fyr virkelig har set og oplevet noget ganske besynderligt" sagde Obersten.
"Der er ingen tildragelser som denne, som jeg kan sammenligne den med. Han er en ordinær landmand (farmer) og er meget respekteret i hans samfund (område). Jeg har ikke kunnet finde noget, som pegede i retning af, at han på nogen måder skulle lyve".

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
"Jeg tror at han har været oprigtig i hans beskrivelse af observationen. Da jeg kryds-checkede ham, hjalp det mig ikke, men følte at han fortalte sandheden, som han i virkelighed har været vidne til."

Tusinder har set udenjordiske flyvende objekter 
Demetillo's iagttagelse var kun en ud af mange, som Oberst Lomongo og hans stab havde undersøgt i detaljer i Marts, April og Maj måned 1979. I denne periode var der tusindevis af folk, som bevidnede, at de virtuelt havde set UFO invasioner over denne tusinde-ø-lands nation (Filippinerne), og netop Oberst Lomongo var en af de militære kommandører, som var bekymrede.

"Første gang jeg havde en officiel UFO rapport, var i marts måned, men jeg er sikker på, at selv før denne dato, var der tusinder som havde set UFOer", sagde Lomongo.
"Der har været iagttagelser i andre provinser, omfattende Bohol, Masbate, Zamboanga og Negros Occidental".

De første otteogfyrre synes ikke at have nogen personlig interesse, men efter den 19. april, gav det tungtvejende iagttagelser, som jeg kun kunne tage meget seriøst og alvorligt.

Politibetjente rapporterede, at de havde observeret en mængde UFOer.
Den 19. og 20. startede vi igen med at modtage en mængde rapporter, og på den tid var der et stort antal personer, som bevidnede at de havde set flyende objekter.
Om morgenen den 19. april, modtog jeg et opkald fra min stations kommandør ved Talisay, Politibetjent Felix De Assis, som rapporterede, at hans politibetjente havde set UFOer om morgenen, lige som en lang række civile personer også havde."

Obersten forhørte personligt politibetjentene, og konkluderede, at noget ganske besynderligt havde hændt.
"Jeg har ikke nogen grund til at betvivle hvad de havde erklæret at havde set", sagde han.

Mange UFOer observeret i provinsen Negros Occidental
Snart efter daggry den 19. april, blev en stor mængde af UFOer set i provinsen Negros Occidental, hvilket er tre hundrede miles sydøst for Manila, og er den største af øerne i denne del af Filippinerne.

I Talisay rapporterede hundredvis at have set små skive-formede objekter komme ud fra en kæmpe enhed som var meget lang (interplanetarisk UFO), og den hængte bare der i luften.
Da de tallerken formede objekter kom ud fra dette kæmpe moderskib, dannede de en V formation bag sig.
Da jeg talte med politibetjent Assis, sagde han:
"Der var så mange, mange mennesker som bevidnede denne hændelse. I hele Talisay området, har mere end tre hundrede personer set det! Jeg var holdlederen i de forhør som vi foretog, og jeg bevidner, at hvad jeg siger, er sandheden."

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT

Rufino S. Tolentiono 
Vidne: Rufino S. Tolentiono 

Militæret bekræfter også sandheden. En af de mest livlige beskrivelser kom fra Rufino S. Tolentiono (billedet til venstre), en vagtmand ved Talisay-Silay Milling Compagny selskabet.

"Jeg så et vidunderligt smukt objekt, svævende mod nord", sagde han.
"Det var kæmpe stort. Da jeg havde stået og set på det i omkring to minutter, så jeg noget som fik mine øjne til at glippe. Jeg så det. Mange mindre objekter blev spredt ud til alle sider, fra det store kæmpe objekt. Der var flere end tredive af dem".

"De små objekter, var alle tallerken-formede og havde forskellige farver", sagde Tolentino.
"De var af samme form som det kæmpe store svævende objekt, hvilket så ud til at være rød i farven. De små var grønne, nogle gule, andre orange og nogle blå".

 Leonora Malves
Vidne: Leonora Malves skitserer sin UFO tildragelse 

En kaffeshop's indehaver, Leonora Malves, 29 år sagde:
"Omkring klokken fire om morgenen, så jeg noget flyvende overover og pludselig så jeg, at lysene blev spredt ned mod jorden. Der var utallige mange lys og farver, som gik i alle retninger, derefter deltes disse sig ind i to grupper og så fulgte de pludselig det største fartøj (moder-skibet)". (På fotoet til højre, skitserer hun hvad hun så, til Connie Deniega, som ser på.)

"Jeg fortalte min ven Connie, at disse objekter var UFOer. Jeg var meget bange og skræmt. Det var det smukkeste syn jeg nogensinde havde set. Moderskibet så ud som en rund flyvende tallerken, og de mindre objekter fulgte det store i en V formation."  

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT