Foto af interplanetarisk rumskib


Hændelses-dato: Februar 2000, eftermiddag
Observationssted: Stinson Lake, Californien
Antal vidner: 1

 


KLIK på billedet, for at se det i STORT format
Interplanetarisk UFO svæver over området ved Stinsø Sø.
Klik på billedet, for at se det i stort format

Stinson Sø, hvilket er et område som hører under den Amerikanske Hærs træningsområde, og kan måske være en udenjordisk UFO regeringsbase, eller et undersøgelsesområde for udenjordiske, på grund af områdets rige indhold af forskellige mineraler.

Et såkaldt 'cigar UFO' (interplanetarisk) med maser af lys er er fotograferet hængende over området.
 
To spørgsmål ligger nu på sinde:
Hvad er det? Og hvorfor befandt det sig på et militært område?

Fotoet (ovenfor) viser et objekt, som holder sig roligt svævende over det snedækkede område, en eftermiddag i Februar måned år 2000 ved Stinson Lake. Det er ikke et malet objekt med blå forneden og hvid foroven, eller sort, et stykke metal og maling.. (Se billedet i stort format, klik på billedet!).

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk
Der er ligesom et spejlrefleks af den mælkeagtige hvide himmel ovenover, og skovens farve forneden, farve for farve og tone for tone med intensitet over de nærliggende felter som så formindskes nedefter.. Der er ingen vinger, og fotografen bevidner, at der ikke fandtes støj eller lyde.

Viser Stinson Sea området, hvor det interplanetariske UFO blev filmet.

Efter en nærmere undersøgelse af objektet, ved anvendelse af digitale forbedrede teknikker, ses en kugle forneden, som afgiver grønne og hvide lys, en mulig kuppel på toppen (blandet med himlen og dets kugleformede energifelt), hvor der sker en farveskift i pixels spektrum, hvor der ikke er ekstra farver men en reorganisering af eksisterende farver.

En forstørrelse på 600% på kontrolapparatets skærm, viser et åbenlyst felt 'net' effekt. Det er også bevis af en bjælke med klart lys, som peger ned på den nærliggende bakketop.

Over objektet er en svampeformet anmærkning i forhold til det kugleformede energi felt, hvilket bekræfter at oprindelsen af dette objekt, er udenjordisk, et langdistance UFO rumskib (også kendt som 'cigar-ufo', hvilket betyder et interplanetarisk rumfartøj).

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT