UFO'et landede i haven . . .
- chokerende så han det med sine egne øjne -

Observations-dato: 8. januar 1981, kl. 17:05
Observationssted: Trans En Provence, Frankrig
Antal vidner: Flere inkl. Politiet, Rumfartsinstituttet og Biomatematikere


 

Øjenvidnet: Renatos Nicolais
Øjenvidnet: Renatos Nicolais

"Bekræftet af Politiet, Rumfartsinstituttet og laboratoriet.

Et mystisk flyvende objekt landede i haven hos Monsieur Nicolais, Trans En Province i Frankrig, hvilket er dokumenteret af Politiet, Rumfartsinstitutionen og laboratorieundersøgelser.

Den 8. januar 1981 gik Monsieur Nicolais og syslede med forskellige gøremål, da han pludselig observerede at noget gik ned, noget der ikke var normalt. Mens vidnet nærmede sig, fortsatte objektet med at stige ned mod jorden. Det var ovalt eller ægformet.

Aftryk i jorden efter UFO landingen.
Aftryk i jorden efter UFO landingen.


Monsieur Renato Nicolais fortæller: "Jeg gik nærmere og observerede objektet på cirka 50 meters afstand. Efter det var landet og var placeret på jorden, lettede det pludselig efter nogle minutter, direkte lodret til en højde af omkring 25 meter. Jeg observerede objektet i omkring 10 minutter. Da det lettede var der ingen lyd - det eneste jeg kunne høre var en let hvislelyd.." 

"Jeg gik hen til stedet for at få en forklaring på, hvad der var sket. Det eneste jeg kunne finde var aftryk på jorden, dér hvor det havde været landet. Der var spor i jorden, og jorden var ligesom en smule brændt. Objektet havde skrabet en del i jorden."

Politirapporten efter undersøgelsen for UFO landingen
Politirapporten efter undersøgelsen for UFO landingen
Monsieur Renatos Nicolais' kone, Seanne fortæller:

"Da min mand fortalte det, tænkte jeg 'hvad går der af ham'? Jeg troede, han var blevet gal. Jeg kunne ikke sove om natten, fordi jeg var meget bekymret for min mand. Jeg kunne jo ikke se, hvad der var sket, og troede ikke på det, min mand fortalte".
"Om morgenen kunne jeg med egne øjne se, at han havde ret. Der havde været noget. Der fandtes tydlige spor i jorden, som beviste at der var sket et eller andet. Jeg gik ind til min nabo og fortalte hvad min havde oplevet, hvorefter naboen kom med ud for at se stedet hvor UFOet var landet dagen i forvejen.."

Renatos Nicolais er en fornuftig og lidt tilbageholdende mand, som aldrig kunne finde på at fortælle historier for sin fornøjelses skyld. Derfor kan man fæstne lid til ham.

Naboen forslog at tilkalde Politiet, hvilket hun gjorde.

Laboratoriets optegning af UFO landingen
Laboratoriets optegning af UFO landingen

Politiet udtog forskellige prøver af jorden og planterne, som derefter blev leveret til Bounias laboratorium, som stod parat til planteanalyserne. I 30 dage var planterne opbevaret i laboratoriet, indtil rumfartsinstitutionen besluttede at iværksætte analyserne.
"Blandt de udtagne prøver var der blade fra vilde lucerner af forskellig alder", fortæller Michel Bounias, professor i biomatematik og toksikologi.
"De var grønne og helt normale af udseende, bortset fra at de var udtørrede af transporten og konserveringen".

 

Rumfartsinstituttet fortæller at de valgte at foretage nærmere undersøgelser, fordi der var en fin overensstemmelse mellem vidneudsagnet og de spor som fandtes på observationsstedet. Det kunne heller ikke være et naturfænomen eller noget som var iværksat af den pågældende og kunne heller ikke være noget som var tilknyttet meterologiske forhold.

Professoren blev vidne til et uforklarligt fænomen, et videnskabeligt gennembrud, for den kemiske sammensætning af bladene var den samme som hos luzernerne, men der var vendt op og ned på forholdet. De første resultater af analyserne viste nogle karakteristiske træk, hvad jordprøverne angik, og derfor opsøgte laboratoriefolkene selv lokalitetsstedet, for at fortsætte hvor Politiet stoppede.

Professor Michel Bounias
Professor Michel Bounias


Da laboratoriefolkene ankom til stedet blev de overrasket over, at der stadig efter en måned, var tydelige mærker i jorden.

Dokumentarfilm om epsioden er tilgængelig.


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT