USA: UFOer sporet på tværs af Pennsylvania
- Tusindevis af mennesker observerede UFOer den 4. juli 2009 -

UFO observationssted: Pennsylvania og 9 andre stater i Amerika
Observations-dato: 04. juli 2009
Antal øjenvidner: > 500


Tusindvis af mennesker kom udenfor ved Pennsylvania’s 4.juli festligheder og så op mod himmelen, og blev øjenvidner til mange UFO-observationer, hvilket bekræftes af MUFON, som blandt andet undersøgte fem relaterede observationer, primært i den østlige side af staten.

UFOer observeret på tværs af Pennsylvania, gennem ni stater i USA.

Ufologer ser meget kritisk på UFO observationer, som rapporteres i forbindelse med festligheder, og derfor er disse UFO observationer også undersøgt til bunds (som andre observationer).
Der indløb rapporter fra yderligere ni (9) andre stater, som hævdede at have at have observeret orange eller rødlige objekter, endda flere objekter på himmelen, som svævede på en kontrolleret eller intelligent måde.

Øjenvidner belv afhørt i fem tilfælde:

Sag # 1:
Et øjenvidne i Hannover Township, Luzerne County rapporterede klokken 22:30 at et orangefarvet glødende objekt kom svævende hen mod ham.
Objektet var lydløst og foretog adskillige vendinger på himlen, før det svævede bort. Et andet objekt blev spottet, og svævede ad samme rute som det første objekt. Øjenvidnet fik fat på sin kikkert, og herefter blev et tredje objekt observeret stigende i østlig retning. Et fjerde objekt kom så til syne fra nord.

Pennsylvania, 4. juli 2009 - orangefarvet glødende lys fra bunden af objektet.
Når man så i nordøstlig retning, så man orangefarvet lys mellem fyrværkeriet. Man mente det var en flyvemaskine, men der hørtes dog ingen lyd. Objektet (det orange-farvede lys) svævede mod syd, men svingede så og svævede i stedet mod øst. Det næste objekt kom et parminutter senere, og fulgte den samme rute som det første.
Øjenvidnet løb ind i huset efter sin kikkert. Observerede omkring stedet for objekterne, og nu kunne han fokusere på et tredje objekt, som steg i højde mod øst og accelererede hurtigt ud af synsområdet. Fjerde objekt kom over mtn. i nord, og svævede i sydøstlig retning.
Øjenvidnet fik et godt billede af objektet, da det kom tættere på. Objektet steg i højde og svævede i sydvestlig retning, hvorefter det steg til vejrs og forsvandt af syne.  


Sag #2:
Et øjenvidne fra Bethlehem, Northampton County, Pennsylvania som var på vej hjem i bil fra 4. juli fyrværkeriet, observerede 15 – 20 svævende lysobjekter som bevægede sig hen over himlen i en ”løs formation fra nord mod syd.” Andre øjenvidner observerede ligeledes disse lys, inklusive flere andre bilister.

Pennsylvania, 4. juli 4, 2009 - lysobjekter på himlen flyver i formation
Øjenvidnet:
"Vi var på vej hjem fra vores lokale fyrværkeri. Fra bilen så jeg i nordøstlig retning, og observerede noget, som lignede lys stige op i luften. Efter et stykke tid blev jeg klar over at det ikke var lys som steg op, men lys som flyttede sig. Der var mellem 15 og 20 lys på himlen, som bevægede sig i en løs formation fra nord mod syd. Der var en mindre gruppe længere bagud, som bestod af fem lysobjekter. Mange mennesker hang ud af bilernes vinduer, for at se dette usædvanlige syn. En kvinde i en bil ved siden af os spurgte os, hvad det var. Jeg tænkte at det mest sandsynlige var, at det var ordinære fly, trods det faktum at de fløj i en meget løs formation med lys på, hvilket dog undrede mig. Jeg har aldrig set noget lignende. Vi tabte synet af lysobjekterne, da de fortsatte mod syd."

Sag #3:
Et øjenvidne fra Bucks County rapporterede den 5. juli klokken 03:40, at to flyvende objekter foretog uregelmæssige manøvrer på himlen. Vidnet sagde, at de to flyvende objekter flyttede sig i formationen.

Pennsylvania, 5. juli, 2009 - 2 UFOer foretager uregelmæssige manøvre
Gennem de sidste 10 måneder havde et øjenvidne observeret et UFO som manøvrede på en meget usædvanlig måde, det svævede akkurat som hvis en eller anden sad og legede med et joystick, objektet (UFOet) svævede zig-zag frem og tilbage. I aften fik øjenvidnet endnu en sælsom oplevelse, da han observerede et UFO, 10 grader nord, som udviste den samme uregelmæssige manøvre.

Sag #4:
Et øjenvidne fra Palmyra, Libanon County, Pennsylvania, observerede et lyst orangefarvet objekt på størrelse med en kvart på arms længde, flytte sig hen over himlen. Øjenvidnet sagde at objektet var "champignon formet" og pulserede..

Pennsylvania, 4. juli , 2009 - lyst orangefarvet objekt med en champignon formet glød, svævede op og svævede fra vest mod øst.

Øjenvidnet:
"Jeg var ude for at rydde op efter 4 juli festen. Et lyst orangefarvet objekt blev observeret, først var det som en glødende ring. Min søn (6 år gammel) sagde at det var en flyvende champignon". Mine naboer’s børn (5 til 8 år gamle) sagde at det lignede en "ballon". Objektet bevægede sig voldsomt fra øst til vest. Det svævede hen over himlen. Jeg var klar over at det ikke kunne være en helikopter, da det svævede så hurtigt. Jeg blev klar over, at det ikke var noget jeg nogensinde havde set før. Jeg ringede til det lokale politi. Jeg var nysgerrig efter at høre hvad de kaldte det. Der var en masse fyrværkeri i området, mange mennesker må have bemærket det. Objektet svævede over himlen, og det svævede hen over en fjerdel af USA. Jeg mistede synet af objektet, da træer blokeret mit udsyn."

Sag #5:
Øjenvidner fra Three Ellwood City, Lawrence County, Pennsylvania rapporterede om et orangefarvet lysende objekt.
Objektet “speedede” hastigheden op og satte derefter hurtigt hastigheden ned og svævede derefter langsomt., hvorefter den blev lysere og senere næsten ikke synlig. Et af vidnerne optog UFOet på video.

Pennsylvania, 4. juli 4 2009 - Orangefarvet lys på himlen, foretog usædvanlige retnings- og hastighedsændringer da det svævede over Ellwood City.  
Øjenvidnet:
"En ven af familien, min kone og jeg var gået udenfor, for at se fyrværkeri da vi bemærker et lys på himlen, som vi troede var en brændende fyrværkeriaske eller et lavtflyvende fly. Der var ikke nogen lyd, som normalt ved lavtflyvende fly, det var totalt stille. Vi så det svæve hen over himlen, nogle gange roterede det og satte langsomt hastigheden op og ned. På et tidspunkt foretog UFOet (objektet) en brat 45 graders vending, og fortsatte derefter i en temmelig lige retning.
Objektets lysstyrke svingede fra stærk til svagt. Da det forsvandt ud af syne, var lyset kraftigt. Lidt senere bemærkede vi at objektet kom fra en anden vinkel, og foretog de samme manøvrer. Jeg benyttede en kikkert til at se objektet, og hver gang fik jeg et stabilt billede af objektet. Min kone havde hentet videokammeraet og filmede UFOet. På videoen bevæger UFOet sig fra at være tæt på os til at være langt væk på bare 10 sekunder. Objektet bevægede sig med en jævn hastighed, og lidt senere var det forsvundet."