Store klynger af udenjordiske objekter
- Stor klynger af UFOer - hver klynge varierede af objekt antallet -

Hændelses-dato: 26. juni 1999 klokken 14.40 til 15.30
Observationssted: Grafton NSW, Australien
Antal vidner: Øjenvidnet + videoptagelse


Øjenvidnet fortæller:

"
Jeg var netop gået ud af bagdøren, for at ryge en cigaret og se på himmelen, som jeg så ofte gør. Netop denne dag bemærkede jeg et orange farvet objekt, som langsomt kom drivende ind fra nord. Jeg løb hurtig ind for at hente mit videokamera, og gik ud på græsplænen. Jeg kunne ikke identificere objektet.
Billede fra den ægte video-optagelse af UFO grupperne
Da jeg ikke længere kunne se objektet over husryggen, så jeg mig omkring mod syd, og derude fra,
kom endnu flere. Jeg satte da mit kamera op på et trefodsstativ på græsplænen, og fortsatte med at filme disse objekter i de næste 50 minutter".

UFOernes gruppering:
"Nogle af objekterne befandt sig i ´klynger´. Jeg har aldrig i mit liv set sådan nogle før, og har kun set ét andet klynge UFO før, og det var på en video optagelse fra en hændelse i Phoenix Arizona, som Tom King havde optaget.

Der var fem af disse grupper af ´klynger´. Den mindste klynge havde tre (3) objekter, og den største klynge indeholdt omkring
10 - 12 objekter.
De rullede og tumblede rundt hver for sig, i forskellige hastigheder og højder, og så svævede de omkring hinanden mod nord. Objekterne i ´klyngerne' forblev hele tiden tæt sammen.

De fleste objekter var orange, sammen med et større objekt som var hvid, og det forekom mig at den 'hvide' var en slags "boss" for gruppen. Det forunderlige ved de store ´klynger´ var, at de hver for sig inkluderede op til fire sorte objekter.

De sorte objekter var 'jet black' i farve. De befandt sig højere oppe indenfor 'klyngerne' som om de kontrollerede et eller andet. De gav mig det indtryk, at de sorte objekter på en eller anden måde var vigtige i denne sammenhæng. Som om, de var en slags ambulance-tjeneste, og kunne så "bære" eventuelle beskadige objekter i sikkerhed".

Højde:
"De svævede med forskellige hastigheder, og nogle "overhalede" andre. Andre igen vendte sig langsomt, og styrede mod vest. Deres højde var hovedsageligt under 1200 meter.

Avanceret gruppering:
"Der var objekter som befandt sig i grupper mens andre var en del af formationerne, og enkle objekter udenfor grupperingen som bevægede sig med forskellige hastigheder og højder, men alle svævede mod nord."

Farver:
"Alle objekter var ligesom selvoplysende. Der var orange, blå, hvide som sorte i 'klyngerne´. De blå fascinerede mig mest, for de havde et skønt spektrum i den blålige farve. De orange, var ligesom dyb orange, ikke amber orange. De hvide så ud som blå-hvidt".

Form og størrelse:
"Formen på objektet i 'klyngerne' var sfæriske. De mindede mig om jordlys. De havde lodne kanter, ikke nogen skarp kant.

Nogle enkelte objekter var meget større end de andre, nemlig de orange og de blå. Et af disse passerede forsiden af en sky, og der kunne jeg se et
mørkt cylindrisk objekt som svævede vertikalt (som hvis du forestiller dig en 200 liters flyvende tromle). Efter skyen, kom objektet igen ind i et klart område på himmelen, og da kunne jeg se den orange farve igen".

Objekt pulsering:
"De fleste objekter som var udenfor grupperne og formationerne, var orange og blå, og pulserede med regelmæssig hastighed. Et større objekt fløj forbi en 'klynge' gruppe, og det så forskelligt i forhold til de andre. Det var skinnende metallisk sølv, og lignede en form som en underkop eller skive. Det kan også ses på min video".

Sjælden begivenhed:
"Der var så meget UFO aktivitet, at jeg nu vidste, at det må have været ligesom i Mexico, med alle deres forskellige UFO ´flaps´.  Det var meget ophidsende og tydeligvis en sjælden begivenhed. Nogle objekter svævede langsomt gennem skyen. Andre igen, langsomme over skyen. Et andet objekt svævede i meget lav højde, og det var ekstrem hurtig".

Flere U.F.O'er mod vest:
"De fleste af de nærmeste objekter, var lidt vest i forhold til min position. Jeg kunne se endnu flere objekter i vest, men gjorde ikke notits af, hvor mange der var tale om. Efter jeg studerede min optagelse, så jeg at der var mange flere objekter i vest. Der må være mindst 100 objekter på min video optagelse, gennem de mere end 50 minutter".

Dokumentar-film og information:
Bryan Dickeson fra ’UFOR’ har beregnet objekternes hastighed til at være mellem 10.460 og 11.100 km/t.
Ingen lignende svada af UFOer som den her omtalte er observeret siden da (pr. juli, 2012).
Observationen er optaget på videokamera, og der er siden fremstillet dokumentar-film om denne hændelse. Dokumentarfilmens varighed er 2 timer.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT