Aliens bortførte 22-årige kvinde  ....
- Aliens havde planer om at bortføre familie, men blev uventet forstyrret af en ven af familien, så kun konen blev bortført -

Observations-dato: Fredag den 5. oktober 2001
Observationssted: Gundiah i nærheden af Tiaro, Australien
Antal vidner: > 3

 

Introduktion

Amy Rylance bortført af aliens fra sin bopæl i Gundiah, og blev leveret tilbage til Jorden i nærheden af Mackay, 790 km. fra sit hjem,

En ekstraordinær og kontroversiel episode udviklede sig omkring hændelsen, der startede sent om aftenen torsdag den 4. oktober 2001 ved en ejendom i Gundiah (13 kilometer fra Tiaro), Australien, og som kulminerede i de tidlige morgentimer fredag den 5. oktober 2001, hvorefter det hurtigt blev mediedækket..

Den 22-årige Amy Rylance - bortført af aliens, og blev leveret tilbage til Jorden, 790 km fra sit hjem. 

Tre personer blev direkte inddraget i disse begivenheder.

Keith Rylance (40), hans kone Amy (22) samt deres samarbejdspartner, Petra Heller (39) befandt sig på deres ejendom, da der pludselig forekom ’hviskende vinde’ og andre potentielle aktiviteter som udviklede sig på ejendommen.

Keith Rylance fortalte efterforskerne at han var faldet i søvn i campingvognens soveværelse omkring klokken 21:30.
Petra havde trukket trak sig tilbage til hendes soveværelse i campingvognens anneks.
Amy sad i en sofa i campingvognens ’loungeværelse’ og så TV.
Hvert af rummene var forholdsvis tæt på hinanden, men adskilt af et vindue og og så TV i campingvognen bilag "loungeværelse".
Hvert af disse steder var tæt på hinanden, men adskilt af et vindue og specielt en mur fra stuen (loungeværelset). I Petras værelse var der en dør som førte ind til stuen, som var blevet efterladt stående på klem. Døren til soveværelset, hvor Keith befandt sig, stod tilsyneladende åben ind til stuen. Amy faldt tilsyneladende i søvn på sofaen. Der var storm i området.

Besvimede af chok
Omkring klokken 23:15 vågnede Petra, og da hun trådte ind i det tilstødende værelse (stuen), blev hun konfronteret med et ekstraordinært syn, som angiveligt hurtigt overvældede hende.
Et rektangulær lysstråle blev projiceret gennem det åbne vindue i campingvognens stue (loungeværelset). Lysstrålen syntes at blive afkortet i i enden af strålen.

Stedet, hvor Amy blev bortført af aliens - løftet ud gennem vinduet af ufo-strålebølger.

Inde i strålen hævder Petra at have set Amy i en sovende stilling, da hun var ved at blive ført ud gennem vinduet med hovedet først.
Inde i strålen var også der også elementer som Amy havde haft stående på sofabordet.
Før Petra besvimede af chok, kunne hun se at lysstrålen kom fra et skiveformet UFO som svævede lige over jordoverfladen i en kort afstand fra campingvognen, i nærheden af et træ, umiddelbart bag bilgaragen.

Petra rapporterede at hun mente at tiden hvor hun var besvimet kun var i ganske kort tid.
Da hun begyndte at genvinde bevidstheden, startede hun med at skrige.
Keith rapporterede at han blev vækket af den uro, som kom fra Petra. Da han kom fra campingvognens soveværelse og gik ind i stuen blev han konfronteret ved synet af en meget ophidset Petra, og tingene fra sofabordet lå på gulvet lige foran vinduet.
Han fortalte efterforskerne at han hurtigt indså at vinduet var revnet såvel lodret som i bunden af vinduesrammen.
Keith vidste at han ikke kunne få noget fornuftigt ud af Petra, som var fyldt med gråd og var meget ophidset, så han styrtede udenfor for at forsøge at finde Amy. Hun var åbenbart ikke til at finde nogen steder. Da Keith selv var begyndt at blive mindre ophidset, var han modtagelig for at høre hvad Petra havde observeret omkring hændelsen.
Keith hævdede at han i første omgang nægtede at tro hvad Petra fortalte ham. Han sagde at han igen styrtede udenfor, for at finde sin kone. Efterhånden som situationen blev tydeligere, besluttede Keith sig for at ringe til Politiet.

Petra Heller (39 år) blev vækket af larmen og forstyrrede aliens i bortførelsesprocessen.

Keith ringede til Politiet i Tiaro omkring klokken 23:40, og rapporterede at hans kone var blevet bortført og bad politiet komme ud til ham.
Bemandingsstatus på politistationen var på dette tidspunkt lav, men efter halvanden times ventetid ankom politibetjent Robert Maragna fra Tiaro og en officer fra Maryborough til stedet. I første omgang troede politiet at de var kommet ud i en situation hvor eventuelt mord var en del af scenen, med de så bizarre omstændigheder. De to personer, Keith og Petra, hævede at Amy Rylance var blevet bortført i et udenjordisk ”rumskib”! Politifolkene kæmpede med at bevare et åbent sind. De fik senere følgeskab af Sgt. John Bosnjak, den vaghavende ved politiet i Tiaro. Han sov da politiet kaldte ham ud, for at bistå ved undersøgelsen.

De tre politifolk fortsatte deres undersøgelser på stedet. De bekræftede at Keith Rylance og Petra Heller syntes at være i en ophidset tilstand, og at de ikke kunne finde Amy Rylance. Det skadede vindue blev undersøgt. En blomsterbusk som stod udenfor vinduet i venstre side, havde tegn på eventuelt at have været påvirket af varme eller anden mekanisme langs dets højre side. En anden blomsterbusk, en hibiscus, som var placeret udenfor under vinduets højre side, var bemærkelsesvis ikke berørt på samme måde. Politiet tog prøver for eventuelt senere undersøgelser.

Vågnede mellem buske og træer, 790 km. fra hjemmet
Mens politiet var på ejendommen, kom et telefonopkald som blev besvaret af Keith Rylance. Det var en kvinde som ringede fra Mackay, som fortalte at hun havde samlet en ung kvinde op ved en BP tankstation i den nordlige udkant af det centrale Queensland ved byen Mackay, cirka 790 kilometer nord for Gundiah – Tiaro området, fordi hun så ud til at være bedrøvet og dehydreret.
Den unge kvinde viste sig at være Amy Rylance, og kvinden ringede for at informere om at Amy tilsyneladende havde det godt, og at hun var indlagt på Mackay Hospital, hvor hun var blevet undersøgt af en læge. Keith rakte telefonen til politibetjent Marangna.

I betragtning af disse usædvanlige omstændigheder som politiet i Mackay blev involveret i, betød at hele tre politistationer blev involveret i undersøgelsen.

 
Amy's mand, den 40-årige Keith, undgik med nød og næppe at blive bortført af aliens.

En erklæring blev udfærdiget af politiet i Mackay med en retsforfølgelseserklæring (Justice Act acknowledgement) hvor hun måtte underskrive dokumentet på ”tro og love”, og hvis det senere blev bevist at hun havde talte usandt, ville hun blive draget til ansvar og retsforfulgt.

Erklæringen som Amy angav, beskrev at det sidste hun kunne huske var, at hun lå på sofaen.
Hun havde ingen erindring om de begivenheder som Petra beskrev, men hævdede at det næste hun kunne huske var, at du hun vågnede lå hun på en bænk i et mærkeligt rektangulært rum.

Belysningen kom fra væggene og fra loftet. Hun var alene.
Hun var bevidst om at hun råbte, og hørte, hvad der syntes at være en mandlig stemme, som sagde til hende at hun skulle være rolig, og at alt ville være i orden og at hun ikke ville blive skadet.
Snart efter blev der en åbning i væggen, og en ”fyr”, omkring 6 fod høj, kom ind i rummet. Væsenet så ud til at have en slank kropsbygning, men bar en fuld kropsdragt. På hovedet bar han noget som lignede en sort maske, med et hul til hans øjne, næse og mund.
Amy følte at hun havde været der et stykke tid.
Væsenet fortalte hende at de var på vej tilbage til et sted, ikke langt fra det sted hvor de tog hende, fordi lysegenskaberne havde været forkert ved ejendommen, og det ikke var sikkert. Derefter faldt hun i søvn.
Den næste ting hun huskede var, at hun vågnede og lå på jorden mellem træer og buske omkring sig.
Hun følte sig desorienteret, kunne dufte havet, men var ikke sikker på hvor længe hun havde tumlet rundt der i buskadset, men tilsyneladende havde det været i længere tid, men følte hun havde svært ved at bevæge sig.
Da hun endelig havde tumlet sig ud til en vej som lignede en motorvej, så hun et lys fra en tankstation. Hun gik ind på tankstationen, hvor personalet forsøgte at yde assistance. Hun accepterede at drikke noget vand, fordi hun følte sig lidt dehydreret. I første omgang var hun ikke i stand til at forstå spørgsmål, og hun vidste ikke hvor hun var. Hun blev også spurgt om hun havde drukket eller var på stoffer, hvortil hun svarede nej. Amy følte sig træt, øm, drænet og sløv. Hun spurgte en kvinde på tankstationen, om hun ville køre hende til hospitalet, for hun anede ikke hvor hun ellers skulle gå hen.
Kvinden og hendes ven kørte Amy til hospitalet. Senere talte Amy med to politifolk og hun talte med sin mand, Keith, fra hospitalet. Derefter blev hun taget med til Mackay politistation, hvor hun afgav vidneforklaring over begivenheden.
Amy forklarede at hun aldrig havde oplevet noget sådant før, men da hun var tolv år havde hun set et kæmpe UFO omgivet af mindre flyvende objekter.

De 3 personer som blev berørt af aliens-bortførelse, fra venstre Keith, Amy og Petra.

Politiet bragte Amy til et motel, hvor hun kunne hvile sig og slappe af, mens hun ventede på at hendes mand skulle komme. Han og Petra kom i løbet af dagen, og de tilbragte megen tid med Amy for at tale om hvad der var sket. Omfattende notater var allerede lavet, foruden fotografier af trekantede mærker på hendes inderste højre lår, mærker på hver hæl samt hår som var vokset, hvilket var blevet farvet tidligere på ugen. Hendes hår var tilsyneladende begyndt at vise sin oprindelige farve, hvilket kunne tyde på at der var gået betydelig tid, mere end et par timer. Kropsbehåringen var angiveligt også blevet mere udtalt, end det ellers ville have været for en kort tids involvering.

Via en kopi af den australske UFO organisations magasin, startede Keith, Petra og Amy med at lære mere omkring UFOer. Keith Rylance kontaktede den australske UFO organisations Forsknings netværks kontor via det telefonnummer som var angivet i bladet. Diane Harrison modtog opkaldet: Fredag den 5. oktober 2001 klokken 15:20 og den næste time lyttede hun til hændelsen som Keith og Amy fortalte. Petra sov tilsyneladende på dette tidspunkt.

Da hændelsen og dens kompleksitet tilsyneladende fremhævede den påståede anvendelse af ”solid lys”, besluttede Diane at bringe Bill Chalker ind i undersøgelsen, og kontaktede ham i løbet af aftenen, den 5. oktober. Paradoksalt nok havde Bill planlagt at tale på en UFO konference i Brisbane den 13. oktober, og i hans emnelister indgik ”solid lys” tilfældet, og anvendelse af dette i forbindelse med fremmede (udenjordisk) bortførelsestilfælde.
Bill fik en samtale igennem til dem på Motellet, for at sikre tilladelse til at optage samtalen.
Petra var endnu engang ikke klar til at tale om hendes rolle i begivenheden. Keith Rylance gik ind beskrivelsen at detaljerne om hændelsen, som de havde noteret og udarbejdet sammen i løbet af dagen. Detaljerne beskrev begivenhederne som Petra havde været vidne til, hvad Keith havde oplevet og hvad Amy havde fortalt dem at der var sket med hende under hændelsen. Endelig lykkedes det for Bill at få Amy i tale, og fokuserede hovedsageligt på begivenhederne før og efter de oplevelser hun havde ombord, da Keith allerede havde nævnt noget derom. Bill drøftede med Amy om hendes generelle svar, hendes fysiske tilstand, og hendes aktuelle tanker om hændelsen.

Efter at have afgivet beskrivelsen af hændelsen, syntes det bestemt at være en stor historie, og både Diane og Bill besluttede at fortsætte undersøgelsen. De havde fået en indikation fra Keith Rylance om, at de tre ville afvente at efterforskere fra Mackay ville komme. Vidnerne havde tilsyneladende ikke travlt med at vende tilbage til Gundiah. De gav Bill og Diane tilladelse til at besøge ejendommen på vejen. Bill ankom til Brisbane området om eftermiddagen, den 9. oktober.

Diane og Bill rejste derefter til Gundiah, hvor de ankom klokken 22:00. Grundet det sene tidspunkt, fik de vidnernes tilladelse til at overnatte der, og føre undersøgelsen videre.

De foretog omfattende undersøgelser på ejendommen og i området. Politiet var meget hjælpsomme ved undersøgelsen. Deres undersøgelse omfattede tillige mange spørgsmål og problemstillinger, som de følte der var behov for, for at hjælpe med at fortolke disse begivenheder. Yderligere undersøgelser blev udført at politiet og efterforskere fra Mackay, hvor de havde særlig fokus på det område, hvor Amy Rylance var blevet efterladt (af aliens), for at rekonstruere omstændighederne af Amys tilbagevenden gennem onsite forskning.
Personalet på BP benzin tankstationen blev afhørt, og video overvågnings tape fra tankstationen fik de udleveret af tankstationens ejer, da den kan indeholde informationer da Amy kom dertil. Denne del af undersøgelsen vil ligeledes genere mange spørgsmål.

Notater:
Da de tre vidner befandt sig på forskellige moteller i Mackay området, følte de sig både skræmt og forfulgt, og af denne grund søgte de et hemmeligt opholdssted.
Man må forstå den kæmpe psykiske belastning, som en aliens-bortførelse medfører.
Fra andre personer som har været bortført af fremmede (aliens), og som senere blev dokumenteret af John E. Mack, (Professor i psykiatri), fortæller selv at de aldrig igen får et liv, som før bortførelsen. Den psykiske belastning har naturligvis været hårdest for Amy, men selv vidnerne til denne aliens-bortførelsen lider et psykisk pres, da de stort set selv indgik i den virkelige hændelse. Kun få kan reelt forestille sig den omvæltning som sådanne nærkontakter og aliens-bortførelser medfører, og kun et mindretal af Jordens befolkning er i stand til at forestille sig den virkelighed og kendsgerning, at mennesket ikke er alene i universet.