Bortført af væsener fra en anden verden

Bortførelses-dato: 26. december 1985


På de fremmedes nåde

 Louis Whitley Strieber
Louis Whitley Strieber påstår at han blev bortført af aliens den 16.12.1985 

Louis Whitley Strieber blev bortført fra sin hytte af udenjordiske væsener om aftenen den 26. december 1985.

Det ene øjeblik, sagde han, at han var i et skovområde, som fange af to fremmede, det næste øjeblik susede han fra jorden.

"Jeg så grene bevæge sig forbi mit ansigt, derpå et strejf fra trætoppene. Derefter hindrede et gråt gulv mit udsyn, der gled under mine fødder som et øjelåg der lukker sig".

Snart fandt han sig selv ombord i et "lille operationsauditorium", omgivet af væsener fra en anden verden.

Han skrev om sin oplevelse i forbindelse med bortførelsen i bogen ”Communication”, en sandhedsberetning og ikke-fiktion. Bogen blev en ’best-seller’ i USA.

Efter han udgav bogen blev han genstand for hån og intens kontrol og overvågning. Trods det faktum at bogen var en ”non-fiction”, skrev redaktøren af Los Angeles Times at man der ikke troede på fortællingen, og at det var forkasteligt at skrive noget sådan.
Hr. Strieber svarede igen og skrev: “min bog er en sandfærdig beretning, og ved at postulere at min beretning er fiktion er et grimt eksempel på præcis den slags blinde fordomme, som har såret menneskelige fremskridt i mange generationer.”

Gennem de næste 24 år skrev Strieber fire selvbiografier om sine erfaringer med udenjordiske besøgende, ’Transformation (1988)’, en direkte opfølgning; ’Gennembrud (1995)’, en refleksion over de oprindelige begivenheder, ’The Secret School (1996)’, hvori han undersøger minder, og endelig ’Kommunikationsløsningen Enigma (2011)’, hvor han beskriver hvad der vil komme.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Smertefuld fysisk undersøgelse
De fleste bortførte husker at være blevet ført ind i et klart oplyst rum, hvor de var genstand for en smertefuld fysisk undersøgelse.
Charles Hickon sagde, at hans krop blev scannet af en maskine, der lignede et stort øje.
Betty Hill huskede, at der blev skrabet hud af hendes arm og taget prøver af hår, ørevoks og negle.
Både Betty Hill og Betty Andreasson, en anden formodet bortført, hævdede at de blev undersøgt med en maskine med lange nålelignende ledninger.

 
Mange bortførelser sker ved, at aliens udsender en blålig stråle fra UFOet, og via strålen suges ombord.

En nål blev ført ind i hver kvindes navle til, hvad Hill´s bortfører kaldte en "graviditetsprøve".
(Nogle forskere tolker dette som at der er blevet fjernet et æg fra deres respektive æggestokke.)
Mænd har fortalt om lignende oplevelser.
Nogle fortæller om tvungne seksuelle samkvemssituationer med hunkønsfremmede, og adskillige beretter at være blevet påført en anordning, som skulle udtrække sædceller.
Men de mest foruroligende sager er dog de kvinder, som under påståede møder med fremmede væsener, bliver genstand for en slags kunstig befrugtning.
De bliver gravide, går til læge og fødselskontrol som alle andre kvinder, men opdager senere i graviditeten, at de ikke længere er med barn. Under hypnose husker alle disse kvinder endnu et møde og endnu et gynækologisk undersøgelse.
Denne gang, hævder efterforskere af disse bortførelser, bliver bastard-fosteret fjernet.


Nærkontakt med de udenjordiske
Da Steven Kilburns bil var standset i rabatten på en øde landevej i Maryland, betragtede han lamslået tre væsener, nærme sig fra en nærliggende mark.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
"De er virkelig mærkelige", genkaldte han under hypnose.

"De er små, under min skulderhøjde. Jeg kan se deres ansigter og de er hvide, kalkagtige, de ser ud som om de er lavet af gummi. En af dem er boss. Hans øjne er meget skinnende, måske sorte. Jeg ser ingen pupiller. Hans hoved er ikke rundt, men som en omvendt dråbe. Der er en næse, som en lille forhøjning og to små huller, som nåleøjne".

De fleste bortførte beskriver deres fremmede bortførere som små - en meter til halvanden - men understreger, at lederen af gruppen er lidt højere.
Nogle siger, at de fremmede havde store kuplede hoveder på små kroppe, øjne som revner og lange tynde fingre og hænder.
Alle ofrene hævder at være blevet bange, når de mærkelige væsener nærmede sig, men de føler også en næsten beroligende ufølsomhed eller paralyseret, måske påført af de fremmede.
Som Barney Hill husker det:
"Jeg begyndte at stå ud af bilen og satte en fod på jorden. To mænd stod ved siden af og hjalp mig ud. Jeg følte mig meget afslappet og dog meget bange."


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT