Bilforhandlerens sælsomme møde med et UFO
- en kraftig chokerende oplevelse -

Hændelses-dato: 12. januar 1974 kl. 16:35


Bilforhandleren troede livet sluttede for ham, da et UFO kastede vognen på tværs af vejen nær Tromsø i Norge.

Den 36 årige norske bilforhandler Askjell Bottolfsen, der den 12. januar 1974 kl. 16:35 startede fra Breivikeidet ved Ullsfjord på vej mod Tromsø, fik en sælsom oplevelse.

Han kørte denne dag i en demonstrationsvogn og var - på grund af kørselsforbuddet som følge af oliekrisen - i besiddelse af en særlig køretilladelse.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
D
et var mørkt.

Bottolfsen mente at være alene, da der pludselig viste sig et stærkt lys over trætoppene. Han var netop på vej gennem et sving og tænkte, at det nok var en bus eller en lastbil, der var på vej imod ham, selv om lyset virkede for kraftigt. 

Da han var kommet gennem svinget, så han et lyshav foran sig. Samtidig opdagede han objektet, der kom farende mod ham med utrolig fart; ovalt, i form af en flad ellipse, med røde glødende kanter.
Det fyldte hele vejen.
Bottolfsen troede, at han var færdig; han var overbevist om, at objektet ville knuse hans vogn.
Automatisk bremsende han og lukkede øjnene. I det samme mærkede han en speciel varme og hørte en monoton summen. Han var som lammet. 

Da han igen åbnede øjnene, stod hans vogn på tværs af vejen.
Alt var igen mørkt.
Motoren gik ikke, selvom tændingsnøglen som hidtil var slået til.
Lygterne lyste ikke, selv om de stadig var tændt.
Strømmen var som tryllet bort.
Han sad i en "død" bil.
Med ét løb det ham koldt ned ad ryggen: Ude til siden steg et mørkerødt objekt op - det samme "objekt", som nær havde befordret ham over i en anden verden.
Bottolfsen låste omgående bildørene indefra og kontrollerede sin sikkerhedssele. Hvis "de" ville hale ham ud af vognen, skulle det i hvert fald ikke være nemt for "dem".
Så kiggede han op: det måtte være en
"flyvende tallerken"! Den var standset ca. 20 meter over trætoppene i en skrå stilling.
Der hørtes ikke en lyd.
I cirka fire minutter iagttog bilforhandleren det uhyggelige rumskib, mens han sad lammet i sin vogn.
Så forsvandt det lige så hurtigt, som det var dukket op.
Med fantastisk fart svævedej det bort, mens dets farve vekslede fra rødt til hvidt. På et øjeblik var det blevet til et lille punkt på himlen for så at forsvinde helt.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Bottolfsen forsøgte at starte.
På én gang var alt igen normalt: Instrumenttavlen lyste op, motoren gik, lygterne lyste. I radioen sagde man klokken. Den var 17:00, men uret i bilen - der var blevet stillet korrekt forinden - viste 16:55.

Da han den aften ankom til Tromsø, udbrød hans kone:

"Du ser jo ud, som om du er blevet forrykt!"

Han kunne ikke give hende anden forklaring end det usædvanlige, der var hændt ham.
Bottolfsen havde længe været interesseret i de "flyvende tallerkeners" gåde. Og siden 12. januar 1974 er han overbevidst om deres eksistens. "Der kan ikke være tale om et naturfænomen. Det må have været et rumskib fra en anden planet, fra en anden, højere udviklet civilstation", hævder han.

I øvrigt havde han næsten to år tidligere, den 5. januar 1972, ved midnat observeret noget lignende sammen med seks andre.
Dengang opdagede de ved Ullsfjord et kæmpemæssigt tallerkenformet objekt med en diameter på 500 - 1000 meter, åbenbart et såkaldt moderskib, der tjener som base for de mere hyppigt sete mindre "skiver". Det stod stille i luften ca. fire minutter og kunne tydeligt ses med det blotte øje. Så steg det til vejrs og forsvandt i skyerne.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT